reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia maj my bylismy dzis w Bristolu w Ikea no i w paru innych sklepach bo chcialam kupic Gajutkowi jakies ubiory nocne :)
wrocilismy i J zrobil nalesniki ktore zjedlismy hehe a teraz z okazji dnia kobiet J polozy Gajutka spac :)
ja tezz chce miec psaaaa.

reklama
:no:ojoj jak tu pusto:szok::szok::szok:

ann- witaj, nie miałyśmy do tej pory okazji:tak: a co do twojego pytania to też mi się wydaje że nie ma co się martwić dzieci różnie wyrażają swoje emocje. Mój mały nie macha rączkami, ale ma coś takiego że podchodzi do mnie i szczypie w rękę np. i tak zaciska zęby jakby chciał mnie uszczypnąć jak najmocniej, ale najczęściej to więcej siły wkłada w to zaciskanie zębów niż w szczypanie, no i rzuca zabawkami i piszczy jakby go ze skóry obdzierali. Po za tym to mówi mama, tata, baba, dziadzia, niunio (nuno), daj, ceść, to,

kasiamaj - u mnie spisali się mam składzik czekold:-D:-D:-D i weź tu się odchudzaj:sorry:
asia- Frędzelek- fajny pomysł skonsultuję z resztą rodzinki:tak::tak::tak:

ja ja od wczoraj juz nie karmię Łukasza piersią, przyją to spokojnie i nie ma narazie nic przeciwko, że w zamian dostaje herbatke:-)

edit: kurcze weroniczka jak on mógł:no: a ty nie wątp bo nie ma racji:no:

Stefanka poszło o to że R opieprza Stasia ejsze drobnostki. Dziś w wannie chlapał wodą i niechcący zalał mu worek z fugą( którą R położył koło wanny- ale to mądre) i wydarł się na Stasia, że mu zniszczył fugę i kazał wychodzić z wanny i iść do konta. A w czwartek u mojej siostry Staś brałsalaterki i niechcący ją potrącił i się rozbiła. I też dostał taki opieprz i karę. Więc ja dziś nie wytrzymałam i na spokojnie powiedziłam mu że tak nie może być że Stasiowi dostaje się za każdą drobnostkę. No i usłyszałam jak to wspaniale wychowuję dzieci bo to przeze mnie Staś jest łobuzem ( taki wiek u dzieci ale R tego nie rozumie). I on mi wcale nie kazał z dziećmi siedzieć w domu i mogę je oddać do przedszkola. A na moją odpowiedź że jestem z nimi żeby je dobrze wychować i żeby wyszly na ludzi a nie na blokersów to usłyszałam że właśnie widzi jak wspaniale wychowuję dzieci a domu robię syf.

Weroniczko-kurcze-ale.....co się stało-przykro mi że takie nieprzyjemności Cię spotkały,jak on mógł powiedzieć że złą mamą jesteś???-każda z nas -uważam że jest mamą idealną dla swojego dziecka!!! i Ty też taka jesteś!!!!!:tak::tak::tak::tak:
prześlę Ci życzonka jakie dostałam dziś od siorki; może Cię rozweselą?
-przyjmij życzenia babo kochana od drugiej baby z samego rana,niech z okazji naszego świeta każda pamięta,aby się spić do upadłego i nie słuchać chłopa żadnego niech zobaczy gad jaki smutny bez nas świat-niech dzień cały będzie radosny bądz zdrowa aby do wiosny.

do reszty napiszę za chwilkę bo na cyca mnie wołają.........
wracam po przerwie.

weroniczka to wlasnie w facetach jest najlepsze. polozyl fuge kolo wanny i wszyscy teraz maja uwazac zeby jej nie zachlapac!! moze w zlewie powinien polozyc ??
a jak jest taki madry to niech najpierw siebie nauczy porzadku i odpowiedzialnego znajdywania miejsca na rzeczy takie jak fuga...
a ty sie nie przejmuj nim wcaleee

Kurcze R potrafi być taki kochany ale czasem w złości ( dzięki Bogu bardzo żadko ale jednak) potrafi powiedzieć takie rzeczy że ja potem długo mu to pamiętam i bardzo długo bolą.

witam laski :-)

Ann witaj, dawno nie zagladalas, czemu nie wpadasz do nas czesciej, mialabys okazje wymieniac z nami doswiadczenia, postrajaj sie wpadac czesciej jak dasz rade, chyba ze nie interesuje Cie to. Ale zapraszamy do nas czesciej :tak:
A u nas okazywanie nerwow odbywa sie przez polozenie sie na podlodze i wymuszanie placzu, a dzis dwarazy zrobil cos co mnie wpienilo, probowal mnie ugryzc, nie byl wtedy zly czy cos, ja go smeralam po wlosach a on odwrocil glowe i mnie dziabnal :szok::szok: i wieczorem jeszcze raz w przedramie :szok::szok:. Mam nadzieje ze to tylko jednorazowy wybryk :baffled::baffled:

Kasia ja dostalam rozyczke od R i nawet od jednego szwagra tulipana i od drugiego czekalode i mini kaktusika :tak::tak::tak:. I bylismy na obiadku :tak:

Aga slodki psiaczek :tak::tak:

Weroniczka tak to jest z niektorymi facetami, kurde przesadzil po prostu, ale olej to, jestes super, trojka tak malych dzieci, niewiele kobiet by dalo rade :tak::tak:. Trzymaj sie, moze to przemysli :tak:

Kacha :szok::szok:,

Paula gratki dla pierwszych malych sukcesow :tak:

dobrze ze u Oliwierka i Wiktorka sie polepszylo :tak::tak:

A co z nasza Madzią?? Kto wie czemu jej tyle juz nie ma??

A u nas wieczorem znowu padal snieg., wykonczy mnie ta pogoda :angry::angry: a w tvn w dlugoterminowej pokazywali caly marzec taki do d...

Ogladacie taniec z gwiazdami, ja wlasnie troche zerkam, coraz slabsze te gwiazdy :no::no:, i ciekawe co jest tej Weronice, szkoda ze odeszla od razu, moglaby dosc daleko

reklama
jutrzenka, magdalenka poprostu jest zapracowana :) a jak ma wolne to sobie z chlopakami siedzi hehe
a do mnie nic nie napisalas ?? DOOBRAA

Do góry