reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello! Witam sie wczesnie z rana, bo nasza dziecina po 6 wstala i jeszcze sie z R zdazyla zobaczyc:-)
W ogole to chcialam ja jeszcze w lozku u siebie przetrzymac, ale cwaniara w takich wypadkach zawsze mowi ze chce sniadanko, wiec nie bylo lezenia:baffled:
No i odezwe sie pozniej, bo musze pogonic dziecko zeby sniadanie dokonczylo:tak:
Aaaa i u nas od rana marznacy deszcz pada i R mowil, ze pies sie przewracal na porannnym spacerze:szok: Ale na szczescie do pracy bezpiecznie dojechal (oczywiscie R, a nie pies:-D)
To do poteeeeem!
Dzieki za kciukasy!:tak:

reklama
hejka
fajny ten filmik a tu masz oryginalny:
http://www.youtube.com/watch?v=CBADybDJu1Q&feature=fvw
niesamowite ,ze taki brzdac tak tanczy
Ja dzis po nocce w pracy.Beznadziejnie sie czuje.Cala noc walczylam z goraczka u dziecka a rano jeszcze krew pobieralam ledwie na oczy widzac:rofl2:No i na dotatek jedna dziewczynka miala poltora roczku:dry::-(Nie lubie takim malcom pobierac bo zawsze mi strasznie szkoda ich.
No dobra to ponarzekalam sobie ale...
Ladnie dzis u nas:tak: slonko swieci , troszke mrozi i tak jakos lepiej mi jak ladnie jest na dworze.
Co do wyjazdu to Bartek mowi ,ze nie chce jechac wiec pewnie temat zamkniemy , choc jeszcze sprobuje podyskutowac o tym troche.

Hej.
Ja tylko na sekundę. W przedszkolu dziś było dziś pasowanie na przedszkolaka a zaraz jadę pożegnać rodzciów bo dziś jadą do Warszawy a jutro o 6 wylatują do Afryki. Miałam jechać autobusem ale Małgoś sobie przysnęła a Tadeczek jeszcze brzydko kaszle więc pojedziemy taksówką.
Miłego dnia dziewczynki.

Aniu niewątpliwie masz ciężką pracę, ale jakże pożyteczną i niosącą tyle dobra :tak: Ostatnio nam się też taka fajna pielęgniarka trafiła i Olisiowe pobieranie krwii wyglądało tak, że on się darł jakby go ze skóry obdzierali, mi łzy leciały same, a pielęgniarka zachowywała zimną krew, ale też miała łzy w oczach i jak już mu tą krew pobrała to sama się o mało nie rozkleiła :tak: Wiesz i to w sumie było takie fajne, że ktoś kto wykonuje swoje obowiązki potrafi też okazać ludzkie uczucia :tak: Tak jakoś się ciepło na sercu robi :-)
Iza u nas też nie ma mowy o dosypianiu w łóżku ;-) Jak się Młoda obudzi to nie ma zmiłuj i trzeba wstawać, bo zaczynam nam w łóżku po głowach chodzić i inne szopki odstawiać :-)

Ostatnia edycja:
Hej!

A ja czekam na wizytę księdza.
Ostatnie namaszczenie, hehehe. To taki makabryczny żarcik z siebie samej.

Trochę dziwna ta wizyta, bo niewiadomo czy to jeszcze wielkanocna czy już bożonarodzeniowa:baffled:
No dobra, wpadnę później. Pa!

reklama
hej

melduje ze zyje, ledwo to ledwo ale zyje, ta praca mnie wykancza

nie czytalam dzis wogole bo prawie caly dzien u kierowniczki przesiedzialam. Chca nas zreogranizowac w dziale i jestem wsciekla jak cholera. Takie glupoty wymyslaja ze szok. Nie dosc ze robory bedzie jeszcze wiecej to do tego cholernie strace na wynagrodzeniu :no::no::no::no::angry::angry::angry::angry:. Az strach pomyslec, zwlaszcza ze mamy w planach powiekszenie rodziny :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Z tego co wczoraj pamietam to Asia pytala czy antybiotyk pomogl. Otoz czuje sie o nieo lepiej, dzis ostatni dzien biore. Niby taki maly katarek mam, ale w sezonie zimowym to norma w moim przypadku. Ale juz nie zalega mi nic i moge wydmuchac nos :tak:. Dzieki ze pytasz.

nie wiem czy zdaze przeczytac i odpisac wszystkim bo siedze i czekam na telefon. Jedziemy na nocne sprzedaze zabawek do Tesco. Nie wiem czy widzialyscie. Od cen w katalagu zabawek -20% po 22:00. Jedziemy wczesniej to polazimy i dopiero do kasy podejdziemy po 22.
Patrzylam na Domkowo z Tomka i przyjaciele, na allegro ponad 100 a w tesco na obnizce 80 zl :tak::tak:.
Moze jakies Lego jeszcze wybiore bo Kuba ladnie sie u R brata bawi. Jest taki fajny duzy zestaw ponad 1000 klockow. Mam nadzieje ze bede te rzeczy :tak::tak:.

A i nie wiem czy wiecie ale apteki Dbam o zdrowie maja mniejsze ceny jak zamaiwasz przez internet i odbierasz w dowolnej aptece. Ja sie zarejestrowalam i bede zamawiac. Jak liczylam to tylko na Immunaronie i zelkach z tranem zostaje ponad 10 zl w kieszeni. A jak ktos kupuje wiecej rzeczy to sumka rosnie.
Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl

no dobra mam kube na stole obok wiec popisalam :baffled::baffled:

reszte nadrobie jutro

milego wieczorka

Do góry