G
guest-1677526072
Gość
wszystko będzie dobrzeKobietki trzymajcie jutro kciuki za wyniki Pappa. Lekarka ma dzwonić jak coś będzie nie tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystko będzie dobrzeKobietki trzymajcie jutro kciuki za wyniki Pappa. Lekarka ma dzwonić jak coś będzie nie tak
jakie może? musi cię być tutaj więcej! Halo!Ja się generalnie za wiele nie udzielam, ale czytam Was na bieżąco. Trochę chyba jeszcze mnie paraliżuje strach związany z tym czy będzie wszystko dobrze. Może w drugim trymestrze będzie mnie tu więcej
o 16..To trzeba słuchać lekarza i nie stresować się wiem, wiem - łatwiej powiedzieć niż zrobić
O której masz wizytę?
Łooooo, to cały dzieńo 16..
Ja tez równo 11 tc i 13.06 mam prenatalne Termin mam na 24.12 według usg a według om 21.12Na kiedy masz termin ? Ja dziś też rowno 11 tyg i prenatalne mam 13.06. Martwiłam się że trochę późno ale jak widać wszystko ok
tak! źródła chyba mówią ze 13+6 i drugi trymestr, niektóre ze 12+6.Dziewczyny ja dziś 14+0, czyli chyba już na pewno rozpoczął się 2 trymestr? Bo w różnych źródłach różne podają daty