reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki wróciła, nawet pisała jeden post na zamkniętym.

A my siędzimy z mężem i smęcimy :dry: wyszlibyśmy sobie do knajpy na pół nocy.
I wybieramy "nowe" autko :-)

Dota a Ty winko obiecywałaś !

reklama
Annn jeśli chodzi o biegunkę lekarz mi powiedział jedną ciekawą rzecz że po 6 kupce przez całą dobę można to nazwać rozwolnieniem u tak małego dziecka. A sposób na biegunkę to zupkę letką na ryżu jej pomoże najlepiej jakbyś ryż gotowała jej z warzywami i zjadła to co z ryżu się wygotowuje to najlepszy domowy sposób na biegunki. Namnie było testowane bo jak miałam 11 miesiecy to poparzyłam się wrzątkiem to było poparzenie 2 stopnia i w latach 80 tak mnie leczyli że musiała moja mama na własne żodanie mnie wypisac bo prawie mnie wykończyli w szpitalu i podobno miałam tak ostrą biegunke że tryskało ze mnie i w dodatku z krwiom. Jeden z plusów że tego nie pamiętam ale blizne mam nadla dość dużą na ramieniu i dekolcie

Sylwia moim zdaniem coś te badania nie są jedno znaczne ja wieże że jednak jest wszystko wporządku

dotka STo latek i wiele uśmiechów ci śle

MAdziulka dziękuje za zyczonka kazała mi posłać pare buziaczków do ciotek.

Ostanio mała ma kłopoty z zasypianiem bardzo długo trwa jej zasypianie jakieś 2-3 godzi a przy tym marudzi i jęczy nam :-(ja to nazywam śpiewaniem. Ja podejżewam zęby ponieważ moje dzieci ząbkują w wieku 8-9 miesiecy a teraz widze zabielone dziąsła. Nauczyła się dziś stawać w łóżeczku widze postepy bo tak to tylko siedziała nam i nic wiecej jeśli chodzi o jakie kolwiek słowa czy tam gaworzenia to słabo jej to wychodzi wogólle nic nie gada nam

Sylwia...nie wiem co napisac. Nie znam sie na tym,, ale ciagle licze na pomyslne wiesci...

Dla Madzi i Dotki, dzisiejszych(jeszcze) solenizantek, to wszystkiego co najlepsze!!!

Aaa a`propos grzybobrania, to nie wiem jak w Waszych rejonach dziewczyny, ale moi rodzice uciekali jakis czas temu z lasu, jak ich kleszcze zaczely oblazic (ponoc plaga normalnie!:szok:) Ale oni w na dolnym slasku mieszkaja, niemniej uwazajcie zwlaszcza na dzieci! (dodam, ze jakies psikadlo odstraszajace nie pomoglo:baffled:)

Annn, tak jak Anetka pisze, moze sprobuj tego ryzu (na pewno nie zaszkodzi) i dawaj malej duzo wody. A tak poza tym skoro byl tez sluz, to moze jakas reakcja na nowe jedzonko(?????)

Weroniczka juz pewnie nie przeczyta, ale udanego pobytu!!!!

Monia koszulka sie pewnie i tak nie zmarnuje;) Za tydzien tez jest weekend;-)

Grzechotka, Kubus to powazny, grzeczny i dobrze ulozony chlopiec i nie chcal wariata z siebie robic przy potencjalnej narzeczonej:-);-) a zreszta sie pewnie nie chcial publicznie popisywac;-) A "dziad" niech sie dalej stara i podlizuje, to moze spojrzysz na niego laskawszym okiem:tak:;-)

A do pozostalych dziewczynek, to sie chociaz usmiecham i pomachanko robie, bo juz nie dam razy odpisac. Integrowac sie ide z moim kochanym "dziadem":-)

Aaa wlasnie sie niuni gorna dwojeczka przebija i 3 kolejne w drodze!:) I odpukac, w miare bezstresowo to idzie:-)

Dobra, dobranoc i dziendobry zarazem!!!

stoa latek dla Gaji i wszystkich którzy mieli urodzinki jak mnie nie było :*

u nas troche lepiej, dzis sie ostro biorę za porządki bo przez te kilka dni chałupa przestała wyglądac jak chalupa :-D

nadrobie was wieczorem buźki :-)

cześć!!!:-)
Ale dzis leje....tak więc z grzybów nici....moze jutro??? no zobaczymy;-)

Monia to ja widze,ze Twój mąz z tych aktywnych...rybki, grzybki...A strój Ewy..hmmm....to upojnej nocy:tak::-p

Halo Paulina:-)

Magda no z tym winkiem to nie wyszło...odpadłam wczoraj....A jakie autko znaleźliście???:confused:
Diankus:-)
Gajutku sto lat!

Ide troche psiakiem sie zająć cos mu się w łąpkę stało...nie chce pokazać ale musze tam zajrzeć...

Miłej soboty!
papaty:-)

Gajuniu cmok cmok cmok

Ja chyba zaraz do siosrry pojade bo maz na jakas 'fuche' jedzie wiec kilka godzin go nie bedzie to co bede sama siedziec.

A porzadki to sie moze same zrobia jak pojade :-D:-D

Wczoraj nie zagladala bo o 22:40 do domu z grila wrocilismy i poszlam spac po kapaniu.

A wogole to sie wczoraj wku...... Maz pojechal na poczte OC zaplacic za samochod wraca do domu (byl z Kubą) i jak go wyjmawal z aut to zalwazyl ze ktos nam samochod porysowal. Drzwi boczne od pasazera jedne i drugie zrysowane, lista oderwana. Szlag nas normalnie trafil. 2 m-ce temu go kupilismy a jakas menda nam zryla lakier.

A maly dzis samego siebie przechodzi. Jak sie obudzil o 6:30 tak nie spi do tej pory tylko wscieku dupy w lozeczku dostaj. Raz sie wscieka za chwile na siedzecy usypia. I tak w kolku. Moze padnie bo juz pieluche tuli to bym lazienke sprzanela.

Sylwia co u Ciebie

Ann juz dziewczyny napisaly co robic. W aptece jest taka ryzanka Hippa gotowa na biegunke do podawania. A poza tym to j bym chyba do lekarza jakiegos poszla bo wirus sie moze jakis przypętał.

no mój urwisek wreszcie zasnął i to bez płaczu ale kilka podejść już robiłam :-D

noc znowu koszmarna budził sie ze 6 razy nawet już jeść mu dałam bo przed snem tylko pociągnął 2 razy i zasnął nie wiem co jest to już chyba 4 czy 5 dzień nie przespane noce czuje sie jak w ierwszym miesiąc po urodzeniu:baffled:

nie chce też nic gryść wypluwa co większe kawałki więc może dziąsła go bolą znowu zęby nic nie widze z przodu więc może jakieś tylne zęby idą :baffled::baffled:

jutrzenka współczuję :angry:

reklama
Dziekujemy serdecznie za zyczenia dla Gajutka :)
dzis bylismy z Gajutersem w sklepie i chcielismy zeby siedziala tak wiece w wozku sklepowym przy tej czesci do pchania. myslelismy ze bedzie wspaniale ale niestety Gajutek dostaje szalu :))
a jak wasze dzieci na to reaguja??
Pozdrawiam serdecznie i SKLADAM NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA DLA DZIECIACZKOW KTORYM NIE MIALAM OKAZJI ICH ZLOZYC!! WYBACZCIE CIOCI STEFANJI ROZTARGNIENIE!!!

Do góry