reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Generalnie ja złe fluidy wyczuwam od Mamy Męża i nic na to nie poradzę. Kilka razy zrobiła mi bardzo duże przykrości i jest po prostu nieszczera. Uśmiecha się, córusiuje a tak naprawdę jakby mogła w jednej chwili swojego Synka zabrać pod swoj dach i nie byłoby żadnej kobiety to byłaby naaaajszczesliwsza. Wszystko zaczęło się od moich problemów ze zdrowiem i tym, że „jej syn się tak dla mnie poświecił”…. Wrrrr No i poleciałam nie wytrzymałam do prywatnego 🥹🥹

Generalnie ja złe fluidy wyczuwam od Mamy Męża i nic na to nie poradzę. Kilka razy zrobiła mi bardzo duże przykrości i jest po prostu nieszczera. Uśmiecha się, córusiuje a tak naprawdę jakby mogła w jednej chwili swojego Synka zabrać pod swoj dach i nie byłoby żadnej kobiety to byłaby naaaajszczesliwsza. Wszystko zaczęło się od moich problemów ze zdrowiem i tym, że „jej syn się tak dla mnie poświecił”…. Wrrrr No i poleciałam nie wytrzymałam do prywatnego 🥹🥹
Jak ja Cie rozumiem....😔

U nas dziś na obiad wjechała taka rybka...ale to było Kurna dooobre. Teraz jem brzoskwinie z puszki i chyba cała pójdzie 😇

Załączniki

• IMG_20220529_153940.jpg
    IMG_20220529_153940.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 63
A badanie zlecił ginekolog? Ja jak mi wyszło 5 tsh to następnego dnia już byłam u endokrynolog. W ciąży każdy specjalista musi Cię przyjąć w ciągu 7 dni, ja zadzwoniłam do rejestracji i powiedziałam ze wysokie tsh i ciąża i kazali przyjść następnego dnia. Twój wynik nie jest taki wysoki ale zadzwoniłabym chociaż zapytac dla świetego spokoju.

reklama
Do góry