Przykro mi Miało dzisiaj być. Super byłoby Was już mieć na nowym wątku...Mi nie działa
reklama
olenka201
Fanka BB :)
Hej ja od rana na zakupach dzieci w szkole i przedszkolu to mam czas sama pokupowac co trzeba . Ja czuje sie juz ok piersi lekko bola przy dotyku . A tak po za tym to nic nie dolega. Ja juz chyba czuje ruchy wieczorami lekkie takie ale to chyba jest to dzisiaj mam 15+2 dni.
Dzien dobry
Dzisiejsze wizyty:
09.06.2022
@Diaanaa - prenatalne
@Edka88 - wizyta
@Malinka136 - prenatalne
@Blanca86 - prenatalne
Powodzenia kochane!
Dzisiejsze wizyty:
09.06.2022
@Diaanaa - prenatalne
@Edka88 - wizyta
@Malinka136 - prenatalne
@Blanca86 - prenatalne
Powodzenia kochane!
olenka201
Trzymam kciuki za wizytyDzien dobry
Dzisiejsze wizyty:
09.06.2022
@Diaanaa - prenatalne
@Edka88 - wizyta
@Malinka136 - prenatalne
@Blanca86 - prenatalne
Powodzenia kochane!
Dziewczyny, ja znowu szukam większego stanika Kupiłam wcześniej kilka sztuk o miseczkę większych (i to już takich do karmienia, optymistyczne to było ), ale już się z nich wylewam.
Na wadze 60.2, czyli +2.7kg
pannadarianna
piateczka, ja dziś pojechałam kupić większy biustonosz tezDziewczyny, ja znowu szukam większego stanika Kupiłam wcześniej kilka sztuk o miseczkę większych (i to już takich do karmienia, optymistyczne to było ), ale już się z nich wylewam.
Karola z nadzieją
Ja pytałam pare dni temu brafiterki to powiedziała, żeby kupować właśnie pojedynczo, bo ten biust szybko się zmienia i przed porodem tez kupić jeden biustonosz do karmienia, bo 2-3tyg po porodzie obwód nam zleci i znowu stanik będzie niedobry. I mówiła ze ten przed porodem to koniecznie bez fiszbin, bo fiszbiny mogą uciskać kanaliki mlekowe i może utrudniać produkcje pokarmu. Jak komuś brakuje tylko cm w obwodzie to są przedłużki do stanikówDziewczyny, ja znowu szukam większego stanika Kupiłam wcześniej kilka sztuk o miseczkę większych (i to już takich do karmienia, optymistyczne to było ), ale już się z nich wylewam.
O widzisz, dzieki za info! A ja wszystkie z fiszbinami. Mam dobrze dobrany rozmiar, wiec nic nie uciska i sie nie wbija, ale o tych kanalikach nie pomyslalam. No to bede kupowac po jednej/dwie sztuki w takim razie i kolejne juz bez fiszbin Dzis wpadly dwa do koszyka.Ja pytałam pare dni temu brafiterki to powiedziała, żeby kupować właśnie pojedynczo, bo ten biust szybko się zmienia i przed porodem tez kupić jeden biustonosz do karmienia, bo 2-3tyg po porodzie obwód nam zleci i znowu stanik będzie niedobry. I mówiła ze ten przed porodem to koniecznie bez fiszbin, bo fiszbiny mogą uciskać kanaliki mlekowe i może utrudniać produkcje pokarmu. Jak komuś brakuje tylko cm w obwodzie to są przedłużki do staników
Dzień dobry
Dziewczyny jak sobie radzicie z upałami? Czy tylko mi co chwila jak wyjdę na zewnątrz robi sie słabo?
Też musze się zaopatrzyć w nowe staniki bo już coś ciasno się robi. A co do wagi to ja na nią nie staje bo i tak mam sporo kg za dużo
Dziewczyny jak sobie radzicie z upałami? Czy tylko mi co chwila jak wyjdę na zewnątrz robi sie słabo?
Też musze się zaopatrzyć w nowe staniki bo już coś ciasno się robi. A co do wagi to ja na nią nie staje bo i tak mam sporo kg za dużo
reklama
Carolina123
też muszę kupićpiateczka, ja dziś pojechałam kupić większy biustonosz tez