reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A to niespodzianka! Dziekujemy za mila informacje!:-)
NAJOGROMNIEJSZE GRATULACJE DLA KASI I TOMKA!!! A to szczesciarze, maja juz Oliska przy sobie!
A nam zostaje tylko czekac na wiecej szczegolow i zdjecia maluszka:-)

reklama
Tym razem Gratulacje dla Kasi.
Niech Ci synek rośnie duży okrąglutki :-)

Bardzo się cieszę, ze rozdwajanie rusza na dobre. Wreszcie wirtualne dzieciątka stają się rzeczywistością.
I bedziemy mogły dzielic sie naszymi nowymi doswiadczeniami :tak:

Belka, bardzo śmieszne, bardzo śmieszne :-D:-D:sorry2:
Zrujnowałaś właśnie moja jedyna nadzieję, że potem to już z górki będzie ;-)
I wysypiać radzę sie juz teraz na zapas. Bo jeśli zamierzasz karmic piersią i to na żądanie, sen stanie sie wielkim niedoścignionym marzeniem :sorry2:

Ok. Korzystając z okazji, że Szymon śpi, też idę paść na chwilę. Wykończył mnie dzisiaj. A po 22 znów pobudka na karmienie.

Trzymajcie się.
I nawet jak sie dłużej nie pojawiam, myślę o Was i trzymam kciuki za wszystkie przyszłe rozdwojenia.

kacha gratulacje dla całej waszej trójki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem w szoku az mnie zamurowało czytając wiadomosc od sylwi:szok:

czekamy na nowe wieści jak tam oni się mają:tak:

Kasia Gratulacje!!!!!
No to ladnie, zaczynamy sie sypac w koncu:tak:ja bardzo chetnie urodze tez lada dzien bo maly juz przestaje byc maly a wole kolosa nie rodzic;-)
Uciekam dobranoc papa.

Dobry wieczór!
Doticzka GRATULACJE - super, zazdroszczę bardzo :):):) chwalcie się zdjęciami i postępami :)

Kasia - GRATULACJE - trzymajcie się zdrowo !!!

Rybcia
- rozumiem Cie w 100% u mnie termin mija pojutrze - brzucho u góry, zero skurczy i o ironio coraz lepiej się czuję

Dada - moja koleżanka, która rodziła ponadmiesiąc temu miała to samo - 3 tyg. bezsenności. Mam nadzieję ze przetrwasz. Teraz już jest dobrze, kolki minęły, mały śpi w nocy i jeśli można tak powiedzieć dotarli się w trójeczkę ;-)
Trzymaj się!

No a ja - musze się pochwalić spałam z 20 godzin: całą noc i prawie caly dzień i czuję ze jak się położę to zasnę z 5 sek. Szkoda że nie można się wyspac na zapas ;-)
Życzę Wam wszystkim spokojnej, przespanej nocy! No i rozdwajajmy się !

No a ja jak na złość spać nie mogę. Mała tak kopie że cały brzuch mnie boli i to już druga taka noc, a dziś po połuudniu jadę do szpitala bo w środę cesarka, chciałam odpocząć przed tym wszystkim a ta mi spać nie daję. Wierci się cały czas. Ech jak potem też będzie takim nocnym Markiem to chyba się wykończę.:wściekła/y:

Gratulacje dla Kasi i jej rodzinki. Bądźcie zdrowi kochani.

Witam się z wszystkimi.
Ja dziś czuję się wyjątkowo dobrze i nawewt ręce mi niedokuczają zbytnio:tak::tak:

reklama
Witam witam,
Weroniczka, oby tak dalej, może powoli przestanie dokuczać Ci ta ręka !!
Annn, mam nadzieję że udało Ci się zasnąć !

Ja zdecydowanie nie mam problemów ze spaniem, więc korzystam. Jeszcze zostało mi parę rzeczy do zrobienia w domu, niby kosmetyczne prace, ale jakoś nie umiałam sie za nie zabrać. Więc sobie pomyśłałam ze jak dzisiaj wszystko zrobie to dzidzia w nagrode jutro się urodzi:tak:
Ale słuchajcie mam pecha - sąsiedzi z góry właśnie urządzają sobie generalny remont - podłogi okna - aaaaa - a dzidzia miała przyjśc do słodkiego cichutkiego domku :wściekła/y:. Oczywiście my z naszego malowania zrezygnowaliśmy dla dobra maleństwa.
Życzę miłego dnia!

Do góry