reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
No właśnie Viki mnie też coś tak mówi. Ciekawe czy mamy rację;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Witam się i ja 2w1.
Ogromne Gratulacje dla Kasi i Tomka:-)
viki to mówisz że o 16.20 masz zaplanowane przez Valdiego poród... hmm no nieźle, bo już niedługo, to bierz lepiej torbe i zbieraj sie do szpitala bo jeszcze niecałe 3 godzinki;-)
Ann trzymam jutro kciki za was;-)
Belka hop hop, odezwij sie
Ogromne Gratulacje dla Kasi i Tomka:-)
viki to mówisz że o 16.20 masz zaplanowane przez Valdiego poród... hmm no nieźle, bo już niedługo, to bierz lepiej torbe i zbieraj sie do szpitala bo jeszcze niecałe 3 godzinki;-)
Weroniczka a mnie to wcale nie wygląda na "przez pogode" tylko na zbliżający sie poród... poważnieA ja się Wam dziewczynki pochwaliłamrano że czuję się dobrze a tu chwilę później rozbolał mnie brzuch i tak ciągla pobolewa od czasu do czasu mocniej. I w ogóle to mnie mdli a dzidza mało ruchliwa. ach... to przez tą pogodę pewnie.
Ann trzymam jutro kciki za was;-)
Belka hop hop, odezwij sie
belka
Klub grudniówek'07
Czesc Mamuski :-)
Dziekuje za troske ale niestety my nadal 2w1 Ewa wlasnie dostalam twego smsa :-)
Nie pisalam i nie zagladalam bo nie moglam od wczoraj pokazuje wszystko kobiecie ktora ma sie zajac wszystki pod moja nieobecnosc jest troche malo kumata wiec dlugo nam zajmuje. Jest codziennie od rana ale naszczescie tylko do poludnia.
Teraz mam cale popoludnie zeby nadrobic
Kasiu i Tomku ogromne gratulacje, Olis jest wkoncu z Wami :-)
A i mam wiadomosci od Kasi i Olisia :-) rozmawialam dzis z nia
Ale napisze wszystko na watku zamknietym.
Dziekuje za troske ale niestety my nadal 2w1 Ewa wlasnie dostalam twego smsa :-)
Nie pisalam i nie zagladalam bo nie moglam od wczoraj pokazuje wszystko kobiecie ktora ma sie zajac wszystki pod moja nieobecnosc jest troche malo kumata wiec dlugo nam zajmuje. Jest codziennie od rana ale naszczescie tylko do poludnia.
Teraz mam cale popoludnie zeby nadrobic
Kasiu i Tomku ogromne gratulacje, Olis jest wkoncu z Wami :-)
A i mam wiadomosci od Kasi i Olisia :-) rozmawialam dzis z nia
Ale napisze wszystko na watku zamknietym.
AneczkaK
mama bambulinkow
Hej Hej!
No to ja od dzis przestalam sie ze soba cackac;-) Zrobilam dzis wielkie zakupy w miesnym.Teraz sobie wszystko podzielilam, pokroilam i do zamrazalnika.Bede miala zapas na trudne poczatki z dzidzia w domu.Wkurza mnie to ,ze pod domem nie mam wcale sklepow zeby wyskoczyc i szybko cos kupic i naprawde chyba przydalby sie nam zamrazalnik wielkosci lodowki bo ciezko w takim zwyklym tyle jedzenia pomiescic
Dzis jeszcze jedziemy na mega wielkie zakupy do hipermarketu no a jutro musze juz naprawde torbe spakowac bo wisi mi to nad glowa ciagle.
Viki moze Twoj maz przewidzial poczatek porodu bo koniec to juz chyba byloby za szybko;-) trzymam kciuki zeby jednak jakis chociaz poczatek czegos to mialo oznaczac;-)
Weroniczka no u Ciebie tez podejrzane te objawy.Daj znac jak cos sie rozkreci
A teraz jeszcze szybko na zamkniety lece i potem obiadek jakis trzeba zrobic
No to ja od dzis przestalam sie ze soba cackac;-) Zrobilam dzis wielkie zakupy w miesnym.Teraz sobie wszystko podzielilam, pokroilam i do zamrazalnika.Bede miala zapas na trudne poczatki z dzidzia w domu.Wkurza mnie to ,ze pod domem nie mam wcale sklepow zeby wyskoczyc i szybko cos kupic i naprawde chyba przydalby sie nam zamrazalnik wielkosci lodowki bo ciezko w takim zwyklym tyle jedzenia pomiescic
Dzis jeszcze jedziemy na mega wielkie zakupy do hipermarketu no a jutro musze juz naprawde torbe spakowac bo wisi mi to nad glowa ciagle.
Viki moze Twoj maz przewidzial poczatek porodu bo koniec to juz chyba byloby za szybko;-) trzymam kciuki zeby jednak jakis chociaz poczatek czegos to mialo oznaczac;-)
Weroniczka no u Ciebie tez podejrzane te objawy.Daj znac jak cos sie rozkreci
A teraz jeszcze szybko na zamkniety lece i potem obiadek jakis trzeba zrobic
Gratulacje dla Kasi i Tomka!
Ja za chwilę ruszam do szpitala, jak tylko mąż wróci z pracy to mnie zawiezie, jutro planowana cesarka, dziś nie wolno mi niemal nic jeść, tylko zupa mleczna rano i woda mineralna teraz. Boję się jak niewiem chyba dziś w tym szpitalu nie zasnę. Trzymajcie kciuki żeby mała była zdrowa i wszystko jakoś poszło.
Ja za chwilę ruszam do szpitala, jak tylko mąż wróci z pracy to mnie zawiezie, jutro planowana cesarka, dziś nie wolno mi niemal nic jeść, tylko zupa mleczna rano i woda mineralna teraz. Boję się jak niewiem chyba dziś w tym szpitalu nie zasnę. Trzymajcie kciuki żeby mała była zdrowa i wszystko jakoś poszło.
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Ann bedziemy zaciskac kciuki za Was.Napewno wszystko bedzie dobrzeDaj znac koniecznie jak juz bedzie po wszystkim i bedziesz szczesliwa mamusia.
Ewa ja te zapasy musze zrobic bo u mnie do miesnego jedzie sie autobusem a nie wyobrazam sobie w pierwszych tygodniach wypraw z dwojka dzieci po mieso na obiad codziennie;-)
Ewa ja te zapasy musze zrobic bo u mnie do miesnego jedzie sie autobusem a nie wyobrazam sobie w pierwszych tygodniach wypraw z dwojka dzieci po mieso na obiad codziennie;-)