reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka, a w ogóle mają prawo obniżyć Ci wynagrodzenie? :baffled: Nie znam się na prawie pracy, ale chyba ot tak sobie nie mogą, bo to w końcu nie Twoja wina, że reorganizują pracę i dlaczego ma to się odbić na Tobie :baffled:

reklama
Asia, z tym ksiedzem to tak normalnie o tej porze roku, czy moze jakis zaprzyjazniony?:-) U nas wcale nie kolenduja, ale co sie dziwic, ludzie na duzym obszarze rozproszeni...
I kochana z takich zartow, to ciary po plecach przebiegaja;-)
Kacha, w Polsce to wszystko mozliwe, wiec Jutrzenko wspolczuje stresu w robocie...
Zeby sie chociaz Wam te zakupy udaly:tak:
Aneczka, no musisz nieraz sie napatrzec na cierpienie dzieciaczkow... Ale jakby nie bylo cokolwiek zrobisz, nawet jesli jest bolesne i przykre,to po to zeby pomoc....
Dotka a jak tam Krzysio? Lepiej juz?

I co tam reszta porabia piatkowo? Weroniczka wrocilas juz? Jejciu, ale bedziesz miala fajnych fotek do ogladania jak rodzice wroca:tak:

A ja narazie ide zupke ugotowac i troche chalupke ogarnac, bo uwaga(!) jutro chcemy juz choinke ubrac!!!! Kurcze wczesnie troche co? Ale ja zaraz po swietach (jeszcze przed sylwkiem) chowam ozdoby swiateczne, wiec chociaz te kilka tygodni sie nacieszymy... Jakos tak lubie kolorowe swiatelka na te brzydkie i ciemne dni:tak:

Hej!!!

W domku cieplutko bo w piecu kotłuję równo :-D a na dworzu?? brrr... aż się nosa nie chce wychylić a to dopiero koło zera...
Muszę sobie jakąś czapeczkę kupić ładną :-D bo co jak co ale czapka to u mnie podstawa :-)

Chata ogarnięta, D w drodze do domu, Julcia u babci, to mam chwilkę ;-)

Kurna, niby nie pracuję a ciągle coś do zrobienia i czasu wolnego mało...

Kacha jaki bojowy avatar :-D Utul swoje łobuzy ode mnie ;-)

Aneczka to poważna decyzja...:tak: ja bym się chyba nie zdecydowała... jakoś tak mocno rodzinna jestem... :baffled: ale powiem Ci szczerze że już kiedyś bilety mieliśmy... :szok: D miał jechać pierwszy znaleźć mieszkanie, pracę i ja miałam dojechać... wrrr... :-D matko toż to ja w ogóle angielskiego nie znam... :-D

Jutrzenka :-D masz wenę... udanych łowów!!!

Viki uśmiałam się z tego renifera :-) a wiara w Mikołaja to chyba jedne z najwspanialszych chwil w życiu....:-) Zdrówka dla Pawełka! aaa i posłuchałam sobie tej Seleny... ma Damiano gust :-):tak: fajna laska tylko jak ten Mikołaj autograf skołuje?:-D

Pryzy będzie dobrze! Trzymam kciuki za Was ;-) I fajnie że Kaya języki łapie ;-)
hehe Jula coś wczoraj po angielsku śpiewała :szok::-D powtórzę się że przedszkole to rewelacja!

Asia masz grypsy... :szok::-D Już po wizycie?:-)

Weronika pozazdrościć rodzicom... Super że tata wpadł na taki pomysł :tak:

Ela widziałam kiedyś w tv tego małego :-D wymiata tym pampkiem...

Stefcia hop, hop!!!

Jula mi w nocy z środy na czwartek tak wymiotowała...
najadła się wieczorem śmietany 22% (wsunęła pół kubeczka) i tą śmietaną tak dawała... ło matko...
wczoraj 3 razy pralkę nastawiałam bo koce, pościele... tak mi jej szkoda było... ze snu ją wyrywało, a rano nic nie pamiętała.
Do przedszkola jej nie dałam.
Dziś za to była bo mieli imprezkę andrzejkową :-) taka zadowolona że potańczyła...:-D
Ale coś pokasłuje i nie wiem czy po niedzieli pójdzie... :dry:

ooo Magda dostępna :tak:
może i do nas zajrzy... ciekawa jestem jak z tym Wiktorkowym przedszkolem...:tak:

Miłego wieczoru!

Paula to mówisz, że będzie się działo dzisiaj ;-):-p Oliś utulony, a do Dziuni się nie zbliżam, bo śpi, później ją utulę :-) Ty za to Julę utul :-)

asia - a cóz to za wizyta księdza o tej porze roku???:szok:dziwnie jakoś....

paula a no ma gust mój syn hehehe fajna laska z tej seleny:-p
no i biedna julcia , chyba juz jej nie dasz smietany hehehe moj tez czasem tak wymysla... ale zawsze da sie przekonac ja jogurt naturalny :tak:

stefa cóz to za sygnatura?:szok:
kacha no ty bojowniku hehehe (wiesz to taka ładna rybka;-))
elcia a mały boski normalnie świetny hehe:tak:

jutrzenko udanych zakupów

a mnie cos rozkłada...czuje sie jakby po mnie czołg przejechał...

Viki mnie tak też coś rozkłada już od kilku dni i rozłożyć do końca nie może, zresztą czasu na rozkładanie nie ma ;-) Zdrowiej szybko :-) No bojowniki fajne, ale kiedyś jeden mi prawie wszystkie gupiki zjadł, bo inteligentnie wsadziłam go do akwarium z innymi rybkami :-)

Ostatnia edycja:
Hej Kobiety:)

Moje dzieci właśnie posnęły, ja też jakaś senna jestem. Właśnie położyłam się pod kocykiem i chyba zaraz odpłynę.

Viki
czuj się zaproszona na sylwka:tak: A forumowy sylwester mógłby być super ale raczej nierealny:-D
Jak Hary Potter??

Kacha
fajnie że jesteś:-)

Stefa jak zdrowie dzisiaj? Katar jeszcze Cię nie wykończył?

Asia i jak po wizycie księdza?? Ja z jednym z księży z naszej parafii chodzę na angielski:szok: dziwnie tak, ale to jego wina bo trzyma dystans i nie gada z nami tak poza ćwiczeniami:baffled:

Paula
no wiesz? taki elaborat a do mnie nawet słówka nie ma:-:)rofl2: Ja ostatnio też mam problemy z wyrobieniem się w czasie a niektóre rzeczy, np.wyprawianie nas na spacer to robię z potem na plecach:szok:

Jutrzenka
udanych łowów;-)

Pryzybela to nieźle u Was już przymroziło:szok: U nas jak taki lód to miasto staje, szkoły zamykają i wogóle. W zeszłym roku jak śnieg trzymał się trochę dłużej to w sklepach soli zabrakło:-D

reklama
Do góry