widzę, że mnie oznaczyłaś. dodam Cię do listy.dziewczyny a ja? Tez zgłaszałam się na początku zeszłego tygodnia, ale swojego nicku nie widzę na tej liście..
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę, że mnie oznaczyłaś. dodam Cię do listy.dziewczyny a ja? Tez zgłaszałam się na początku zeszłego tygodnia, ale swojego nicku nie widzę na tej liście..
super, dziękiwidzę, że mnie oznaczyłaś. dodam Cię do listy.
Ja jeszcze przed badaniami prenatalnymi, ale w poprzedniej ciąży też nie miałam obliczonego ryzyka przedwczesnego porodu, miałam za to ryzyko stanu przedrzucawkowego, a spotkało mnie i jedno i drugie.Dziewczyny a wiecie czemu u mnie w tescie pappa nie ma w ogole info o takich rzeczach jak porod przedwczesny? Czym to jest spowodowane?
Hej ja wlasnie tez nue mam takich wiadomosci tez nie wiem czemu. Chyba zadzwonie do szpitala gdzie mialam robione i zapytam .Dziewczyny a wiecie czemu u mnie w tescie pappa nie ma w ogole info o takich rzeczach jak porod przedwczesny? Czym to jest spowodowane?
Dziewczyny a wiecie czemu u mnie w tescie pappa nie ma w ogole info o takich rzeczach jak porod przedwczesny? Czym to jest spowodowane?
Oki jakbyś wiedziała to dasz znać?Hej ja wlasnie tez nue mam takich wiadomosci tez nie wiem czemu. Chyba zadzwonie do szpitala gdzie mialam robione i zapytam .