G
guest-1677526072
Gość
ojaaaaa u mnie też 4 i wiekowo w miarę podobnieU nas juz 4 . Mamy syna 8 lat corke 5 lat i corke 3 latka teraz bedzie czwarte szczescie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojaaaaa u mnie też 4 i wiekowo w miarę podobnieU nas juz 4 . Mamy syna 8 lat corke 5 lat i corke 3 latka teraz bedzie czwarte szczescie .
Gapa źle przeczytam ale super ekipa ! Jak najstarszy zareagował na wieść o rodzeństwie? Ja się obawiałam ale wyszło bardzo pozytywnie , córka przeszczęśliwa, zaczęły się zakłady kto będzieU nas juz 4 . Mamy syna 8 lat corke 5 lat i corke 3 latka teraz bedzie czwarte szczescie .
Mialam mdlosci najczesciej po jedzeniu teraz sporadycznie . Wymiotow nie mialam . Piersi dalej bola przy dotyku no i sennosc to narazie nie odpuszcza codziennie kolo 14 -15 oczy mi lecajeszcze chwila
Ale to wogole żadnych mdłości itp nie miałaś ?
Nie mam pojęcia, ale nie zawahał się mówiąc, że to dziewczynaCudownie!! Z tą córeczką to już na 100%?
Z dziś niestety nie mam, nie drukował mi, bo tydzień temu miałam prenatalne, dziś dr chciał tylko sprawdzić sam co i jak Jedna z Was po wrzuceniu USG z prenatalnych napisała mi, że wygląda na dziewczynkę, wrzucam jeszcze raz do wgląduale super masz może zdjęcie USG ? Ciekawa jestem tej dziewczynki , bo tez mi się wydaje że u mnie będzie..
Ja zawsze mowilam ze chce 3 dzieciaczkow . Maz zapieral sie ze trojka starczy ale poprostu tak wyszlo ze namawialam tzn . Nawet nie musialam dlugo namawiac zgodzil sie no i teraz czekamy na czwarte on twierdzi ze bedzie syn ja jakos tego nie czuje zobaczymy jeszcze troche trzeba wytrzymac.ojaaaaa u mnie też 4 i wiekowo w miarę podobnie
No trzeba wytrzymać, choć wiem jakie to trudne. Mnie ciągle brak objawów tak rozstrajał.Moja waga stoi w miejscu..jutro będzie 11 tyg, wizytę mam dopiero 13.06..kurcze tyle czasu jeszcze
Mówił że kiedyś się słuchało ale są nowe wytyczne które mówią że może to negatywnie wpłynąć na serduszko maluszka i słuchamy dopiero od 12 tyg
To tak jak ja 11 tydzień i też wogole nie czuje. Mam nadzieję że w piątek na wizycie okaże się że jest wszystko dobrze.jeszcze chwila
Ale to wogole żadnych mdłości itp nie miałaś ?
Dla równowagi pasuje synek mi w sumie obojętnie ale przeczucie mam też na chłopczyka , prenatalne za 2tyg więc może coś odkryjeJa zawsze mowilam ze chce 3 dzieciaczkow . Maz zapieral sie ze trojka starczy ale poprostu tak wyszlo ze namawialam tzn . Nawet nie musialam dlugo namawiac zgodzil sie no i teraz czekamy na czwarte on twierdzi ze bedzie syn ja jakos tego nie czuje zobaczymy jeszcze troche trzeba wytrzymac.
choćbym siebie słyszała sytuacja identycznaJa zawsze mowilam ze chce 3 dzieciaczkow . Maz zapieral sie ze trojka starczy ale poprostu tak wyszlo ze namawialam tzn . Nawet nie musialam dlugo namawiac zgodzil sie no i teraz czekamy na czwarte on twierdzi ze bedzie syn ja jakos tego nie czuje zobaczymy jeszcze troche trzeba wytrzymac.
Jeszcze nie wiedza . Wiemy tylko my z mezem no i wy . Nie mowimy jeszcze nawet dziecia bo jesli poszloby cos nie tak nie chcielibysmy aby bylo im przykro bo oni chca rodzenstwo najbardziej corka 5 latka a syn jest bardzo wrazliwy. Chcemy poczekac do kolejnej wizyty wiec juz niedlugo.Gapa źle przeczytam ale super ekipa ! Jak najstarszy zareagował na wieść o rodzeństwie? Ja się obawiałam ale wyszło bardzo pozytywnie , córka przeszczęśliwa, zaczęły się zakłady kto będzie