reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasiamaj jakby u nas koparki i spychacze za oknem pracowały to Marcel chyba by z parapetu nie schodził:no::-D

Asia u nas też zimnica i to na maxa:wściekła/y: Ja już chcę wiosnyyyyyy.

Aga no macie troche roboty ale już niedługo będzie z głowy. W czerwcu mój chrzesniak ma komunię i przyjęcie będziemy robić u mnie w domu więc będę miała podobnie:-)
A zdjęć nie można robić bo mogłabym np fotografować jakieś obce dziecko i potem rozprowadzać, przynajmniej ja słyszałam taką wersję.

Steff zdrówka:-)

My w tym roku robimy sylwestra ze znajomymi no i będziemy się przebierać. Wczoraj z R przeglądaliśmy stroje i zdecydowaliśmy się na flinstonów:tak::-D Siostra z mężem będą chyba księdzem i siostrą zakonną:-D Wesoło będzie:-D

reklama
hej hej

a wiec pablo ma zapalenie spojówek, na szczescie nie jest tragicznie , dostał kropelki i miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
odłuchowo jest ok, zmienił mu lekarz tylko krople na katar.

a w przyszłym tygodniu jedzie z przedszkolem do groty solnej:-)

asiu sorki - wylecialo mi. przepis na mój jabłecznik jest na watku kulinarnym, chyba na 4 stronie:-)jablecznik wychodzi boooooski i zawsze wychodzi:tak:

aga - no hmmm wiesz sama nie wiem jak to z tą wiara jest. list napisał, schował pod poduszke.ostatnio rozmawialismy na ten temat bo on tak dopytywał, stwierdzał ale lekko pytająco ze przeciez to my kupujemy prezenty na mikolaja a mikolaja nie ma.
ale ja go przekonywałam ze jest, opowiadalam rózne historie ...
mysle ze fajnie jest w to wierzyć:tak::-)

a no i ja juz zajarzyłam skąd u damiana pomysł z tym reniferem... ostatnio chlopaki oglądali bajke RENIFER NIKO RATUJE ŚWIĘTA i damian stwierdzil ze jedna z najlepszych bajek jakie oglądał:tak:wiec mysle ze dlatego chciałby renifera:-D

Sylwia-świetny pomysł na przebieranego sylwka-my to pójdziemy na bal wapniaków albo na białą salę.....:-D

co do koparek i spychaczy to pełno tego ...wywrotki..itp. rozbudowują węzeł kolejowy i wiadukty stawiają...

Yo!
Kurka, mi kaszel tez cos nie daje spokoju; ale dziwnie bo tak co drugi dzien wraca i dzien przerwy... Ale nie dam rady przelknac ani syropu z cebuli, ani mleka z miodem....
Chyba musze przeczekac, w koncu powoli przechodzi, bo bylo gorzej;)
Viki, ale Twoj Damian uroczy z tym listem:-) Teraz dzieci czasem sprawiaja wrazenie takich powaznych, "dojrzalych" a jednak to jeszcze dzieci:tak:
Aaa i przypomnialam sobie, ze Kaya na ropiejace oczy jakies krople z antybiotykiem dostala, wiec takie rzeczy to raczej na recepte... A zaczely jej ropiec, bo wyjatkowo "zamaszyscie" sabie nosa z kataru wycierala:baffled:
Aneczka, to masz ciezkiego zgryza... Na pewno trudno tak zebrac sie i z cala rodzina wyemigrowac, ale moze jednak warto sprobowac, zwlaszcza ze masz dobry zawod:tak: A co do dzieci, to bym sie tak nie martwila, tesciowa emigrowala jak chlopaki mieli po 9 i 14 lat(R) i wcale nie okazali sie byc w tyle z innymi dzieciakami i ponauczali sie 2 jezykow, co nawet wsrod tubylcow nie jest takie oczywiste;-)
Aga, dzielnego masz synka:-) Mam nadzieje ze nie odczuje zadnych ubocznych skutkow szczepienia:tak:
Sylwia, a mi sie zdaje ze czytalam ze wazektomia jest nieodwracalna, a poza tym dla faceta utrata plodnosci, to chyba psychicznie nie do przeskoczenia w wiekszosci przypadkow:baffled: No i nasze chlopy to chyba troche jeszcze za mlode na takie drastyczne posuniecia, niemniej niesprawiedliwe, ze to glownie na nas spada troszczenie sie zeby sie na potege nie mnozyc:baffled:
Aaaaa i co do tych jednoskladnikowych tabsow, to ja blalam w trakcie karmienia i faktycznie nie mialam krwawien, bo takie piguly bierze sie non stop bez 7 dniowej przerwy...Ale po odstawieniu mi sie cykle fajnie wyregulowaly, tylko ze to dawno temu bylo i teraz znow ruletka....

