reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Hej ja od rana na zakupach dzieci w szkole i przedszkolu to mam czas sama pokupowac co trzeba . Ja czuje sie juz ok piersi lekko bola przy dotyku . A tak po za tym to nic nie dolega. Ja juz chyba czuje ruchy wieczorami lekkie takie ale to chyba jest to dzisiaj mam 15+2 dni.

Dziewczyny, ja znowu szukam większego stanika 🤦‍♀️Kupiłam wcześniej kilka sztuk o miseczkę większych (i to już takich do karmienia, optymistyczne to było 😅 ), ale już się z nich wylewam.
Na wadze 60.2, czyli +2.7kg 🙈

Dziewczyny, ja znowu szukam większego stanika 🤦‍♀️Kupiłam wcześniej kilka sztuk o miseczkę większych (i to już takich do karmienia, optymistyczne to było 😅 ), ale już się z nich wylewam.
Na wadze 60.2, czyli +2.7kg 🙈
Ja pytałam pare dni temu brafiterki to powiedziała, żeby kupować właśnie pojedynczo, bo ten biust szybko się zmienia i przed porodem tez kupić jeden biustonosz do karmienia, bo 2-3tyg po porodzie obwód nam zleci i znowu stanik będzie niedobry. I mówiła ze ten przed porodem to koniecznie bez fiszbin, bo fiszbiny mogą uciskać kanaliki mlekowe i może utrudniać produkcje pokarmu. Jak komuś brakuje tylko cm w obwodzie to są przedłużki do staników :)

Ja pytałam pare dni temu brafiterki to powiedziała, żeby kupować właśnie pojedynczo, bo ten biust szybko się zmienia i przed porodem tez kupić jeden biustonosz do karmienia, bo 2-3tyg po porodzie obwód nam zleci i znowu stanik będzie niedobry. I mówiła ze ten przed porodem to koniecznie bez fiszbin, bo fiszbiny mogą uciskać kanaliki mlekowe i może utrudniać produkcje pokarmu. Jak komuś brakuje tylko cm w obwodzie to są przedłużki do staników :)
O widzisz, dzieki za info! A ja wszystkie z fiszbinami. Mam dobrze dobrany rozmiar, wiec nic nie uciska i sie nie wbija, ale o tych kanalikach nie pomyslalam. No to bede kupowac po jednej/dwie sztuki w takim razie i kolejne juz bez fiszbin:) Dzis wpadly dwa do koszyka.

Dzień dobry :D
Dziewczyny jak sobie radzicie z upałami? Czy tylko mi co chwila jak wyjdę na zewnątrz robi sie słabo?
Też musze się zaopatrzyć w nowe staniki bo już coś ciasno się robi. A co do wagi to ja na nią nie staje bo i tak mam sporo kg za dużo 🙈

reklama
Do góry