reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dziewczyny a wiecie czemu u mnie w tescie pappa nie ma w ogole info o takich rzeczach jak porod przedwczesny? Czym to jest spowodowane?

Dziewczyny a wiecie czemu u mnie w tescie pappa nie ma w ogole info o takich rzeczach jak porod przedwczesny? Czym to jest spowodowane?
Ja jeszcze przed badaniami prenatalnymi, ale w poprzedniej ciąży też nie miałam obliczonego ryzyka przedwczesnego porodu, miałam za to ryzyko stanu przedrzucawkowego, a spotkało mnie i jedno i drugie.

Hej ja wlasnie tez nue mam takich wiadomosci tez nie wiem czemu. Chyba zadzwonie do szpitala gdzie mialam robione i zapytam .

Ja dzisiaj mali czasu z rana bo mielismy festyn rodzinny w przedszkolu u dzieci. Bylam sama vo maz w pracy . A bylam z cala trojka to bylo roboty . Najmlodsza corka zasnela po powrocie do domu wiec bylo intensywnie zamki dmuchane wata cukrowa grill gofry od koloru do wyboru.

reklama
Do góry