reklama
Diaanaa
Fanka BB :)
Hej ja właśnie dzisiaj zaczęłam 11 tydzień i śpię na brzuchu ile się da, dopóki brzuch nie wywaliło, to korzystam, bo późnej ciężko sobie pozycje znaleźć odpowiedniąCześć kobiety, witam sie kawa i was poczytam
Pytanie mam czy spicie jeszcze na brzuchu?
A i ja też czekam jeszcze na prenatalne, więc sama nie jesteś
G
guest-1677526072
Gość
o rany no to będziesz musiała nadrabiać podziwiam że będziesz pracować do października ! Ja już na l4 jestem od 5tc i czasem nie wiem co ze sobą zrobić ale są dni takie że leżę plackiem bo tak mi niedobrze .Ja mam przeje*ane, bo zamierzam pracować do końca października, i nie jestem w stanie być tu co godzinę czy dwie a weekend dla mnie to już w ogóle najbardziej pracujący, a tu wtedy się dużo dzieje
Podziwiam !
MartaMarkry
u mnie jest mama. Przyjechała po 2 latach, wiec chwilowo ucichłam. Jak już wyjdzie będę chyba miła 1000 stron fo nadrobieniaJa od wczoraj miałam do nadrobienia z 40 stron.... I te strony się zwiększały cały czas. Jeszcze myślałam, że na końcu będzie jakaś info o prywatnej grupie i jak skończę tu czytać to tam to będę miała ze 100 stron do nadrobienia ale na szczęście jeszcze nie ma prywatnej
Pozazdrościć, u mnie od rana awantura.DZISIAJ DZIEŃ DZIECKA mój mąż dzisiaj rano pierwszy raz przemówił do mojego brzucha mega mnie rozczulił tym
stella33
wspaniale gratuluje!!! Jedno czy dwujajowe? U mnie też pierwsza ciąża i niesamowite emocje, już sie oswoiłam i w sumie nie umiem sobie inaczej tego wyobrazić, bardzo bym chciała żeby cała dwójka była zdrowa i dzielnie się trzymała do końca ciąży a resztę się ogarnie Jestem dziś 9+1 i tak naprawdę nieznacznie dopiero coś widać mdłości mam raz mega mocne raz wcale, wczoraj musiałam w pracy zwymiotować…ja mam na przedniej
Tak, właśnie wcześniej Dziewczyny pisały mi, że jeszcze jedna z nas ma bliźniaki, ale do tej pory nie mogłam Ciebie znaleźć Jak się czujesz z myślą. że będzie dwójka dzieci na raz? U mnie to pierwsza ciąża i z jednej strony bardzo się cieszę, a z drugiej zastanawiam się, jak to będzie i jak sobie poradzimy xD A brzuch mi już wywaliło nieźle
Właśnie siedzę w poczekalni i czekam na badanie ale jestem w miarę spokojna bo dwa dni temu byłam u mojej polskiej gin, dzisiaj to tylko formalności ale wspaniale będzie znowu podejrzeć moje myszki i może dowiem się cos więcej o kosmowce trzymam kciuki za pozostałe wizytujące, miłego dnia!
o rany no to będziesz musiała nadrabiać podziwiam że będziesz pracować do października ! Ja już na l4 jestem od 5tc i czasem nie wiem co ze sobą zrobić ale są dni takie że leżę plackiem bo tak mi niedobrze .
Podziwiam !
No tak mam pozapisywane klientki i nie zostawię ich a w grudniu też już wracam do pracy styczeń - marzec/kwiecień odpuszczam i od maja mogę ruszać znowu taki jest plan, a co z niego wyjdzie to nie wiem
Pozazdrościć, u mnie od rana awantura.
Współczuję
Carmen_87
No to wypytywanko jeśli można Jakiego masz lekarza prowadzącego? Gdzie planujesz poród? Wolałabyś naturalny czy CC?
Laski czy jest jakiś dobry kwas foliowy metylowany z innymi niezbędnymi witaminkami w którym nie ma omegi 3? Bo biorę pueria uno i mam się przerzucić na Duo, ale ja nie potrzebuje omegi 3, bo biorę inną i tak myślę że bez sensu przepłacać...
reklama
marsi89
a ja wizytę normalna w tym dniuTez mam prenatalne 13.06
ja tam śpię jak chce, ważny jest Twój komfort. A jak będziesz się pilnować całą noc to się nie wyspisz.Cześć kobiety, witam sie kawa i was poczytam
Pytanie mam czy spicie jeszcze na brzuchu?
ja też mam nadzerke. Uuuu boje się tego.Tak plamiłam, ale on sam mi od razu pokazał krew i mówi ze to od badania i od malusie nadżerki która mam i abym się w ogóle tym nie przejmowała, na drugi dzień juz nic nie bylo
nie wiem czy można usuwać kurzajki ale jak pójdę do dermatologa to mi powie zawsze ja traktowałam watrixem, niby w ciąży można po konsultacji z ginem, działa to ponoć miejscowo. Ale zobaczę co dermatolog powie, zaraz będę dzwonić się rejestrować jak łaskawie odbiorą. Bo boli mnie ta kurzajka jak nią zahacze, strasznie.O! Można w ciąży usunąć kurzajki??
No u mnie jest to samo kazdy zawsze tak stwierdza
Mój mąż mi już planuje drugie jak w grudniu urodzisz to w lutym już możemy pyknąć drugie
Ja też wczoraj miałam spagetti na obiad
Ja z tym mięsem mam teraz tak, że zjem ale ja nie mogę tego robić, ale jak mąż zrobi coś mięsnego, albo pójdę do jakiejś knajpy to bez problemu a jak ja coś robilam na początku ciąży to mięso wywalalam bo nie byłam w stanie zjeść
Ja pitolę! Ogromnie współczuję tego stresu i cieszę się, że się wszystko wyjaśniło i że wynik był fałszywy. Aż sobie wyobraziłam co u mnie by się działo gdybym miała wynik fałszywy...
Ja nie mam i nie wiem na któren ścianie
Oo kochana ja wczoraj z nogami miałam tak samo, tak mnie bolały, że nie wiedziałam co mam z nimi zrobić
U mojego gin zawsze jestem na fotelu, bo jak przeniósł się do innego gabinetu to tam nie ma leżanki na początku nie podobało mi się to, a teraz na leżance głupio się czuje jak byłam na prenatalnych ale badania ginekologicznego mi nie robił ostatnio nawet się nad tym zastanawiałam, że będę się dziwnie czuć jak mi tam paluchy włoży i mnie na samą myśl to stresuje
a ja właśnie w pracy mam więcej czasu na pisanie i też zamierzam pracować ale aż do porodu czyli do końca listopadaJa mam przeje*ane, bo zamierzam pracować do końca października, i nie jestem w stanie być tu co godzinę czy dwie a weekend dla mnie to już w ogóle najbardziej pracujący, a tu wtedy się dużo dzieje
u mnie też. Moja córka nadmuchana bo prezenty dopiero po przedszkolu. I ryk niemożliwy.Pozazdrościć, u mnie od rana awantura.