ia wlasnie!! czy jestem tu jedyna ktora rzucila palenie przed ciaza??
nie jestes kochana jedyna:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ia wlasnie!! czy jestem tu jedyna ktora rzucila palenie przed ciaza??
posluchaj ja cie rozumiem ze chcialabys miec pelną rodzinę..ale kurde nie kosztem swojego i magdy zdrowia. sama widzisz ze facet cie nie szanuje wiec wogole co to za związek/ malżeństwo????TO wszystko to takie trudne z jednej strony i gdyby chodziło tylko o mnie to dawno by mnie już tu nie było, ale z drugiej ciągle mam nadzieje że to się jakoś ułoży. mamy zamiar się wybudować, tzn. dobudować dom do tego co jest - taka przybódowka w tym dwa pokoje kuchnia łazienka- to jeszcze jakoś mnie tu trzyma, chociaż ostatnio widzę że ona i tak będzie wtedy przychodzić i mieszać. Mój mąż wogóle się ze mną nie liczy - wyzwiska, chamstwo to norma, najbardziej mnie wkurza jak mówi że nic nie robię, że jestem leniwa, tak jakby calodzienna opieka nad dzieckiem to było nic. I jeszcze się tłumaczy że przecież on wszytsko kupuje, że mam internet, wszytsko dla Magdy itd, że mama jego niektóre rachunki płaci itd. . i że to wszystko moja wina bo sobie nie daje rady, i że on nie może jednocześnie budować domu i pomagać mi przy Magdzie. Ja już nie wiem co mam robic, za każdym razem jak ona mnie zdenerwuje i mu o tym powiem to mi taką awanturę urządza. Myślałam że jak będzie już Magda to będzie ona dla niego najważniejsza, ale teraz nic się nie zmieniło. jak mu tłumaczę że Magda płacze jak się ją obdzi a jest niewyspana to on mi że nikt na pluszkach nie będzie chodził itd. ja nie wiem jak mam już do tej kuchni wchodzić. naprawdę mam dość i jeszcze mam żal dosiebie bo moja Magda zaraża się moimi emocjami:-(