reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
U nas nadal bez zmian. Nadal Synal siedzi w brzuszku.
No Magdalenka jak pech, to pech... Oby skończyli przed narodzinami maleństwa.
Co do spania to u mnie nocka przespana bez problemu.
Viki jak tam Twe samopoczucie? Jak ze skurczami?

Stefanka pytasz się, która następna. Zgłaszam się na ochotniczkę ;-)
Szkoda, że ot tak nie można sobie na zawołanie zacząć...

Miłego dnia kobitki.

czesc dziewczyny.

u mnie noc troszke lepsza chociaz najlepiej to spałam od 8 rano do teraz...i musze przyznac ze jestem nadal nieprzytomna, niewyspana i bez humoru.

valdi od wczoraj chodzi i mowi ze dzis o 16.20 urodze:-)..nie wiem skąd mu sie to wzięło..ale marze o tym by jego słowa sie spełniły...tyle ze nic na to nie zapowiada.

nic mnie nie boli, skurcze jakies tam są ale od czasu do czasu i prawde mowiac nawet nie zwracam juz na nie uwagi.

tyle ze maluch jakis taki spokojny...no nic ide polezec i bede obserwowac dzidzie.

zatem 16.20 to dla Ciebie dziś magiczna godzina ;-)
Piotrek z Adasiem podobno umówili się na 6 grudnia...

eh Ci faceci ;-)

Viki odpoczywaj, zwłaszcza, że masz dziś rodzić ;-) to lepiej sobie jeszcze poleniu**** ;-)

KASIA GRATULACJE!! :-):-D:tak:

Ja tam juz jestem prawdziwa bomba zegarowa. Zapal mi przeszedl, teraz jestem dosc smetna i zrezygnowana. Jakis miesiac temu oglosilam wszem i wobec ze urodze 4 grudnia, no ale raczej nici z tego :-( Bobo bardzo mnie meczy. Wierci glowka, a jest juz naprawde bardzo nisko i boli mnie tam wszystko :-( I jeszcze ta pogoda... wolalabym, zeby byl ladny sniezek i w ogole. Do dupy.

A ja się Wam dziewczynki pochwaliłamrano że czuję się dobrze a tu chwilę później rozbolał mnie brzuch i tak ciągla pobolewa od czasu do czasu mocniej. I w ogóle to mnie mdli a dzidza mało ruchliwa. ach... to przez tą pogodę pewnie.

reklama
Hej dziewczyny, ja dalej 2w1. Wczoraj mały jakiś spokojny był, a dzisiaj już się więcej wierci. Nic mi się nie chce, a to czekanie mnie już psychicznie zaczyna dołować. W czwartek mam wizytę u położnej (akurat w termin) i wcześniej myślałam, że już nie będę musiała się na tą wizytę wybierać, a widzę, że chyba jednak doczekam do czwartku....:no: a tak chciałabym mieć już poród za sobą, przynajmniej wiedziałabym, czy wszystko z małym jest w porządku...

Miłego dnia - Ann - trzymaj się jutro, będziemy o Tobie myśleć!

Do góry