reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Hej mamy 🤰🏽🤰🏻🤰🦸‍♀️🦸‍♀️

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

01.06.2022

@Aniaaa_022 - wizyta
@Blackoliwka - prenatalne
@stella33 - wizyta
@gigian - USG prenatalne

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼

02.06.2022
@ka.an92 - prenatalne
@Majka2022 - prenatalne
@anulaa_89 - wizyta
@MałaMi 2022 - wizyta
@Roksi2810 - prenatalne
@Hejcia - wizyta
03.06.2022
@Mamafasolki - wizyta
@Coronita - wizyta, 16.45
@panna_anna - prenatalne
06.06.2022
@Bibi80 - wizyta
@Sentosa - wizyta
@olenka201 - wizyta
@karolkaj - prenatalne
07.06.2022
@MałaMi 2022 - prenatalne
@Carmen_87 - prenatalne
08.06.2022
@Carolina123 - wizyta
@MartaMarkry - prenatalne
@astorlee - wizyta
09.06.2022
@Diaanaa - prenatalne
@Edka88 - wizyta
@Malinka136 - prenatalne
@Cicha38 - prenatalne
10.06.2022
@Karola z nadzieją - prenatalne
@Kamsik - wizyta
@Olka92 - wizyta, 9.00
@Karolcia105 - usg a'la prenantalne
13.06.2022
@pannadarianna - prenatalne
@Margeritka28 - wizyta rano + prenatalne 16.00
@marsi89 - wizyta
@Aurora84 - prenatalne, 12.20
@Nantes - prenatalne
@Diaanaa - prenatalne
@Magdalena_xx - wizyta
@nikola1512 - USG prenatalne
@Blanca86 - prenatalne
14.06.2022
@anulaa_89 - USG prenatalne
15.06.2022
@Strzyga_ - wizyta
@Monia_91 - prenatalne
16.06.2022
@gigian - wizyta + prawdopodobnie wyniki NIPT
17.06.2022
@Dagna42 - prenatalne
@Cytryna* - wizyta
@Kinga9129 - prenatalne
@natusia.mamusia86 - wizyta + prenatalne + Pappa
20.06.2022
@Aurora84 - wizyta, 10.00
@MartaMarkry - wizyta
21.06.2022
@Carolina123 - prenatalne
@Kamilad - prenatalne
@Blondynka w sieci - wizyta
22.06.2022
@Strzyga_ - USG z Pappa
@Cleo92 - wizyta, 10.00
23.06.2022
@stella33 - prenatalne
24.06.2022
@Cytryna* - prenatalne
@Bebet - wizyta
@Poplątana9 - wizyta
27.06.2022
@Magdalena_xx - wizyta
28.06.2022
@Agnesco - wizyta, 11.40
@Bebet - wizyta
30.06.2022
@Carmen_87 - wizyta
@Kassia_ - wizyta
04.07.2022
@pannadarianna - wizyta
15.07.2022
@Bebet - polowkowe
19.07.2022
@Agnesco - prenatalne nr 2, 13.00
Powodzenia dziewczyny, kciuki zaciśnięte ❤
Gratuluję wczorajszych wizyt i dobrych wiadomości.

Kurde a miałam dziś iść do dermatola się umówić żeby mi ta kurzajki z kciuka usunął bo takie ***** już duże urosło i zahaczam nią i mnie wkurza.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🙏

O! Można w ciąży usunąć kurzajki??

też to uwielbiam 🙈😅🤣 ! Mój mąż mówi że jestem jakaś poje... XD że sprawia mi to przyjemność

No u mnie jest to samo 🤣🤣🤣 kazdy zawsze tak stwierdza 🤣

też chce mieć jedno po drugim 😏 myślałam o 2 ale jak się uda to chce mieć i 3 🙂 mamy w domu 5 sypialni więc możemy szaleć 🙂

Mój mąż mi już planuje drugie 🙈 jak w grudniu urodzisz to w lutym już możemy pyknąć drugie 🙈🤣

Wy dziś o tym jedzeniu...to u mnie dziś spaghetti ... Czuje mięso i mi niedobrze 🤢 chyba znów obiadu nie zjem 🙈🤣 tylko tosty 🤣

Ja też wczoraj miałam spagetti na obiad 😁
Ja z tym mięsem mam teraz tak, że zjem ale ja nie mogę tego robić, ale jak mąż zrobi coś mięsnego, albo pójdę do jakiejś knajpy to bez problemu 🤷🏻‍♀️😁 a jak ja coś robilam na początku ciąży to mięso wywalalam bo nie byłam w stanie zjeść 🤷🏻‍♀️

przy przygotowaniu było mi nie dobrze . Ale jem je i mi mega smakuje ..no i jak to jest 🤔

W ciąży może wyjść wynik fałszywie dodatni, dlatego robi się bardziej szczegółowe badania, zanim zacznie się leczenie tyle się dowiedziałam

Ja pitolę! Ogromnie współczuję tego stresu i cieszę się, że się wszystko wyjaśniło i że wynik był fałszywy. Aż sobie wyobraziłam co u mnie by się działo gdybym miała wynik fałszywy...

powinno pisać na karcie po prenatalnych
Ja nie mam i nie wiem na któren ścianie 😭

Udało mi się nadrobić ponad 20 stron 😂 dziewczyny dzisiaj od południa spałam . I do tego tak mnie w nogach kręci aż wytrzymać się nie da 😐 dobrej nocy 💛💛💛

Oo kochana ja wczoraj z nogami miałam tak samo, tak mnie bolały, że nie wiedziałam co mam z nimi zrobić

moja ginekolog, na pierwszej wizycie na fotelu, na drugiej normalnie na leżance, ale w karcie ciazy zapisała, ze kolejna wizyta to fotel. W pierwszej ciazy milam podobnie u tej lekarz, zd chyba co druga wizytę miałam fotel.

U mojego gin zawsze jestem na fotelu, bo jak przeniósł się do innego gabinetu to tam nie ma leżanki 😁 na początku nie podobało mi się to, a teraz na leżance głupio się czuje jak byłam na prenatalnych 🙈 ale badania ginekologicznego mi nie robił 🙈 ostatnio nawet się nad tym zastanawiałam, że będę się dziwnie czuć jak mi tam paluchy włoży i mnie na samą myśl to stresuje 🙈😁

Ja od wczoraj miałam do nadrobienia z 40 stron.... I te strony się zwiększały cały czas. Jeszcze myślałam, że na końcu będzie jakaś info o prywatnej grupie i jak skończę tu czytać to tam to będę miała ze 100 stron do nadrobienia🙈 ale na szczęście jeszcze nie ma prywatnej 🤣

Ja od wczoraj miałam do nadrobienia z 40 stron.... I te strony się zwiększały cały czas. Jeszcze myślałam, że na końcu będzie jakaś info o prywatnej grupie i jak skończę tu czytać to tam to będę miała ze 100 stron do nadrobienia🙈 ale na szczęście jeszcze nie ma prywatnej 🤣
dlatego trzeba częściej odwiedzać forum 🤣 max do godziny można nie czytać a potem to jest mega dużo do nadrabiania 🤣

reklama
Do góry