reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Katastrofa straszna :no: I najgorsze jest to, że jeszcze coś takiego może się powtórzyć. Oby nie, ale niestety w Japonii dochodzi często do trzęsień.

Aga Oliś w przedszkolu super sobie radzi :-) Taki mój kochany przedszkolaczek :-) Jak tylko widzi busik przedszkolny to już ma banana na buzi, a jak siedzie w tym busiku to już mnie nie widzi :-D Macham mu na pożegnanie, a on ma mnie w głębokim poważaniu ;-) Wszystkie dzieci odma****ą tylko nie Oliś :-D W przedszkolu ładnie się bawi z innymi dziećmi, ładnie je, panie nie mogą się go nachwalić, tylko oczywiście jak to Oliś nie chce współpracować z rehabilitantką i z logopedką ;-) Charakterny typ mi się trafił, po mamusi zapewne ;-) Ma swojego kumpla Connora i wszystko razem robią, tam gdzie Oliś to i Connor, tam gdzie Connor to i Oliś :-) A najfajniejszą zabawę mają w basenie z piłkami jak się tymi piłkami obrzucają ;-) Albo ganiają się na pupach po całej sali :-)

reklama
hejka

ale dzis pusto, pogoda Was dobila czy co??

ja dzis mam zly dzien od rana, kur... snieg sie rozpuscil i wszedzie mokro i miekko, zostawilam wczoraj auto w taki miejscu ze bylam pewna ze wyjade i dupa, zakopalam sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pol kola w blocie mialam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zadzwonilam po R brata i nas zabral z Kuba i potem R go wyciagnal ale sie wk......
Dzis go zostawilam przy glownej drodze, wole do nas pod dom nie wjezac.
Wszystko przez ten gaz co kopali, nawet nasza droge popsuli a taka byla twarda i rowna :wściekła/y::no:

i tak mi sie pieknie dzien zaczal :eek:

poza tym to praca praca praca, juz mam momentami dosc, nie wiem w co lapy wsadzic.

a Wy co, halo co tam??

Heeeej Jutrzenka! No to wspolczuje tego blota... tez nienawidze jak sie ten caly snieg topi, bo syf w kolo ze hej....
A mnie jednak rozlozyl kaszel, az sie boje czy to jakos dziecku nie zaszkodzi, bo tak jakos sie podle czuje... ale w sumie katar mija , goraczki nie mam, tylko bez sil jestem....
Kacha, no to Olis przedszkolak pelna geba:tak: Super ze tak ladnie chce chodzic i ze ma juz przyjaciol:tak:
A co tam reszta sie obija????;-)

he he obija obija....:-D:sorry::sorry:

Czesc....:-)

Ja sama jakos weny tworczej ostatnio nie mam, ale podczytuje codziennie....:sorry:

Piekna wiosna sie zrobila, duzo spacerujemy, dzis to nawet mozna bylo bez kurtki isc....:tak:
Pryzy- he heh nie wkurzaj sie ... i do was wiosenka zawita....:-)
No i zdroweczka dla Ciebie....
Jutrzenka -wspolczuje, wszystkiego, ale glowa do gory, bedzie dobrze....
Kacha- he he rozbawil mnie Olis.... nie pomacha mamusi no.....:-D:sorry:

Jutrzenko, uśmiechnij się :-) Złość piękności szkodzi ;-)
Izulka zdrówka dla Ciebie :tak: Dzidzi na pewno to nie zaszkodzi :tak:
Ooooo i nasza frywolna Alex się pojawiła :-D Ano widzisz jaki wyrodny synalek? Nie pomacha starej matce ;-) Bo po co, chyba już mu uszami wychodzą i w autobusie w końcu czuje wolność :-)

czesc

cos tu niewiele sie dzieje ostatnio, nawet Asia porządkowa cos milczy jak zakleta ;-)

halo halo

u nas dalej mokro, R samochod stoi uziemiony pod domem :baffled::baffled::baffled:, dzis probowal i nie da sie jechac jeszcze, moze mroz chwyci ktorejs nocy to wyjedzie :baffled:

Iza zdrowka zycze, jak dzis sie czujesz??

a jak tam nasze przedszkolaki??? moze teraz bedzie mniej chorob bo wreszcie czuc wiosne:tak:.
Kuba ma kilku ukochanych kolegow i teraz mam wiekszy problem do ktorego przedszkola go zapisac. Bo czesc cioc zostanie w tym budynku a czesc pojdzie to nowego a i dzieciaczki tak samo. Ojj mowie Wam nie wiem co robic.

hmmm chyba sama ze soba nie bede gadac to spadam

hej
u nas lepiej
mała już nie ma problemów z uszkiem wczoraj byliśmy na sprawdzeniu.
jest ok.
Jutrzenko-współczuję tych sytuacji podwórkowych.u nas też miękko ale nie aż tak.
Asia-pytałaś czy ćwiczymy-na ile młody pozwoli...a pon.mam wizytę u logopedy zobaczymy co ona zasugeruje.
Pryzy -zdrówka.

to na tyle...bo weny brak mi w dalszym ciągu...

Dobry wieczór... ;-)

Witam się egoistycznie.
Nie ma mnie bo najprościej w świecie brakuje mi czasu. Jak mi się organizacja poprawi to obiecuję wpadać częściej.

Młoda troszkę katarkuje, mnie właśnie coś okropnego na zatokach dopada ale nie ma co psioczyć ;-)

Wszystkim życzę poprawy humoru, lepszej weny, więcej czasu a ciężarnym spokoju i dużo zdrówka! :-):-)

Spadam po prysznic bo jutro ranna zmiana.

Paaaa!!!

Witam sie wietrznie i pochmurnie.Buuu ale sie pogoda skiepscila.
Moje dzieci zasmarkane , dobrze ,ze pogoda taka to nie ma czego zalowac ;)
Pozdrawiam wszystkich i ide prac cala posciel bo mi sie Witek zsikal w nocy.

reklama
Cześć!!

Jutrzenka milczę, bo nie lubię monologów tylko dyskusje w większym gronie, a funkcja porządkowej mi się znudziła;-)

Zimno dziś, Aneczka, to fakt. Oby moje dziecię się nie rozchorowało.
Paula, a jak Ci się w ogóle pracuje? Zadowolona jesteś z pracy i płacy?

Do góry