reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Iza zdrowe będzie na bank :-) Inaczej być nie może, do Ciebie jakoś nie wiem dlaczego druga Córcia mi pasuje ;-):-p Wiesz z tego znaku to ja też ubaw miałam, bo najlepsze jest to, że do brata mówiłam, żeby uważał, bo w znak przywali (coś tak zapamiętale nawijał, że nawet nie patrzy gdzie idzie). On znak ominął, a ja go zaliczyłam :-D
Hehehe to teraz jest mi raźniej, że nie tylko ja znaki przestawiam ;-)

reklama
Kacha, następnego NA PEWNO nie będzie. Także pogodziłam się z myślą, że będę miała dwóch synów :tak: Ekonomiczniej, hehehe.
Pryzy, dasz dasz na pewno. Nawet jak będzie synek :tak:

Hehehe Asiu, no u mnie ze względów ekonomicznych to lepiej, żeby dziołszka była ;-) Ale jak by była taka jak Dziunia to prędko miałabym śnieżnobiałe włosy :-D Dziunia niby taki słodziak, a diablicho z niej wcielone :-D Tylko patrzy jak coś zbroić :-D

hej
u nas dziś dzień rozjazdowy-byłam z mała na sprawdzeniu u laryngologa i sama z sobą u dentysty...potem do dziadków.
u nas małą dalej antyb.byłam z nią na sprawdzeniu,jeszcze uszko czerwone. ;(
dzięi dziewczyny za gratki.
Pryzy-bo pytałaś...jest różnie czasem bawią się ładnie a czasem wojna... ;) i co ciekawe to młoda krzyczy na Kubę..zresztą ona to jesr w ogóle aparatka...Kuba jak był mały to było do niej złote dziecko...a ta...od chmur nawracania...ale podobno J taki był...jak był mały..zresztą oni razem z J te same znaki zodiaku.

idę trochę poczytać.

hehe, Kacha no wlasnie zawsze razniej jak sie wie ze wiecej takich "sierot" po swiecie chodzi:-)
Kasiamaj, to ze czasem wojna, to normalne; mam rodzenstwo to wiem cos o tym:tak: Wazne ze potrafia sie tez ladnie bawic:tak:
Ja tak sobie wlasnie myslalam, ze jak rodzenstwo jest tej samej plci i niewielka roznica wieku, to sie beda lepiej dogadywac... to tak patrzac po sobie, bo mamy z sis i zawsze mialysmy super kontakt, z bratem juz gorzej bylo, ale wiem ze to nie regula, kuzynka ma syna i corke i naprawde fajne dzieciaki; juz nastolatki a widac jak sie bardzo kochaja i sa za soba:tak: Ale zdarzaja sie tez rodzenstwa co sie nie bardzo dogaduja i to jednak wcale nie musi byc od plci zalezne:tak:
A w tych znakach zodiaku, to chyba jednak musi cos byc...
Asia, mam nadzieje ze masz racje, po prostu w tej chwili dwojka dzieci to mi sie kosmos wydaje, mimo ze od zawsze tego wlasnie chcialam:-)
A co do plci to niewazne... tak czy siak bedzie dobrze. Nie mam parcia na posiadanie parki, ale jakby byla to tez bede szczesliwa:-)

Aaaa Kasiamaj, Kaya tez ma czesto zaczerwienione ucho i poki co to na przestrzeni jakos pol roku 2 antybiotyki brala (niestety infekcje ucha ponoc lubia sie powtarzac), ale jak jej mijaly towarzyszace objawy, to jakos nie dodawali antybiotyku(po wybraniu calej serii oczywiscie)... Za miesiac do laryngologa sie wybieramy, to moze cos wiecej poradzi, bo dotad tylko do pediatry chodzimy... Moze u Natk lekarz z antybiotykiem nie moze utrafic i sie tak dziecinka meczyc musi...

Ostatnia edycja:
Iza no raźniej, raźniej :-)
Kasiu moja też aparatka :-D Trzeba by było kiedyś te nasze dwie aparatki umówić ze sobą, myślę, że super by się bawiły :-D A pamiętam jak na Olisia narzekałam, że urwis ;-) Teraz wiem, że to dziecko anioł :-) Duużo zdrówka dla Natalki :tak: Oliś miał ostatnio zapalenie ucha, ale na szczęście szybko mu przeszło :tak:

Dzień dobry!

Wstawać, kobiety, szkoda dnia, bo piękne słońce się zapowiada, przynajmniej u nas:tak:

Kasiamaj, życzę, żeby Natalce szybko przeszło to zapalenie. A jak tam z Kubą, ćwiczysz go logopedycznie?:-D

A duża różnica wieku między rodzeństwem to niedobra sparawa - między mną a siostrą jest 12 lat, a bratem 8. Dopiero jak skończyłam studia to jakoś zaczęliśmy się dogadywać. Wcześniej czułam się jak jedynak. Oni już dorośli, a ja leszcz:-D

Życzę miłego dnia!

hej hej

u nas tez piekne sloneczko!!!

a ja wlasnie wybywam z damianem na zawody:)

buziaki dla wszystkich i milego dnia

reklama
:-):-):-):-)
Ale u nas WIOSNA!!!!!!
Jak u kogoś mało słoneczka to przesyłam wam troche;-)
Byłam dziś z dzieciakami na długim spacerku z rowerkami biegowymi a potem podziałaliśmy trochę w ogródku:happy:
Miłej niedzieli wszystkim życzę papa

Do góry