reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Na stronie Hebe jest promocja na olejki bio oil, a jak wpiszecie kod SIOSTRY25 to jest dodatkowe 25% zniżki :)
Ja słyszałam od kosmetologa że te bio oilsą szkodliwe. Coś mają nie tak w składzie. Często przeglądamróżne filmy i wypowiedzi kosmetologow i jedna poleca Lewandowską , ale jest droga i linię Ewy Chodakowskiej be bio z siemieniem lnianym. Nie na żadnych szkodzacych dzieckui matce składników. Ale wiadomo wybór należy do.kazdej z nas 🙂🙂🙂

Ja słyszałam od kosmetologa że te bio oilsą szkodliwe. Coś mają nie tak w składzie. Często przeglądamróżne filmy i wypowiedzi kosmetologow i jedna poleca Lewandowską , ale jest droga i linię Ewy Chodakowskiej be bio z siemieniem lnianym. Nie na żadnych szkodzacych dzieckui matce składników. Ale wiadomo wybór należy do.kazdej z nas 🙂🙂🙂
Też mi się to obiło o uszy, że dużo sztucznych dodatków, ale nie wnikałam, bo i tak nie używam. U mnie leci balsam z Uriage i olejek jojoba (bo i jedno i drugie mi zalega i chcę wykończyć :D ). Już tu kiedyś pisałam, że czytałam badania wg których olejek sam w sobie nie ma większego znaczenia, to kilku (nasto) minutowy masaż skóry jest ważny. Olejek ma tylko dawać poślizg.

reklama
Do góry