reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziewczyny nie wiem co zrobić Madzia mi dziś zrobiła 4 luźne kupy, tą ostatnią ze śluzem , przychodnia już zamknięta, dopiero w poniedziałek, kupiłam smecte i lakcid w aptece , ale nie wiem czy coś jeszcze zrobić, kurde martwi mnie ta biegunka niby gorączki nie ma ale hym teraz jeszcze jeść nie chce ech poradźcie coś:confused:

reklama
Ann przede wszystkim dawaj dużo picia:-) I obserwuj Madzię. Ja wiem, że w tym okresie wszystko się na zęby zwala ale biegunki czasami tez występują przy ząbkowaniu:-) Trzymam kciuki, żeby Madzia szybko poczuła się lepiej:-)

Ja byłam znowu u lekarza z tymi wynikami z USG. Wyjaśniła mi trochę więcej. Na USG, które robiłam rano wykazało, że nie ma w macicy dzidzi .Zrobiła mi kolejny test, który wyszedł pozytywnie:baffled: , więc prawdopodobnie to jest ciąża pozamaciczna i dlatego w niedzielę idę na kolejne badanie USG.
Kurcze strasznie mi żal, ale nie poddam się jeszcze.

Sylwia współczuje:-(
A jeśli idzie o ząbkowanie to moja Magda nie ma jeszcze ani jednego ząbka, może w końcu się coś przebija , sama nie wiem.:confused:

Witam:)

Sto latek dla naszej Madziulki:):)

Sylwia ... :-( ... strasznie mi przykro, normalnie jestem w szoku ... trzymaj się Kochana:-(

Paula oj no to pospałaś sobie dzisiaj:-D

Grzechotka :-D i to jest dobre podejście do męża ...

Kal.aga to Cię Twoi mężczyźni zaskoczyli ... fajnie:-)

Dotka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Ale mi smaka tym tortem narobiłaś ... tylko trochę daleko mam do Ciebie;-)

Asiacur witaj w gronie niezrozumianych przez mężów;-). Głowa do góry ... :-)

Annn w takim razie obserwuj małą, a jak dalej będzie coś nie tak to jutro podjedź sobie gdzieś na ostry dyżur ... szkoda żeby się dziecko męczyło:tak: A może coś zjadła i jej na żołądeczku siadło?

Wiktorek już śpi słodko w poprzek łóżeczka ..., w kuchni kończy się gotować pyszny rosołek na jutro ..., a ja jestem zła, bo moja śliczna koszulka jeszcze nie przyszła:crazy: a jutro mąż wraca ... LIPA :-D

A nic spadam się relaksować pod prysznicem ...
Zajrzę potem;-)

Dziękuje za życzenia:-) no i 30 lat na karku...heheh;-)

Monia a może jutro dojdzie ta przesyłka, w soboty czasem też roznoszą...

Cichutko sie zrobiło...więc uciekam....
Jutro rano jedziemy na grzyby...z małym, z psem..cała nasza brygada ...zobaczymy co z tego wyniknie...Ale powiem Wam,że mam wielką ochotę pochodzić po lesie, nawet nie chodzi o same grzyby...ptaków śpiew, zapach drzew...

Weroniczka udanej podrózy!!!

Dziewczyny miłego spokojnego wieczoru:tak:Trzymajcie się kobitki!!!

hej
szkoda że wieczorową pora takie smutne wieści :baffled:
sylwia współczuję trzymaj się cieplutko ja wierzę że wszystko sie ułoży

no a R jaki milutki do mnie hoho sam kubę wykapał i ubrał mleko zrobił hoho mówię wam ale i tak sie do niego nie odzywam:-D

spotkanie z koleżanka udane ona ma dagmarke o kilka dni starszą od Kuby ale to jest wiercipięta usiąść nie może na pupie w wózku jest bee mama musi nosić wszystko zrzuca wyrzuca zabawki a miny takie śmieszne robi :-D on ajuz stoi bardzo ładnie chodzi za roczke i już sie puszcza nawet jak stoi a Kuba siedział i nic ani be ani me ani kukuryku nie popisał sie:-D

ann jeden dzien to jeszcze narazie nie panikuj Kuba też czasem nieładne kupy robi i jakieś rzadkie ale na drugi dzień mu mija daj jej smekctę powinna pomóc

dotka sto lat bez zmarszczek :)))

Sylwusiu w takim razie zapraszam na rosołek :) Choć Ty to dopiero masz do mnie daleko;-)
Dotka udanego grzybobrania :) Mój Ł też uwielbia na grzyby jeździć, nawet mnie ciągnął ostatnio ale ja jakoś nie miałam ochoty. Szczerze mówiąc nawet nie pomyślałam że moglibyśmy jechać na grzyby z Wiktorem ... ale kto wie?? Skoro Wy się wybieracie ... może i ja się skuszę ...:confused:
A co do paczki to wątpię ... ale nieważne ... zawsze pozostaje mi uniwersalny na każde okazje ... strój Ewy;-):-D

Idę sobie paznokcie zrobić ... narka;-)

reklama
Do góry