reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ojej...a gdzie wy ciotki wszystkie?:baffled:

Jutrzenka masakra....no kurde co za chamstwo:wściekła/y:nie no to przesada...
A Ty urwisie Grzechotkowy daj mamie chociaż pospać w nocy....ale nie wiem, moze to ząbki....to niedługo Kuba bedzie miał wszystkie:tak:

reklama
WITAM SIĘ!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GAJUTKA
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA DOTKI
Mój maluch to od wczoraj tak daje w kość że można zwariować ale dopiero dzisiaj widać coś na górzę może to ząbki i druga noc z pobudkami prawie co dwie godziny napije się i idze śpać....
JUTRZENKA przerąbane pewnie jakieś małolaty:wściekła/y:
SYLWIA trzymaj się kochana i co słychać dzisiaj???

Dotka spóźnione ale szczere STO LAT!!!:tak::-)
Gajuniu nasz "BB-pimpie" buziaczek... :-);-)

U nas przygotowania pełną parą. Jeszcze rano pieczarki muszę wstawić, jajka ugotować i makaron do rosołku. Jezu... tyle zakupów i przygotowań na jeden dzień :szok::szok::szok: szok po prostu... :tak:;-)

Sytwunia! Tulę mocno!!!

Stefanka Julka ładnie siedzi nam w wózku, ale jeszcze lepiej znosi zakupy jak siedzi w foteliku samochodowym (mam jeszcze ten pierwszy). Stawiam ten fotelik na wózku w sklepie i jest git... :tak:

Ann jak kupka??? Ja na biegunkę i małej miałam Smektę, Lactoral i mleko bez laktozy, bo dzidzia z biegunką nie powinna jeść MLEKA... :tak:

Padam na ryj jednym słowem...

A jeszcze pazury muszę doprowadzić do porządku... :-:)sorry2:

Paula to Wy macie jutro chrzciny??? całkiem zapomniałam....o kurde....to masz roboty:tak:to trzymaj sie pracusiu nasz;-):-)

Joasia,Paula dzięki za życzenia:-):-)wczoraj był tort,kawka...no ale Was nie było, dzis moge jedynie przesłać buziaki-cmok,cmok:-)

uciekam bo mi dziecko do kuchni uciekło....bede potem
pa

Witam.

Niedawno wrocilam od siostry. Maly wlasnie lezy w lozeczku i obrabia butelke po wodzie mineralnej :-D:-D:-D

Stefcia ja dzis bylam z malym w sklepie i pierwszy raz go posadzilam w tym mijscu do siuadania, bo do tej pory jak chodzilismy z R to bralismy malego w foteliku ale ja nie chcialam sie z nim szarpac i posadzilam go do wozka. Normalnie byl zszokowany, bardzo mu sie podobalo, trzymam sie raczkami i rozgladal w kolo.
Ale Kuba to chlopak a nasza mala Gajunia to lasczka i moze jej w pupcie twardo bylo :-D:-D:-D:-D:-D

Stefanka Marcelowi tez podoba się siedzenie w wózku. Ma wtedy taką dumną, poważną minę i rozgląda się dookoła

Idę kolację dac mojemu Wrzeszczyszczykiewiczowi;-):-)

jutrzenka my ja zawsze w foteliku bo tu sa specjalne wozki gdzie jest polka na fotelik i wygodnie ale dzis nam sie wymyslila zmiana. ale moze to dlatego tak jej sie nie podobalo ze my wracalismy z daleka i Gajutek byl troche zaspany i J mowi ze moze dlatego ze byla rozgrzana i dotknela pleckami tych zimnych drutow...skonczylo sie zakupami na raczkach co baarrdzoooo sie podobalo Gajutkowi !!! mi mniej szczegolnie ze jak tylko wzielam ja na chwil od J to puscila mi slicznego pawika...ehh te dzieciaki !!!

reklama
Do góry