reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziewczyn mam pomysł może wymienimy sie numerami gady-gadu lub komórkami wyrazie czego możemy jedna przez druga powiadomić jak juz będziemy rodzic lub urodzimy:-);-)
Ale bym otworzyła zamknięty wątek i wpuszczała tylko osoby zaufane:-)

reklama
Doticzka super, że już jesteście w domku! Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was!
Dołączam się do prośby dziewczyn - jak będziesz miała chwilę (o co pewnie dość trudno teraz) to pokaż nam Swego Skarbka!

Miłego popołudnia dziewczynki!

Dziewczyn mam pomysł może wymienimy sie numerami gady-gadu lub komórkami wyrazie czego możemy jedna przez druga powiadomić jak juz będziemy rodzic lub urodzimy:-);-)
Ale bym otworzyła zamknięty wątek i wpuszczała tylko osoby zaufane:-)

Anetka jest taki wątek. Napisz do Ataaty w tej sprawie. Ona "zawiaduje" tym ;-)

Anetko mamy już coś takiego na wątku zamkniętym i jeśli chcesz mieć do niego dostęp to napisz prywatną wiadomość do Ataaty bo to ona tym wątkiem zarządza :tak:

Hej dziewczyny,
ja szybko i na chwilę. Za wczesnie sie pochwaliłam chyba z tym wracaniem do normalnosci.
Dzieki za komplementy i miłe słowa nt. Szymona. Faktycznie sliczny ale to tylko pozory ;-) Diabła w anielskiej skórze mam. Zaczyna sie konflikt ze skorpionem :confused:
Daje popalić chłopak. A dzis to już przechodzi samego siebie. Zasypia przy piersi po 5 min. Za kolejne 5 min. budzi sie i płacze wiercąc sie w taki charakterystyczny sposób (czyt. dawaj cycocha matka). No wiec znów go przystawiam.... i tak w koło od 10 rano. Obawiam się, ze z opcją na noc, wiec noc mam z głowy.
Podobnie było w sobotę, wiec niedzielę przespaliśmy z mężem caluśką. Całe szczeście nasze diable kochane też :-)

Macierzyństwo to cięęęęężka robota :tak: Ale nie żałuję. Mam tylko nadzieje, że sił mi starczy i nie padnę na pysk za chwilę.:sorry2:

DOTICZKA, ciesze sie, ze jesteście w domu.
No i też czekam na wieści i fotki konkurenta Szymona do serc grudniowych córek ;-)

No Dada to faktycznie Szymuś daje Ci do wiwatu ;-)
Ale jak sama piszesz, i tak jesteś najszczęśliwszą kobietą mając takiego Synka przy sobie.
Duuuuuuuuużo siły Ci życzę, a Szymusiowi aby troszkę "odpuścił" mamuni ;-)

Dada to rzeczywiscie Szymus daje ci w kosc ;-) ale poczekaj, wiesz jak mowia 'male dziecko maly klopot, duze dziecko duzy klopot' ;-) to oczywiscie mialo byc na pocieszenie :-D

Ja jakos caly czas mysle ze jak bedzie maly dzidzius to wyspie sie i nadrobie wszystko na co teraz jako pracujaca kobieta nie mam czasu :tak: a tu widze ze potem tym bardziej czasu nie znajde:szok: tym bardziej jesli bedzie ta moja Kruszynka przy cycu caly czas :dry: oj bedzie :tak:

Melduje sie i ja oczywiście 2w1.
Jakoś weny mi brak i ogólnie to nie siedze przy kompie od paru dni, bo mi sie niechcieć:baffled:

Doticzka gratuluje raz jeszcze no i czekamy na foteczki Michasia no i może opisik porodu...:sorry2: cio..:confused: Jak znajdziesz chwilke to napisz cosik, bo ja to ciekawa tymbardziej że rodze w tym samym szpitalu...:tak:

reklama
Witam wszystkie grudniowki:-),
mam wiadomosc od kacha_wawa,dzis o godzinie 16:51 urodzila synka wazy niecale 2.5kg,nie podali ile mierzy bo beda go dopiero mierzyc na kompaniu.Posila zeby was wszystkie serdecznie pozdrowic.
A ja gratuluje rozdwojonym mamusia i zycze cierpliwosci tym 2w1.
Pozdrawiam:-).

Do góry