A tak w ogole, to dzieki wszystkim za kciuki... narazie nie wiem co o tym wszystkim myslec, bo takie jakies niemozliwe mi sie wydaje zeby to dopiero 5 tydzien byl(chociaz technicznie prawdopodobne, bo jakby nie bylo co jakis czas sie przytulamy z R;-)), ale przez te moje cykle to ja sie dosc pozno dowiedzialam o ciazy z Kaya, bo dopiero ok 8-9 tygodnia zaczely mnie pewne zapachy odrzucac, a tak to wczesniej nic (poza tym ze tak samo chora bylam i zle samopoczucie na to zwalalam)...
No nic musze odczekac te 2 tygodnie chyba ze cosik sie przykrego w miedzyczasie zdarzy... Ale poki co to nie mam zadnych wiekszych bolow, czy plamien, mimo ze bylam badana ginekologicznie wczoraj... Czas pokaze ale narazie juz nie smece na ten temat:tak:

Kacha, ja nie zdazylam zaglosowac, ale co tam nie wstydze sie napisac, ze nie chcialam zeby odebrano wglad Tobie, ale jednoczesnie chce by nadal Dota byla modem, chociaz nie bralam wczesniej udzialu w jej wyborze, ale tylko ze wzgledu ze mialam przerwe w bb i uznalam, ze powinny zdecydowac dziewczyny, ktore byly aktywne w tym czasie (wiec tak czy siak moge ktorejs z dziewczyn podpasc;-))

Nie wiem, co moglabym jeszcze napisac... Ty wiesz, ze nie tylko ubarwialas to forum swoimi tekstami, ale wnioslas ciekawa postac, od ktorej wiele moznaby sie uczyc; przede wszystkim sily i wrazliwosci na innych. Rozumiem, ze teraz wyjatkowo trudne chwile w Waszej rodzinie, choc nie chcialas sie tym podzielic (i ja to szanuje) i moge miec tylko nadzieje i marzenie ze jakos wyjdziecie z tego....

Iza dzięki :tak: Już wszystko chyba zaczyna się układać :tak: Trzymam mocno kciuki za Twoją fasolinkę, niech sobie jaj z mamusi nie robi i szybko się ujawni :tak:

Ostatnia edycja:
hej

u nas dzis ładnaie, słoneczko świeci i chociaz jest 0 stopni to jakoś dzis nie czuc tego zimna.
sylwia ale wam zazdroszcze tego sylwestra:-Dnie chcecie mnie zaprosić?:-p

a pomyślcie jaki fajny byłby sylwester gdybysmy spedzili go wszystkie razem hahaha

pryzy - zdrówka dla ciebie, niech ten kaszel w koncu sobie pojdzie:tak:
aneczka -no ja nic nie doradze w sprawie wyjazdu, ale trzymam kciuki byscie podjęli własciwą decyzje:tak:

idę sobie kawke zrobic.prasowanie mi sie nazbieralo...bleee
jutro paweł spi u moich tesciów, w zasadzie juz od rana tam bedzie bo ja jade z damianem na zawody karate a pozniej planujemy wyjscie do kina na harego pottera:-p
no dobra ide juz

Dzien dobry....:-)

Kasia- wejdz na allegro i wpisz Michael Jackson i pelno roznych rzeczy wyskakuje....:tak:
Koszulki, plakaty, moze dvd...? Zobacz sama....:tak:

Stefanka- a fuj! Co to za sygnatura....?:baffled::szok::huh::rolleyes2:

reklama
Siemka!:-):-):-)

jak tam opony zmienione na zimowe????;-)

Alex no ja tak miałam napisac Kasimaj:-p;-);-)na allegro cos sie wyszpera:tak:
Viki u nas tak samo z pogodą:tak: jak Pablo? lepiej?

smieszne z tymi naszymi chłopcami (Sylwia,Kasia;-)) co oni widzą w tych koparkach??:-D;-) jak nasz widzi to stoi,stoi (i co tam ciekawego widzi:-D)

WSZYSTKIM CHORYM,PRZEZIEBIONYM DUZO ZDROWIA:tak::tak::tak:

Mam dzis dzien sprzątania i gotowania:rofl2:;-) za kilka godzin goscie sie zjadą na łikend:tak:
no to nie mam innego wyjscia:-D

Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)paaaaa

Do góry