reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia trzymaj się
49088a935912d591.gif

Dzięki dziewczyny:-)
Nie chcę sobie robic nadziei. Niezakończone poronienie, możliwa ciąża pozamaciczna:-:)-(
Idę dzisiaj do GP z tym wynikiem. Ciekawe czy zrobią coś jeszcze. Czy zostawia mnie tak:confused: Prawie, że nie plamię więc organizm sie jeszcze nie oczyszcza:sorry2:
Ech, szkoda gadac:-:)-(

Witajcie.

Buziaki dla Madzi:-)

Sylwia trzymaj się Kochana!!!:tak:

Magda widziałam to właśnie w informacjach....brak słów na takie idiotki....

Wiem,że dzisiaj taki kiepski dzień na swietowanie czegokolwiek...no ale zrobiłam wam torcik to moze sie poczęstujecie, no i kawke....macie ochote???
No i pomimo wszystko zycze udanego dnia...moze wieczorkiem zaprosze was na winko....;-)

reklama
Życzę udanego weekendu wszystkim:-):-D:tak::laugh2:
Tobie Sylwia w szczególności pogody ducha mimo problemów.:tak:Będzie dobrze:tak::tak:
Dwa dni mnie nie będzie i znowu w poniedziałek zamaiast pracować będę przrglądać forum. Dobrze, że prezes nie wie co się robi;-)
Znikam i jadę do mojego słoneczka. Hej.:-D

Do góry