reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No jestem juz...

Baśka niesamowita zmiana. Niemal z ruiny macie piękny domek :-)

Sylwia cóż za zmiany się szykują? zdradź :tak::-);-)
No i fajnie że idziesz z małą na babski wieczór...

Kata u nas też tak wygląda zasypianie. Jak w dzień nie śpi to szybciej zasypia ale jak śpi to brrr.... Wczoraj np. pogasiłam wszystko, udawałam że śpię aż w końcu usnęłam. A ona zapaliła sobie swoją lampeczkę i bawiła się godzinkę lalką... :shocked2: Zaczepiała mnie co chwilę... mamo, mamo! a jak nie reagowałam to mamusiu! A mnie to rozbraja niesamowicie jak ona tak do mnie mówi... Kochane dziecko...

Stefanka jak to wstałaś? :cool2::shocked2:

Kasiamaj, Jutrzenka... róbcie się dziewczyny na bóstwo...;-):-)

Oglądałyście dziś fakty? http://www.tvn24.pl/28377,1624319,0,1,dziecko-szczescia,fakty_wiadomosc.html
Boshe co ta kobieta musiała przeżywać... :zawstydzona/y:

reklama
paula moja jak nie śpi a ja udaję to mi powiekę do góry podnosi i mówi: mamuś nie śpij ;-)
nie widziałam tego ale ma farta maluch! :szok:
sylwia przecież oliwka to też babka :tak:

Kata Tadzik mi już dziś wlazł do wiaderka z farbą i prztuptał przez całą wykładzinę w przedpokoju:crazy::crazy: DObrze że odrazu to zobaczyłam i wyczyściła. Ale mąż klną równo.

Weroniczka ja normalnie zamarłam... koszmar... :szok:
to dzieciaczki mają zabawę :-D wiem że to nie śmieszne ale wyobrażam sobie trójkę czającą się koło wiadra z farbą hihi...

Kata hehe :-D

Sylwia mi też się marzy aparat... I powiedziałam już staremu że jak wrócę do pracy to zrobię porządek z zębami i sobie założę... :tak::-)

weroniczka a to nie u ciebie? bo jakieś zamalowane twarze i trudno rozpoznać :-D;-)
554_dzieci_bawia_sie_farba_farba_olejna_na_telewizorze_rozlana.jpg

paula przecież ty masz śliczny prosty uśmiech. co chcesz prostować? :eek:

Kata widziałam już to zdjęie kiedyś i moja pierwsza myśl była zabiłabym na miejscu:sorry::sorry::sorry::sorry: Ale właśnie dlatego pilnuję chłopaków bo oni dwaj przez chwilę bez pilnowania i naprawdę potrafią nieźle narozrabiać.

Paula ja też aż wstrzymałam oddech jak zobaczyłam ten filmik i nawet nie próbuję sobie wyobrazic co czuła matka:-:)-:)-:)-(

Jeszcze nie wiem czy będę miała aparat bo u mnie to jest trochę dziwnie z tymi zębami, rozsunięte są przez to że jednej dwójki nie mam wogóle(nie ma nawet korzenia) a zamiast drugiej dwójki wyrósł mi jakiś czarny kikut:szok::wściekła/y: i ten ząb jest martwy więc nie obejdzie się bez wstawiania nowych:sorry:

reklama
Do góry