reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jeszcze jedno podejście ciekawe co mi przerwie:dry:

aneczka- czyli jeszcze trochę musiałabyś zostać w Polsce.
Kobiety mają przesrane, chyba wyślę mojego na wazektomię:sorry2:
a co to jest, to też nad tym pomyślę czy M. nie wysłać?

my byliśmy dziś na szczepieniu tzn. ja i Krzyś. Dzielnie to zniósł a teraz odsypia i budzi się tylko na amu:tak::tak:

reklama
napisałam wcześniej posta ale chyba nie wcisnęłam wyślij bo teraz go nie widzę:-(

Aneczka obowiązkowo jest od września po ukończeniu 4 roku życia:tak:

Aga to jest podwiązanie nasieniowodów (czy jak to się tam nazywa), podobno w 100% odwracalne. Z tym, że wielu facetów nawet nie chce o tym słyszeć:dry: W sumie nawet zapomniałam się spytać mojego:)
To chyba Ty pytałaś się o nazwę moich pigułek, są to carazzette.

sylwia m juz nie kituj!! ja tez napisalam ze sto stron ale mi zjadlo zlo hehe
viki filmiki superr Gaja tez bedzie niedlugo miala wystep ale nie wiem czy mozna nagrywac :-(

Ostatnia edycja:
Dziekuje za informacje :tak: Wiecie to narazie tylko takie zupelnie niezobowiazujace przemyslenia.Byc moze zwykly dolek jesienny , ktory minie, no ale podumac zawsze mozna no nie?
Troche strach bo dzieci zanim sie zaklimatyzuja beda przezywac.Tym bardziej ,ze z tego co piszecie to Witek bylby do tylu z edukacja:dry::zawstydzona/y:
Co do wazektomii to niby jest odwracalna ale sa przypadki kiedy plodnosc nie wraca.No ale dla par , ktore niecha miec juz napewno dzieci to super rozwiazanie:tak:

aneczka warto sie dowiedziec :-) jesli bede mogla pomoc to pytan no problem.
sylwia ma u mnie na 100% nie mozna nagrywac ale to zalezy od konkretnej szkoly i jej dyrektora.
weroniczka pisz a nie pijesz!!!!!!!!

Ale co ja mam pisać Stefa. Buszuję po necie w poszukiwaniu czegoś dobrego na kaszel bo nic Tadzikowi nie pomaga. Chyba skończy się na wizycie o homeopatki:( A to spory koszt:(

reklama
Do góry