reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej...:-)
Aneczka- to choc tu w nasze okolice, czyli moje i stefy, tu jeszcze najcieplej....:tak::-)
Viki- he he latwiej Ci bedzie zdobyc renifera, niz autograf seleny gomez....:-D
Weroniczka- zdrowka dla Tadzia...
Stefanka- a no wlasnie, czesto nie mozna tu nic nagrywac ani robic zdiec, tak jest np u nas na basenie i w wielu szkolach tez... a szkoda....:baffled: Chcialoby sie miec pamiatke z udzialu dziecka w czyms, nie?

Dobra, nie pamietam juz co i do kogo... takze wszystkim zycze milego wieczorka....:-)

cześć i czołem!

Ale ziąb, brrr... To dopiero 0 stopni, a jak będzie niżej, aż strach się bać...
Nie wiem, co pisać, ale...

Paula, chyba to Ty pytałaś - dyr nie ma pretensji, że opuszczam pracę co jakiś czas. Nie ma wyjścia. Zwolnić mnie nie może, bo nie ma podstaw... Zresztą powiem szczerze, że nie obchodzi mnie to. Trochę mi szkoda dzieciaków, bo do tyłu z nauką są. Jak mnie nie ma, to mają labę od polskiego. Są zastępstwa, ale nikt nie robi tego, a powinien... I to tak...
Viki, faktycznie, nauczycielka postąpiła niewychowawczo. Skoro sama popełniła błąd, to nie powinna zaniżać oceny... Tym bardziej, że dziecko się przyznało..
Ale, ale... pytałam cię o ten jabłecznik. Daj przepisa...
Weronika, jakie wrażenia po spektaklu? Wieczór był udany?
Pryzy, gratuluję bo nie miałam jeszcze okazji. I nie martw się na zapas. Ja tam się nie znam na tych sprawach, ale myślę, że dziewczyny mają rację:tak: Będzie ok!
Sylwia, trafny wybór pralki, bo mam taką samą, hehehe.... Mam nadzieję, że będziesz zadowolona:tak:
Aneczka, taka decyzja jest zawsze bardzo trudna. Musisz wszystko przemyśleć i podjąć decyzję...
Aga, jak przygotowania? Na finiszu? pewnie padasz na pysio...
Jutrzenka, antybiotyk działa?
Elcia, Ty masz sklep zielarski?;-)
Stefi, heloł, kobito!! :-)

Witam!
Bardzo proszę osoby, które były za odebraniem mi dostępu na wątek zamknięty o kontakt na priv celem kliknięcia przy ich nickach przycisku ignoruj i usunięcia ze znajomych na innych portalach.

Jeszcze byliśmy dziś u księdza i się okazało że przeniósł nam spotkanie na sobotę a że nie byliśmy w niedzielę w kościele to nic o tym nie wiedzieliśmy:zawstydzona/y: ale nie dopytywał dlaczego nie byliśmy uff.
asia- zostały nam jeszcze zakupy:tak::tak:padam padam. Pewnie twoim uczniom też jest szkoda że tak często cię nie ma bo z pewnością jesteś fajną sorką;-)aha musze pomyśleć o tym actimelu bo znów problem Łukasza powrócił:wściekła/y:
alex, stefanka- a skąd taki dziwny zakaz robienia zdjęć:confused::confused::confused:
weroniczka
- moja mama mi zawsze robiła mleko masło i czosnek- bleee ale skuteczne, ale nie pamiętam czy to ogólnie na przeziębienie czy na co

bry

Asiu-u nas też taki ziąb :szok::baffled:
Strf-pod kołdrę marsz nogi wygrzać...to i katar odpusci :tak::-p ciepła herbata w kubek -termofor pod rękę i zaraz Ci przejdzie.
Jutrzenko-jak się dziś masz?
Pryzy-trzymamy kciuki żeby było ok.u mnie serduszko w 6 tyg.
Viki-to żeś się zasłuchała...:-)-jak Pablo???-lepiej z tym oczkiem???a z listu nie mogłam...:-D a co konie za płotem mu nie starczają???:-D:-p
Aneczka-to dawaj zakopujemy ten dół -u mnie kopary i spychacze za oknem to może pogadam z ekipą podeslę ci jednego...
wyniki krwi-morf.-dobre.tsh-wysokie i transaminazy wątrobowe podwyższone (ale to skutek po wzw b)
Sylwia-i co...siedzisz i pralkę podziwiasz???:-);-):-p-jak tam sprawuje się???
Aga-no to dzielny Krzysiolek.
Alex-tobie też miłego!!! ;-)

co do wczorajszego pasowania-to rano trochę sie zezłościłam na Kubę...bo nie chciał za nic w świecie koszuli założyć-wojna jak nie wiem...w końcu się udało.
rodzice mieli przyjść na 10-ta.siedzimy wszyscy wchodzą przedszkolaki gęsiego...a nasz sie odłączył i poszedł w drugą stronę (do nas) :-D:-D:-D i jeszcze miał pretensje że go wołają i coś mu pokazują :-D:-D:-D-jak go zobaczyła mto myslałam że padnę spodnie na pół tyłka...koszula-rękawy po odpinane ręce w kieszeni...jak taki luzak zbój :szok::-D dzieci stoją w szeregu spiewają piosenki a Kuba rozgląda sie na boki tylko co jakiś czas włącza sie do przedstawienia...i smiesznie pokazuje...a tak łapska w kieszeni i to spojrzenie ...co by tu odpalić...:szok::-D-J nagrywał -muszę sobie puscić i zobaczyć tego naszego ancymona.najbardziej był zadowolony jak dostał dyplom przedszkolaka.
fotki wrzucę jak zgram.a ostatnio mam lenia.:-p:-p:-p

dziewczyny mam prośbę do Was-nasz mały sąsiad uwielbia Michaela Jacksona
i zbźikował na jego punkcie...:-D:szok::-D-poszukuję czegoś z MJ np.koszulki (kubek mu już kiedyś kupiłam) chcę mu na prezent gwiazdkowy kupić bo oni Kubie też coś zawsze kupią-a Paweł jest za duży już na jakieś samochodziki tym bardziej że zainteresowania ma bardziej wygórowane niż na 8 latka.:happy:
gdybyście miały jakiś dostęp bądż zetknęły sie z czymś z MJ to dajcie znać.

Natalka trochę niespokojna sie zrobiła po tym szczepieniu...w miejscu wkłucia zrobił jej się guz...widać dobrze nie rozeszło się to szczepienie....
zrobiłam jej okład z altacetu-zobaczymy......

co tam porabiacie???

miłego wieczorka życzę.;-)

Edit-
Weroniczka
-moja teściowa robi syrop z mniszka lekarskiego-ponoć działa...i zbiera kwiaty czarnego bzu-suszy i potem napar robi.też skutkuje ale paskudne w smaku- jak nie wiem!!!!

Ostatnia edycja:
wlasnie dostalam kartke z przedszkola odnosnie tego przedstawienia i mozna bedzie robic zdjecia i nagrywac.
kal.aga chodzi o ochrone wizerunku.
enigma a na bol glowy ??

reklama
Do góry