reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
reklama
HEJO

wczoraj mnie nie bylo bo wrocilam od siostry o 20 i spala u mnie mama wiec rozumiecie ;-)

ja siedze sobie pije kawke i czekam na 15 i do fryzjera zmykam. Nic nie robie dzis, nie sprzatam co by mnie nogi nie bolaly :-D:-D. Z prac fizycznych zaladowalam zmywarke ale i tak dupa z tego bo nie ma jednej fazy i nie moge wlaczyc

ogladalam dzis rekawiczki dla kuby takie materialowe ale z kolorow ktore mnie intresowaly byly tylko na jeden palec a ja dla kuby wole na 5 bo on sna spcery czy to samochodem czy wozkiem zabiera jakies samochodziki z domu :tak:

Kasia u Ciebie tez snieg?? u mnie jest i do tego zimna, kurde nie wiem jakie buty mam do kosciola zalozyc, nie chce sie przeziebic poza tym u mnie tylko 5c.
Udanej imprezki zycze

Stefanka to coz, na wsi takie domy sie buduje :confused:

Basia pewnie ze sie nie obrazilam bo nie bylo za co

i chyba tyle ode mnie, nie wiem czy sie jeszcze dzis odezwe, pewnie nie wiec do jutra

Do góry