reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No jestem juz...

Baśka niesamowita zmiana. Niemal z ruiny macie piękny domek :-)

Sylwia cóż za zmiany się szykują? zdradź :tak::-);-)
No i fajnie że idziesz z małą na babski wieczór...

Kata u nas też tak wygląda zasypianie. Jak w dzień nie śpi to szybciej zasypia ale jak śpi to brrr.... Wczoraj np. pogasiłam wszystko, udawałam że śpię aż w końcu usnęłam. A ona zapaliła sobie swoją lampeczkę i bawiła się godzinkę lalką... :shocked2: Zaczepiała mnie co chwilę... mamo, mamo! a jak nie reagowałam to mamusiu! A mnie to rozbraja niesamowicie jak ona tak do mnie mówi... Kochane dziecko...

Stefanka jak to wstałaś? :cool2::shocked2:

Kasiamaj, Jutrzenka... róbcie się dziewczyny na bóstwo...;-):-)

Oglądałyście dziś fakty? http://www.tvn24.pl/28377,1624319,0,1,dziecko-szczescia,fakty_wiadomosc.html
Boshe co ta kobieta musiała przeżywać... :zawstydzona/y:

reklama
paula moja jak nie śpi a ja udaję to mi powiekę do góry podnosi i mówi: mamuś nie śpij ;-)
nie widziałam tego ale ma farta maluch! :szok:
sylwia przecież oliwka to też babka :tak:

Kata Tadzik mi już dziś wlazł do wiaderka z farbą i prztuptał przez całą wykładzinę w przedpokoju:crazy::crazy: DObrze że odrazu to zobaczyłam i wyczyściła. Ale mąż klną równo.

Weroniczka ja normalnie zamarłam... koszmar... :szok:
to dzieciaczki mają zabawę :-D wiem że to nie śmieszne ale wyobrażam sobie trójkę czającą się koło wiadra z farbą hihi...

Kata hehe :-D

Sylwia mi też się marzy aparat... I powiedziałam już staremu że jak wrócę do pracy to zrobię porządek z zębami i sobie założę... :tak::-)

weroniczka a to nie u ciebie? bo jakieś zamalowane twarze i trudno rozpoznać :-D;-)
554_dzieci_bawia_sie_farba_farba_olejna_na_telewizorze_rozlana.jpg

paula przecież ty masz śliczny prosty uśmiech. co chcesz prostować? :eek:

Kata widziałam już to zdjęie kiedyś i moja pierwsza myśl była zabiłabym na miejscu:sorry::sorry::sorry::sorry: Ale właśnie dlatego pilnuję chłopaków bo oni dwaj przez chwilę bez pilnowania i naprawdę potrafią nieźle narozrabiać.

Paula ja też aż wstrzymałam oddech jak zobaczyłam ten filmik i nawet nie próbuję sobie wyobrazic co czuła matka:-:)-:)-:)-(

Jeszcze nie wiem czy będę miała aparat bo u mnie to jest trochę dziwnie z tymi zębami, rozsunięte są przez to że jednej dwójki nie mam wogóle(nie ma nawet korzenia) a zamiast drugiej dwójki wyrósł mi jakiś czarny kikut:szok::wściekła/y: i ten ząb jest martwy więc nie obejdzie się bez wstawiania nowych:sorry:

reklama
Do góry