Blanca86
Fanka BB :)
@Marcowa22 Ja też tak czujekurcze a mi się wydaje , że wyrostek nie odstaje i to dla mnie bardziej dziewczynka.. ciekawe co myślicie dziewczyny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Marcowa22 Ja też tak czujekurcze a mi się wydaje , że wyrostek nie odstaje i to dla mnie bardziej dziewczynka.. ciekawe co myślicie dziewczyny ?
O kurcze, może nic złego nie wyszło,Wiecie co właśnie mi napisała gin w sprawie wyników moich dzisiejszych badań , i chyba coś w morfologii wyszło nie tak bo muszę powtórzyć ja w piątek a ja dziś taka pokluta jestem a jedną ręką mi aż spuchła
O mnie często mówią że jestem "trudna pacjentką" ale to zależy kto pobiera krew, jedne od razu ładnie się wbija w żyłę a inne nie potrafią jej znaleźćMnie raz przy krzywej tak pokłuli, że 3 dni ręką ruszyć nie mogłam tak mnie bolała i wszystkie badania (oprócz oczywiście krzywej) musiałam powtórzyć za 2 dni czy następnego dnia, bo się okazało, że krew była źle pobrana i już laboratorium odrzuciło próbki A wyniki samej krzywej które zrobili wyszły conajmniej dziwnie
Od tamtego momentu najpierw dzwoniłam zanim poszłam na pobranie z pytaniem kto będzie pobierać i musiała do mnie przyjść konkretna pielęgniarka inaczej się nie dałam "obsłużyć".
Względem kręgosłupa chyba nie odstaje?A to nie powinno patrzeć się względem kręgosłupa??
Ja tu wróżę chłopczyka? Bo nie widzę tej kreski co u Mamy Ginekolog była u dziewczyn….ale nie wiem czym moja magiczna kula dobrze działaPatrząc względem kręgosłupa to mnie wygląda na dziewczynkę, ale ja nie wiem, czy to wyrostek, czy pępowina I chyba wróżenie z fusów byłoby dokładniejsze Swojego własnego dziecka też nie umiem określić, wydaje mi się, że chłopiec, ale znowu ten sam dylemat, czy to w ogóle jest wyrostek... Co Ty wróżysz kochana?
Popłakałam się. Strasznie współczuję, nie jestem nawet w stanie sobie tego wyobrazić co przeszłaś...Nie, to jest nie do opisania. Jesteś na o dziale porodówki i co jakiś czas słyszysz płacz małych co się rodzą. A ja świadoma, że będę miała za chwilę cichy poród. Potem trzeba się pożegnać... Ahhh aż mi łzy poleciały. Dawno już o tym nie myślałam jedyne co mnie trzymało w całości to mój synek w domu i mąż który nie zostawiał mnie nawet na chwilę samą.
Właśnie, przecież Ty byłaś dopiero co przeziębiona, to jeszcze może być widoczne w morfologiio rany to miałaś przeboje
U mnie była świetna pielęgniarka bardzo się starała żeby nie bolało i nasze próbki zanosili od razu do badania bo widziałam , tylko ta moja felerna druga ręka no i martwię się co wyszło w tej głupiej morfologii że muszę powtarzać no niby tam coś było lekko podwyższone ale tylko lekko
no tak zapalenie zatok miałam 16 maja na antybiotyku. To myślisz że może być jeszcze coś po tym w morfologiiWłaśnie, przecież Ty byłaś dopiero co przeziębiona, to jeszcze może być widoczne w morfologii
Nam powiedziała lekarka, że nic nie musimy robić więcej, bo już zarodki były przebadane i bądź tu mądry. No i płeć jest też znana od początku z przebadanych zarodków hmm nas spytała w 6 tyg. czy chcemy znać i chcieliśmy - dziewczynka, cudownie, zawsze chciałam córę, syna średnio muszę przyznać, ale wiadomo, że jakby był to też okej hehe ale jak widać z mniejszym przekonaniemPrenatalne bede miala w 12+0 wiec mam nadzieje, ze to nie bedzie za wczesnie.
Tak, mielismy przebadane zarodki ale z tego co wiem to pobranie materialu do badan na tak wczesnym etapie rozwoju zarodka nie daje pewnosci, ze wszystkie nieprawidlowosci zostana wyłapane i zdecydowalismy sie dla świetego spokoju na dodatkowe testy. Najbardziej z wyników testu Panorama nie moge sie doczekac płci maluszka licze, ze wszystkie pozostale parametry będą ok i bede mogla zaczac cieszyc sie upragniona ciaza
Ja mam dziś taki dzień. W ogóle w pracy miałam biegunkę, bardzo niskie ciśnienie dziś 95/55 :/ i mi zimno. Moja Mama mówi, że jej gorąco i krótki rękaw, a ja dres na długi, podkoszulka i siedzę pod kołdrą i kocem. I włączyłam piec, mama mnie zabije jak się zorientuje Straszne osłabienie. Ale mama mówi, że w ciąży też jej było ciągle zimno.Wam też dziewczyny tak potwornie zimno? Fakt faktem, że na zewnątrz pogoda nas nie rozpieszcza, ale przy dzisiejszych 18 stopniach szłam z pracy w ciepłym płaszczu, a i tak zmarzłam W domu i w pracy muszę się dogrzewać, bo mną telepie Właśnie wstałam z drzemki przykryta dwoma kołdrami i z kotem na nogach a wcale się specjalnie nie zgrzalam
chyba będziemy się przenosić, a ten wątek będzie opuszczony. podejrzewam, że jutro dowiem się co i jakMy się gdzieś będziemy musieli przenieś czy ta grupa stanie się automatycznie prywatna? Może głupie pytanie, ale jak to od praktycznej strony dla nas wygląda, to utworzenie grupy prywatnej.