reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no ladnie!!
to juz nawet ja wstalam!!
jutrzenka ja postanowilam sie oddac w rece polskiej fryzjerki i musze czekac bo ona jest obecnie w portugali, tez bym poszla juz dzis chetnie.
nastawilam pranie i czekam az sie troche bardziej obudze po kawcce!

reklama
wiemy kacha wiemy :)
jak noc poslubna ?? hehehe napisz nam jak to jest gdy sie juz nie ma wianka hehhehe
no i na zdjecia czekam!! a pewnie czekamy :)

Kacha to jeszcze raz gratulacje, czekamy na fotki i jakies pikantne szczegoly z nocy poslubnej

Stefanka a Ty cos taka ciekawa jak to jest bez wianka, czyzbys chciala swoj porzucic ;-):-D

Hej!

Jak tam laseczki?

Kacha, gratuluję i życzę szczęścia na nowej drodze życia:tak::tak:
Jutrzenka, Kasiamaj, szampańskiej zabawy na weselu.
Stefanka, a co ty taka kuchareczka się zrobiłaś?
Elcia, dzień doberek, gaduło;-);-)

I co by tu jeszcze... Nie wiem, heheh... Czekam aż mały wstanie, jemy obiad i jedziemy mu jakąś kurtkę cieplejszą kupić. Mam nadzieję, że coś fajnego będzie, bo zwykle jak się nastawię na kupowanie, to nie ma nic fajnego.

i ja się przywitam :-)

kacha gratki ogromne! czekamy na zdjęcia :tak:
asia udanych zakupów
jutrzenka, kasia udanej zabawy
elcia pytałam się kiedyś jaką dietę stosujesz i bez echa więc jeszcze raz cię przywołam do porządku :cool2:
stefcia i sama wszystko zjadłaś... :-(

a mój paszczak oczywiście dzisiaj znowu ani myśleć o drzemce :wściekła/y: i normalnie na chama ją uśpiłam bo już sama z sił opadałam, jakiś przymulony dzień dzisiaj, a że kawy nie pijam więc ledwo na nogach stoję :sorry:

dzisiaj zrobiłam jej na śniadanie jajecznicę i się wypięła na nią. zjadłam sama a jak zobaczyła pustą miseczkę to woła "jajo!" mówię do niej "teraz to pocałuj się w nos!" a ona mnie cmok! w nosa :-D

hej:-)
ja wczoraj zrobiłam sobie wolne od pracy, bo pojechałam do mechanika
dziś spaliśmy z Łukaszem do ...uwaga...9.30:szok::szok::szok: kiedy ja tak długo spałam:sorry: oby częściej tak się zdarzało.
Dziś Łukasz zwymiotował na poduszkę jak go kładłam spać i musiałam go położyć na moim łózku. No i tak smacznie mu sie śpi że jeszcze się nie obudził:sorry:

kachawawa- gratulacje:tak::tak:
kasiamaj- udanej zabawy na weselu, tylko sie tam mocno nie popijcie;-):-D:-D:-D
asia- i co udało ci się kupić kurtkę dla Filipka?
kata- widzisz jak dowcipna ta twoja Kinia:-D:-D
a gdzie się podziewa grzechotka? dawno jej nie było, prawda?

Dzięki Dziewczynki :-)
Hmmmm, jaka noc poślubna?;-):-p Powiem Wam tylko, że moja matka schrzaniła mi całą imprezę i humor, ryczałam przez nią cały wieczór, cały ranek, nie odzywamy się do siebie i nie mogę się już doczekać kiedy wybędzie z mojego domu :wściekła/y: Zresztą nie tylko mi humor schrzaniła, pozostałym gościom i T. również. Jak ochłonę to Wam napiszę na zamkniętym o co chodzi. Nie ma to jak schrzanione wesele przez rodzoną matkę :wściekła/y:

reklama
Hej!

Kasiu wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia ;-):-):-):-):-)
No i czekamy na relacje. Szkoda że przez mamę miałaś zły humor... :zawstydzona/y:

Aga i brumek zrobiony? co mu się tam rozkraczyło teraz?

Kasiamaj, Jutrzenka bawcie się dobrze!!!

Kata hihihi... to Kinia posłuszna dziewczynka :-D

Asia jak zakupy? :-)

Stefanka bułeczki były dobre? ;-)

Właśnie skończyłam sprzątać... Czyściutko i pachnąco...

A jutro zrobię bigosik... tak mi się chce... ;-):-)

Do góry