reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wszystkiego najlepszego dla małych i dużych kobietek!!!

Witka!
Zima znów przyszła:-:)-:)-:)-(
Nie chce mi się nigdzie wychodzić, a muszę:-:)-:)-(
Poza tym to nic ciekawego. Myślałam wczoraj, że Filip wstanie później dziś, bo poszedł spać o 22, ale nic z tego. Znów o 5.30 pobudka. Wykończy mnie to dziecko. W ogóle jest taki niegrzeczny: rozwala wszystko, wgniata jedzenie w podłogę. Normalnie mówię Wam masakra.
Jutrzenka, to przykre co piszesz. Młodzi ludzie i tak szybko się zabierają na tamten świat :-:)-:)-(

reklama
hej:-)

u mnie też zima, normalnie przez noc spadło jakieś 20 cm śniegu i jeszcze sypie:szok::szok::szok: na szczęście jutro mam wolne z okazji dnia kobiet prezes zrobił nam prezent:-)

Łukasz nabił sobie śliwkę w okół oka, przewrócił się i uderzył głową o podłogę:szok::baffled: ja akurat byłam w łazience a w pokoju był z tatusiem i babcią i tak się biedaczek popłakał, że pół godz na rękach go nosiłam:-(

paula- my dajemy mleko i narazie jest ok
asia-jutro wkleje zdjęcie psiaka, ale chyba będzie Misiek

miłej niedzieli i wszystkiego naj kobitki:-):-):-)

aga to czekamy na zdjęcie przymiluszka :-) mówiesz, że on taka kulka jest skoro misiek? ;-) a ł. biedny :-( strasznie musiało go boleć :-( moja jest na tym etapie, że jak o coś leciutko się stuknie to leci do mnie żebym pocałowała :tak: albo nieraz specjalnie sobie coś "przytszaśnie" (np. palca w klapce od telefonu - wiem, że nie boli) i udaje, że ją boli :-)
jutrzenka czekam i czekam na tą wiosnę a ona nie chce przyjść :-( a wy gdzie wszystkie mieszkacie, że tyle śniegu? :szok: u nas tylko deszcz pada i to jeszcze licho. mam tylko nadzieję, że te prognozy się sprawdzą :tak:
asia a gdzie ty musisz iść? ;-)

mam chwilkę dla siebie bo znowu wysiudałam t. z młodą do teściów :-D ooo jak la lubię chociaż tak z godzinkę porobić to na co mam ochotę czyt. siedzieć przed kompem :-D

Czesc kobietki...:-) Wszystkiego naj naj z okazji naszego swieta.....:tak::-):-):-)

Kata- no ja wlasnie taki mam, z drzwiami, oknem i jeszcze taka tuba, ktora tez mozna wchodzic... tylko nie wiedzialam jak to opisac.....:sorry2:, a link cos mi nie chcial wejsc.....:baffled::confused::sorry2:

Jutrzenka- jesli chodzi o pogode to wspolczuje.... na prawde :sorry2:. U nas ostatnio codziennie miedzy 15- 18 stopni....:tak::tak:
Przykro mi z powodu R brata tesciowej....:-(

Aga- moj piesio w Szczecinie tez jest misiek.....:tak::tak::-) Dawaj fotki....:tak:

Kata- dzieki, ze pytasz.... to mile :tak: :-) No wiec Oliwierek juz calkiem dobrze, ale kaszel zostal....:baffled: Caly czas daje syropek, wiec licze, ze w koncu przejdzie....
No i wymioty juz sie nie pojawiaja na szczescie i apetyt tez wrocil....:tak::tak::-)

He he kata- dobra robota...:tak::-D ja mam wlasnie cos takiego jak ten pierwszy, ale z tuba jak ten drugi....:tak::tak: I tez nie mam duzo miejsca, ale rozkladamy tylko do zabawy , a potem skladamy....:tak:

Dzień dobry wszystkim pięknym Paniom!!!

Najlepsze życzenia tym małym i tym dużym Kobietkom składają moi chłopcy:)

U nas już ciut lepiej, ale kupki nadal są ... tyle, że gorączki już nie ma, no i trochę zaczął gonic i łobuzowac ... :-)

Spadam kończyc obiadek ...
Miłego dnia Babeczki:)

reklama
Do góry