Dziewczyny mam do was pytanie bo bardzo się niepokoje moja Magda ostatnio jak się złości , jak jest śpiąca albo ma kupkę to macha nerwowo rączkami, czy wasze dzieciaczki też tak robią jak się złoszczą pytam bo nie chcę żeby u niej to się przerodziło w nawyk jakiś, a i moja uparciucha rzadko pokazuje coś w książeczkach, nie pokaże pieska ani kotka, jedynie kwadrat i kólko czasem ale to rzadko wogóle nie chce nic robić na zawołanie, martwie się czy nie jest nadpobudliwa, a że nie mam w okolicy żadnego dziecka w jej wieku to nie wiem czy to pokazywanie i nazywanie to już w tym wieku jest bardzo zaawansowane, moja pokazuje jak jej się zechce, mówi mama tata czasem ostatnio najczęściej mówi "czo to", śmieje się w akuku , czy jak się bawimy w kółko graniaste, powtarz czasem jak mówię miał to ona jaaaał, martwie się czy nie jest zagrożona autyzmem bo tak jak się zdenerwuje to macha łapkami, potrząsa nerwowo grzechotkami ,ale ja to z tych przewrażliwionych czasem schizujących mam więc mam do was pytanie jak to jest u was ?