reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Niestety, zakupy się nie udały... Normalnie jestem zła, bo Filip nie ma nadal ciepłej kurtki. W sklepie te ubrania jakieś takie bure, bezkształtne. Nic nie ma sensownego. Poszliśmy do takiego, gdzie wcześniej oglądałam katalog zimowy, a tam żadnej kurtki. Nawet nic nie było w rozmiarze Filipa, żeby mu choć domierzyć czy będzie pasowało.:wściekła/y::wściekła/y: Jestem zła. Chyba mi pozostaje zakupić coś na allegro w ciemno. Kurza stopa.

A w ogóle to Filip odstawił histerię jak zobaczył samochodzik na wystawie. Łzy mu się lały i płacz niemiłosierny... No i co? Mój szanowny małżonek mu uległ i zamiast kurtki Filip ma zestaw samochodzików. Wrrr...

reklama

A w ogóle to Filip odstawił histerię jak zobaczył samochodzik na wystawie. Łzy mu się lały i płacz niemiłosierny... No i co? Mój szanowny małżonek mu uległ i zamiast kurtki Filip ma zestaw samochodzików. Wrrr...

:-D przynajmniej dziecko zadowolone z zakupów :rofl2:

Kurtkę zimową (a raczej cały kombinezon 2 cz) Jula ma z zeszłego roku. Tylko rękawki odwiniemy. ;-)

A i jeszcze ma taki jak by kożuszek ze Smyka, ale rok temu był za duży więc w tym będzie dobry ;-) ło taki...
776214474

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny

u nas wszystko ok, damian jednak się troche rozłozyl i w czwartek i piatek nie byl w szkole ale juz jest ok. pablo tez złapał paskudny katar ale tez wraca juz do normy. dzis rano bylam z damianem na zawodach karate,a po poludniu odwiedzili mnie znajomi ze sląska bo kupili w lodzi psa i byli go odebrac..

kurde mówie wam boski!!!!!!!!!!!!!
wkleje zaraz linka na z. to sobie zobaczcie.
moi chlopcy byli zachwyceni :tak:

poza tym to mam ostatnio urwanie glowy, na wszystko brakuje mi czasu ..pocieszam sie tym ze za 2 tygodnie bedzie juz ze mną Valdi:-)

paula - sliczny ten kozuszek:-):tak:
ja mam kurtki dla pawła chyba ze 4:tak: i to wszystko po damianku..niby tyle lat to trzymałam a wyglądają jak nowe:-D
musze tylko jakis kombinezon kupic no i pozniej buty zimowe...

kacha wawa najlepszego...no i glowa do góry..moze mama przezywała slub córki stąd tak wyszło jak wyszło...:sorry:

jutrzenka kasia - milej zabawy

stefanka to grzech tak późno jeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a moj paweł ostatnio nie ma chęci na spanie wieczorami tzn kładzie sie i zasypia w zasadzie od razu, ale jak przychodzi pora spania wymysla nagle ze jest glodny, ze chce siku, kupe, ze chce pić...byle tylko przedłużać...

i wiecie..mowi juz wszystko:szok:
niektore slowa jeszcze po swojemu np prepraszam -psiapsiam ale wiekszosc juz ładnie i wyraznie:tak:

dlatego juz bardzo musze uważać ....bo chociaz w zasadzie nie przeklinam..to mody ostatnio mowił ; cholela....

Viki, tylko pozazdrościć, że Pabluś już wszystko mówi. Można się z nim przynajmniej dogadać, bo z moim to wcale... No i zdrówka życzę chłopakom, żeby wszelkie przeziębienia i katary omijały ich szerokim łukiem. :tak::tak:
Paula, fajny ten kożuszek. Ja muszę chyba zamawiać kurtkę przez neta, bo w sklepie to raczej nie kupię. Okropne kolory są.

Sobota wieczorem, a tu takie pustki:-(

Jest ktoś jeszcze?

Viki u nas też już dużo gadane. I z mniej zachwycających to "kude no..." :-D:rofl2:
Ale generalnie idzie się już z dzieciakiem dogadać... i to jest fajne...
Często sobie myślę że wolę taką rozrabiającą dwulatkę z która można się dogadać niż noworodka który płacze a nie wiadomo o co kaman... :rofl2:

A kurteczki takie na podwórko to Jula ma nawet dwie po mojej siostrze... :shocked2: 12 lat mama je trzymała skitrane ;-)

Asia może jeszcze coś znajdziesz ;-)
A jak nie to net... chociaż na pewno wolałabyś w realu zobaczyć i przymierzyć... :sorry:

Moje dziecko właśnie usnęło... w moim łóżku i z całą półką zabawek :eek::shocked2: a ja gdzie? Chyba ją przewalę do łóżeczka a misie wrócą na swoje miejsca póki jeszcze nie poległam... ;-)
Nie spała dziś w dzień a usnęła dopiero 15 minut temu... :cool2: ma zdrowie...

my powroilismy z lofrow hehhe jak to paula mowi :)
dziecko sie juz kladzie spac wlasnie
kata woj a kto mowil ze sama? i ze wszystkie ??
viki grzech hehe ale jaki smaczny hehe
paula najepsze jest to ze dzis zrobilam te buleczki u J siostry i wszyscy sie zachwycali i jutro robia tez heheheh
a my jutro sprzatamy...cudownieee

dzien dobry

my juz po sniadanku, pablo zaraz idzie na drzemke, a jak wstanie to jedziemy do tesciów na obiad.

pogoda średnia..
szaro buro i ponuro wiec nic sie nie chce;)

miłej niedzieli

reklama
Do góry