Dziewczyny nie wiem co zrobić Madzia mi dziś zrobiła 4 luźne kupy, tą ostatnią ze śluzem , przychodnia już zamknięta, dopiero w poniedziałek, kupiłam smecte i lakcid w aptece , ale nie wiem czy coś jeszcze zrobić, kurde martwi mnie ta biegunka niby gorączki nie ma ale hym teraz jeszcze jeść nie chce ech poradźcie coś
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ann przede wszystkim dawaj dużo picia:-) I obserwuj Madzię. Ja wiem, że w tym okresie wszystko się na zęby zwala ale biegunki czasami tez występują przy ząbkowaniu:-) Trzymam kciuki, żeby Madzia szybko poczuła się lepiej:-)
Ja byłam znowu u lekarza z tymi wynikami z USG. Wyjaśniła mi trochę więcej. Na USG, które robiłam rano wykazało, że nie ma w macicy dzidzi .Zrobiła mi kolejny test, który wyszedł pozytywnie , więc prawdopodobnie to jest ciąża pozamaciczna i dlatego w niedzielę idę na kolejne badanie USG.
Kurcze strasznie mi żal, ale nie poddam się jeszcze.
Ja byłam znowu u lekarza z tymi wynikami z USG. Wyjaśniła mi trochę więcej. Na USG, które robiłam rano wykazało, że nie ma w macicy dzidzi .Zrobiła mi kolejny test, który wyszedł pozytywnie , więc prawdopodobnie to jest ciąża pozamaciczna i dlatego w niedzielę idę na kolejne badanie USG.
Kurcze strasznie mi żal, ale nie poddam się jeszcze.
Witam
Paula oj no to pospałaś sobie dzisiaj
Grzechotka i to jest dobre podejście do męża ...
Kal.aga to Cię Twoi mężczyźni zaskoczyli ... fajnie:-)
Dotka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Ale mi smaka tym tortem narobiłaś ... tylko trochę daleko mam do Ciebie;-)
Asiacur witaj w gronie niezrozumianych przez mężów;-). Głowa do góry ... :-)
Annn w takim razie obserwuj małą, a jak dalej będzie coś nie tak to jutro podjedź sobie gdzieś na ostry dyżur ... szkoda żeby się dziecko męczyło A może coś zjadła i jej na żołądeczku siadło?
Wiktorek już śpi słodko w poprzek łóżeczka ..., w kuchni kończy się gotować pyszny rosołek na jutro ..., a ja jestem zła, bo moja śliczna koszulka jeszcze nie przyszła a jutro mąż wraca ... LIPA
A nic spadam się relaksować pod prysznicem ...
Zajrzę potem;-)
Sto latek dla naszej Madziulki
Sylwia ... :-( ... strasznie mi przykro, normalnie jestem w szoku ... trzymaj się Kochana:-(
Paula oj no to pospałaś sobie dzisiaj
Grzechotka i to jest dobre podejście do męża ...
Kal.aga to Cię Twoi mężczyźni zaskoczyli ... fajnie:-)
Dotka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Ale mi smaka tym tortem narobiłaś ... tylko trochę daleko mam do Ciebie;-)
Asiacur witaj w gronie niezrozumianych przez mężów;-). Głowa do góry ... :-)
Annn w takim razie obserwuj małą, a jak dalej będzie coś nie tak to jutro podjedź sobie gdzieś na ostry dyżur ... szkoda żeby się dziecko męczyło A może coś zjadła i jej na żołądeczku siadło?
Wiktorek już śpi słodko w poprzek łóżeczka ..., w kuchni kończy się gotować pyszny rosołek na jutro ..., a ja jestem zła, bo moja śliczna koszulka jeszcze nie przyszła a jutro mąż wraca ... LIPA
A nic spadam się relaksować pod prysznicem ...
Zajrzę potem;-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
w kuchni kończy się gotować pyszny rosołek na jutro ...,
Oj, zjadłabym sobie taki rosołek ale krasnoludki nie chcą zrobic Chyba jutro do mamy się wybiore bo zdaje się gotowała go dzisiaj:-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dziewczynki ja się żegnam. Zaraz wyruszamy w daleką podróż. Pewnie pojawię się za tydzień w sobotę więc miłego tygodnia.
dotaZ
Fanka BB :)
Dziękuje za życzenia:-) no i 30 lat na karku...heheh;-)
Monia a może jutro dojdzie ta przesyłka, w soboty czasem też roznoszą...
