reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no ladnie!!
to juz nawet ja wstalam!!
jutrzenka ja postanowilam sie oddac w rece polskiej fryzjerki i musze czekac bo ona jest obecnie w portugali, tez bym poszla juz dzis chetnie.
nastawilam pranie i czekam az sie troche bardziej obudze po kawcce!

reklama
wiemy kacha wiemy :)
jak noc poslubna ?? hehehe napisz nam jak to jest gdy sie juz nie ma wianka hehhehe
no i na zdjecia czekam!! a pewnie czekamy :)

Kacha to jeszcze raz gratulacje, czekamy na fotki i jakies pikantne szczegoly z nocy poslubnej

Stefanka a Ty cos taka ciekawa jak to jest bez wianka, czyzbys chciala swoj porzucic ;-):-D

Hej!

Jak tam laseczki?

Kacha, gratuluję i życzę szczęścia na nowej drodze życia:tak::tak:
Jutrzenka, Kasiamaj, szampańskiej zabawy na weselu.
Stefanka, a co ty taka kuchareczka się zrobiłaś?
Elcia, dzień doberek, gaduło;-);-)

I co by tu jeszcze... Nie wiem, heheh... Czekam aż mały wstanie, jemy obiad i jedziemy mu jakąś kurtkę cieplejszą kupić. Mam nadzieję, że coś fajnego będzie, bo zwykle jak się nastawię na kupowanie, to nie ma nic fajnego.

i ja się przywitam :-)

kacha gratki ogromne! czekamy na zdjęcia :tak:
asia udanych zakupów
jutrzenka, kasia udanej zabawy
elcia pytałam się kiedyś jaką dietę stosujesz i bez echa więc jeszcze raz cię przywołam do porządku :cool2:
stefcia i sama wszystko zjadłaś... :-(

a mój paszczak oczywiście dzisiaj znowu ani myśleć o drzemce :wściekła/y: i normalnie na chama ją uśpiłam bo już sama z sił opadałam, jakiś przymulony dzień dzisiaj, a że kawy nie pijam więc ledwo na nogach stoję :sorry:

dzisiaj zrobiłam jej na śniadanie jajecznicę i się wypięła na nią. zjadłam sama a jak zobaczyła pustą miseczkę to woła "jajo!" mówię do niej "teraz to pocałuj się w nos!" a ona mnie cmok! w nosa :-D

hej:-)
ja wczoraj zrobiłam sobie wolne od pracy, bo pojechałam do mechanika
dziś spaliśmy z Łukaszem do ...uwaga...9.30:szok::szok::szok: kiedy ja tak długo spałam:sorry: oby częściej tak się zdarzało.
Dziś Łukasz zwymiotował na poduszkę jak go kładłam spać i musiałam go położyć na moim łózku. No i tak smacznie mu sie śpi że jeszcze się nie obudził:sorry:

kachawawa- gratulacje:tak::tak:
kasiamaj- udanej zabawy na weselu, tylko sie tam mocno nie popijcie;-):-D:-D:-D
asia- i co udało ci się kupić kurtkę dla Filipka?
kata- widzisz jak dowcipna ta twoja Kinia:-D:-D
a gdzie się podziewa grzechotka? dawno jej nie było, prawda?

Dzięki Dziewczynki :-)
Hmmmm, jaka noc poślubna?;-):-p Powiem Wam tylko, że moja matka schrzaniła mi całą imprezę i humor, ryczałam przez nią cały wieczór, cały ranek, nie odzywamy się do siebie i nie mogę się już doczekać kiedy wybędzie z mojego domu :wściekła/y: Zresztą nie tylko mi humor schrzaniła, pozostałym gościom i T. również. Jak ochłonę to Wam napiszę na zamkniętym o co chodzi. Nie ma to jak schrzanione wesele przez rodzoną matkę :wściekła/y:

reklama
Hej!

Kasiu wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia ;-):-):-):-):-)
No i czekamy na relacje. Szkoda że przez mamę miałaś zły humor... :zawstydzona/y:

Aga i brumek zrobiony? co mu się tam rozkraczyło teraz?

Kasiamaj, Jutrzenka bawcie się dobrze!!!

Kata hihihi... to Kinia posłuszna dziewczynka :-D

Asia jak zakupy? :-)

Stefanka bułeczki były dobre? ;-)

Właśnie skończyłam sprzątać... Czyściutko i pachnąco...

A jutro zrobię bigosik... tak mi się chce... ;-):-)

Do góry