reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ojej Weroniczka.....nie przejmuj sie....moze mial gorsze dni....i postaraj sie o tym zapomniec, po co wspominac i sie przejmowac....

Ale macie psiaczki kochane:tak:jejku takie malutkie to najkochansze:-)

A Madzia nasza żyje:tak:to taki malutki pracuś:-)

pozdrawiam wszystkie dziewczynki malinki :-):-):-)
paaa

Stefcia wlasnie do Ciebie napisalam i to bardzo duzo, musisz poszukac ;-);-):-D:-D. A co kupilas dzis, pochwal sie szybko :-).
A wogole to ja o Tobie ciagle mysle i tylko czekam i czekam jak przyjdziesz i cos do nas naskrobiesz a zwlaszcza cos specjalnie dla mnie :tak::tak::-)

no to ja już mam synka-pod kołderką zasnął słodziutko-ząbki mu chyba dokuczają bo dziś już mu rączki brakowało żeby się w tylne dziąsełka podrapać -całą rżczkę sobie wsadził!!! :tak::tak::tak:
ja też już po kąpieli...w żelu truskawkowym-cała łazienka pachnie a ja się trochę zrelaksowałam...co do dzisiejszego dnia -to był przyjemny.
nadostawałam słodkości :-D:-D:-D-trzeba będzie je szybko spalić..:tak::tak::tak:
moje chłopaki dali mi po kwiatku a mężuś do tego bieliznę.(myślał że może coś będzie ale nici...ostatnie dni @ :tak::tak::tak::-) ).no i jeszcze przyszły (chyba?)-mój szwagier-piszę chyba bo dopiero chodzą ze sobą...podarował mi tulipanka.
u nas już gęsi nad domem grasują -chyba wiosna idzie bo kluczami zlatują w naszą okolicę.:tak::tak:

Stefanka-fajnie spędziliście czas.. i J jaki zmyślny-naleśniczki...hmmm no proszę :-);-)-jeśli chodzi o nocne ubiory to ja też ostatnio szukałam dla młodego czegoś do spania rozm.98.-kupiłam fajne z autami i ze scoobydoo.nawet w przystępnej cenie.

Aga-fajnie...:tak:;-)-ja też miałam słodkości.a no i gratki za niecycowanie :tak:

Weroniczko
-smutne to co piszesz,szkoda że chłopy wielu spraw nie rozumieją-dziewczyny mają racje -nie przejmuj się.papap-skoro już idziesz-słodkich snów.

Jutrzenka-mówisz śnieg macie...kurcze to może prześlę Ci ocieplacze co go roztopią???:tak::-);-)

A ja chyba stanę się fanką tej edycji Tańca z gwiazdami, bo jest Jay Delano :-) Jeszcze jak był w R'n'G to robiłam do niego maślane oczy:-p Pamiętam jak jeździłam za nim po Polsce, bo w 1998r. bardzo często mieli w Polsce koncerty, przez jakiś czas prowadziłam też z koleżankami fanclub R'n'G:-D Naprawde sympatyczni faceci, a do tego jacy urodziwi:-)
A jeden ich tancerz to już w ogóle był cud, miód i orzeszki...Ech, słodkie wspomnienia...

Olisiński mi cały czas wywija i coś teraz komentuje, no tak reklamy ogląda :-D:-D:-D

reklama
Do góry