Cichutko sie zrobiło...więc uciekam....
Jutro rano jedziemy na grzyby...z małym, z psem..cała nasza brygada ...zobaczymy co z tego wyniknie...Ale powiem Wam,że mam wielką ochotę pochodzić po lesie, nawet nie chodzi o same grzyby...ptaków śpiew, zapach drzew...
Weroniczka udanej podrózy!!!
Dziewczyny miłego spokojnego wieczoruTrzymajcie się kobitki!!!
Monia a może jutro dojdzie ta przesyłka, w soboty czasem też roznoszą...
Cichutko sie zrobiło...więc uciekam....
Jutro rano jedziemy na grzyby...z małym, z psem..cała nasza brygada ...zobaczymy co z tego wyniknie...Ale powiem Wam,że mam wielką ochotę pochodzić po lesie, nawet nie chodzi o same grzyby...ptaków śpiew, zapach drzew...
Weroniczka udanej podrózy!!!
Dziewczyny miłego spokojnego wieczoruTrzymajcie się kobitki!!!
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
szkoda że wieczorową pora takie smutne wieści
sylwia współczuję trzymaj się cieplutko ja wierzę że wszystko sie ułoży
no a R jaki milutki do mnie hoho sam kubę wykapał i ubrał mleko zrobił hoho mówię wam ale i tak sie do niego nie odzywam
spotkanie z koleżanka udane ona ma dagmarke o kilka dni starszą od Kuby ale to jest wiercipięta usiąść nie może na pupie w wózku jest bee mama musi nosić wszystko zrzuca wyrzuca zabawki a miny takie śmieszne robi on ajuz stoi bardzo ładnie chodzi za roczke i już sie puszcza nawet jak stoi a Kuba siedział i nic ani be ani me ani kukuryku nie popisał sie
ann jeden dzien to jeszcze narazie nie panikuj Kuba też czasem nieładne kupy robi i jakieś rzadkie ale na drugi dzień mu mija daj jej smekctę powinna pomóc
dotka sto lat bez zmarszczek ))
szkoda że wieczorową pora takie smutne wieści
sylwia współczuję trzymaj się cieplutko ja wierzę że wszystko sie ułoży
no a R jaki milutki do mnie hoho sam kubę wykapał i ubrał mleko zrobił hoho mówię wam ale i tak sie do niego nie odzywam
spotkanie z koleżanka udane ona ma dagmarke o kilka dni starszą od Kuby ale to jest wiercipięta usiąść nie może na pupie w wózku jest bee mama musi nosić wszystko zrzuca wyrzuca zabawki a miny takie śmieszne robi on ajuz stoi bardzo ładnie chodzi za roczke i już sie puszcza nawet jak stoi a Kuba siedział i nic ani be ani me ani kukuryku nie popisał sie
ann jeden dzien to jeszcze narazie nie panikuj Kuba też czasem nieładne kupy robi i jakieś rzadkie ale na drugi dzień mu mija daj jej smekctę powinna pomóc
dotka sto lat bez zmarszczek ))
Sylwusiu w takim razie zapraszam na rosołek Choć Ty to dopiero masz do mnie daleko;-)
Dotka udanego grzybobrania Mój Ł też uwielbia na grzyby jeździć, nawet mnie ciągnął ostatnio ale ja jakoś nie miałam ochoty. Szczerze mówiąc nawet nie pomyślałam że moglibyśmy jechać na grzyby z Wiktorem ... ale kto wie?? Skoro Wy się wybieracie ... może i ja się skuszę ...
A co do paczki to wątpię ... ale nieważne ... zawsze pozostaje mi uniwersalny na każde okazje ... strój Ewy;-)
Idę sobie paznokcie zrobić ... narka;-)
Dotka udanego grzybobrania Mój Ł też uwielbia na grzyby jeździć, nawet mnie ciągnął ostatnio ale ja jakoś nie miałam ochoty. Szczerze mówiąc nawet nie pomyślałam że moglibyśmy jechać na grzyby z Wiktorem ... ale kto wie?? Skoro Wy się wybieracie ... może i ja się skuszę ...
A co do paczki to wątpię ... ale nieważne ... zawsze pozostaje mi uniwersalny na każde okazje ... strój Ewy;-)
Idę sobie paznokcie zrobić ... narka;-)
reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej a viki to juuż wróciła z wakacji czy mężusio jest w domu bo nic sie nie odzywa????????????