reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

uciekam... nie wytrzymam dłużej... nudy... nikogo nie ma...
sen mnie morzy...
Dodo58.gif

dobrej nocki!

reklama
witam sie pierwsza :tak:

Monia no brawo dla Ł, oby to dluzej trwalo i zdrowka dla mamy

Ide zjesc sniadanie

A jeszcze jak rano wyjrzalam przez okno to mi sie spi... humor na caly dzien :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:.
Wiosna za oknem w Mińsku Mazowieckim w prawie polowie marca :

witajcie
-właśnie zbieramy się do teściów ale wpadłam się przywitać-
i przekazać coś od moich chłopaków dla wszystkich kobitek :tak::tak:

b27.gif
dużo zdrówka i radości z okazji DNIA KOBIET :tak::tak::tak:

dzien doberek :)
LASECZKI MALE I DUZE ZDROWKA I SZCZESCIA NA NASZE SWIETO ABY MEZOWIE NAM USLUGIWALI CAALY DZIEN TEGO SOBIE I WAM ZYCZE
jade do mamy:)

reklama
Kata lejesz miod na moje serce normalnie :-):-)

Ten snieg mnie rano do szalu doprowadzil, wczoraj patrzylismy ze juz nie ma sniegu i woda nie stoi nam przed domem i ze 2-3 dni i obeschnie i bedziemy mogli autami wjechac (hehe nie mamy zagospodarowane przed domem bo czekaly na podlaczenie gazu ziemnego i kanalizacji wiec i tak nam skopia podworko wiec nic nie robimy i mamy niezle bloto :wściekła/y::wściekła/y:, a ze w Polsce tak sie robi wszystko jak sie robi to mimo ze juz dawo zaplacilismy za gaz to ciagle nie zrobili :angry::angry::angry:)

Kurde wczoraj nagle zmarla R brata tesciowa :no::no:, chyba w nocy serce.
Rany mowie Wam, R ma 4 braci i zadna z ich zon nie ma juz pelnej rodziny, 2 bratowe nie maja juz nikogo z rodzicow, a dwie po jednym (obie maja tylko ojcow). Kurde jaie to przykre, przeciez to sa mlode dziewczyny w wieku 29-35 lat a juz bez rodzicow. Te co nie maja juz obojga to juz kilka lat :no::no:.
Jakie ja mam w porownaniu z nimi szczecie ze mam oboje rodzicow jako jedyna :tak::tak:. Ach takie to zycie

Milego dzionka, my na obiadek zmykamy a potem do rodzicow jednych i drugich :tak:.

Do góry