Same here czekamy! ❤Ja nadal nie mogę wejść
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Same here czekamy! ❤Ja nadal nie mogę wejść
Oprocz tego, ze spać mogę od rana do wieczora i moje libido bardzo wzrosło to ogolnie okejA jak dziewczyny się czujecie? jakieś objawy macie czy już wam minęły?
Ja słyszałam od kosmetologa że te bio oilsą szkodliwe. Coś mają nie tak w składzie. Często przeglądamróżne filmy i wypowiedzi kosmetologow i jedna poleca Lewandowską , ale jest droga i linię Ewy Chodakowskiej be bio z siemieniem lnianym. Nie na żadnych szkodzacych dzieckui matce składników. Ale wiadomo wybór należy do.kazdej z nasNa stronie Hebe jest promocja na olejki bio oil, a jak wpiszecie kod SIOSTRY25 to jest dodatkowe 25% zniżki
Ja tez tego nie mamHej ja wlasnie tez nue mam takich wiadomosci tez nie wiem czemu. Chyba zadzwonie do szpitala gdzie mialam robione i zapytam .
Trzymam mocno kciuki za wynikiJa się dziewczyny zdecydowałam najpierw na test Nifty, ewentualnie dalej amnio , chociażmam nadzieję że nie będzie potrzebna.
Też mi się to obiło o uszy, że dużo sztucznych dodatków, ale nie wnikałam, bo i tak nie używam. U mnie leci balsam z Uriage i olejek jojoba (bo i jedno i drugie mi zalega i chcę wykończyć ). Już tu kiedyś pisałam, że czytałam badania wg których olejek sam w sobie nie ma większego znaczenia, to kilku (nasto) minutowy masaż skóry jest ważny. Olejek ma tylko dawać poślizg.Ja słyszałam od kosmetologa że te bio oilsą szkodliwe. Coś mają nie tak w składzie. Często przeglądamróżne filmy i wypowiedzi kosmetologow i jedna poleca Lewandowską , ale jest droga i linię Ewy Chodakowskiej be bio z siemieniem lnianym. Nie na żadnych szkodzacych dzieckui matce składników. Ale wiadomo wybór należy do.kazdej z nas