reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

W ogóle co to za komentowanie. Są różne sytuacje.. A pomyślały fladry jakby trafiły na nastolatkę faktycznie, i nie daj Boże nie tylko tak że sobie wpadła tylko została skrzywdzona. Ja pierniczę jakby mi ktoś coś skomentował to bym zadziobała 🙈😠
No bardzo nie mile No ale zdarzają się takie głupie położne tez i nastolatce może się przytrafić i tez nie powinno ich to dziwić a wręcz pomóc żeby było łatwiej takie życie

reklama
Cześć Dziewczyny!

Widzę, że wątek prywatnego forum coraz częściej się pojawia, więc czas się odezwać ;)

Jestem Marta, mieszkam w okolicy Trójmiasta. Jestem mamą cudownej 7latki, w grudniu nasza rodzina się powiększy :)

Badanie prenatalne 01.06, następny dzień wizyta u lekarza prowadzącego. Wstępny termin porodu z OM 14.12.

Podczytuje Was od jakiegoś czasu, chociaż czasem ciężko nadrobić bo jesteście bardzo aktywne na forum :)

Jesteście dla siebie dużym wsparciem dlatego chętnie zostanę z wami jak najdłużej.

Dużo zdrowia!
Hej tez jestem Marta i mam prenatalne 01.06 wiec razem będziemy się stresować a termin tez podobny 10.12 pozdrawiam

Ale nas tu pelno, dla mnie to jest super 😍 Nadrabiam posty zaraz po pobudce i momentalnie wprowadza mnie to w fajny nastroj :)

Przez te wczorajsze rozmowy o makijazu naszlo mnie na urodowego Youtube’a, i teraz nachodzi mnie znowu na kupno kosmetykow, i do pielegnacji, i do makijazu . Dlugasna lista sie tworzy. A juz bylo tak fajnie minimalistycznie 🙈No nic, moze mi przejdzie i skonczy sie na jakims fajnym zelu pod prysznic 😅

@ka.an92 uff super, ze zdazylam, trzymam mocno kciuki za wizyte! ❤️🤞

Purrfect dziękuję ☺️Poza mdłościami, bólem głowy i dziwnym samopoczuciem typu ,, nie wiem co mi jest"... chyba jest dobrze. To moja pierwsza ciąża, żartuje że nie mam porównania, wszystko jest nowe, ale przez to piękne. Liczę, że będę miała podobnie do Was i w pełni będę cieszyła się ciążą.
Oooo stan „nie wiem co mi jest” to moje drugie imię - świetnie to ujęłaś ;)

Hej mamy 🤰🏽🤰🏻🤰🦸‍♀️🦸‍♀️

Poznawy post, ale to weekend🙈

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

28.05.22
@ka.an92 - prenatalne

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

30.05.22
@Olka92 - prenatalne
@Magdalena_xx - prenatalne
@pannadarianna - wizyta
@Blackoliwka - wizyta
@stella33 - wizyta
31.05.2022
@nikola1512 - USG prenatalne
@Kamilad - wizyta
@Bibi80 - prenatalne villocentesis (CVS)
@7grudnia - wizyta, 17.00
@Strzyga_ - USG
@nikola1512 - Nifty Pro i USG prenatalne

01.06.2022
@Aniaaa_022 - wizyta
@Blackoliwka - prenatalne
@stella33 - wizyta
02.06.2022
@ka.an92 - prenatalne
@Majka2022 - prenatalne
@anulaa_89 - wizyta
@MałaMi 2022 - wizyta
@Roksi2810 - prenatalne
@Hejcia - wizyta
03.06.2022
@Mamafasolki - wizyta
@Coronita - wizyta, 16.45
@panna_anna - prenatalne
06.06.2022
@Bibi80 - wizyta
@Sentosa - wizyta
@Diaanaa - prenatalne
07.06.2022
@MałaMi 2022 - prenatalne
@Carmen_87 - prenatalne
08.06.2022
@Carolina123 - wizyta
@MartaMarkry - prenatalne
09.06.2022
@Diaanaa - prenatalne
@Edka88 - wizyta
@Malinka136 - prenatalne
10.06.2022
@Karola z nadzieją - prenatalne
@Kamsik - wizyta
@Olka92 - wizyta, 9.00
@Karolcia105 - usg a'la prenantalne
13.06.2022
@pannadarianna - prenatalne
@Margeritka28 - wizyta rano + prenatalne 16.00
@marsi89 - wizyta
@Aurora84 - prenatalne, 12.20
@Nantes - prenatalne
14.06.2022
@anulaa_89 - USG prenatalne
15.06.2022
@Strzyga_ - wizyta
@Monia_91 - prenatalne
16.06.2022
@gigian - wizyta + prawdopodobnie wyniki NIPT
17.06.2022
@Dagna42 - prenatalne
@Cytryna* - wizyta
@Kinga9129 - prenatalne
@natusia.mamusia86 - wizyta + prenatalne + Pappa
20.06.2022
@Aurora84 - wizyta, 10.00
@MartaMarkry - wizyta
21.06.2022
@Carolina123 - prenatalne
@Kamilad - prenatalne
@Blondynka w sieci - wizyta
22.06.2022
@Strzyga_ - USG z Pappa
@Cleo92 - wizyta, 10.00
23.06.2022
@stella33 - prenatalne
24.06.2022
@Cytryna* - prenatalne
28.06.2022
@Agnesco - wizyta, 11.40
30.06.2022
@Carmen_87 - wizyta
19.07.2022
@Agnesco - prenatalne nr 2, 13.00
Możesz wpisać moje kolejne wizyty: 24.06 i 28.06, a 15.07 połówkowe. 🙂 Dzięki. 😉

Laski pęknę ze śmiechu 🤣
Nastawiłam pralkę, mąż się obudził i mówię mu, że nastawilam pralkę na pół godziny, bo mi się majtki pokończyły 🤣 i on ok i poszedł spać. Pralka zaczęła teraz wirować (głośno chodzi) a ten się zerwał, siedzi na łóżku i nasłuchuje co to, minę ma takiego zaspanego przerażonego kota i zrywa się z tego łóżka leci do przedpokoju, ja w śmiech 🤣🤣 a on " co to jest???" a ja "pralka wiruje" a on " jprdl, nie wiedziałem co się dzieje, myślałem, że to gaz" 🤣 ale się uśmiałam 🤣🤣 ale zareagował szybko na dzwieki, mogę czuć się przy nim bezpieczna ❤️🤣
Taki mąż to skarb, nawet przed pralką obroni 😇 mój to myśli ze pralka gryziehaha

Dziewczyny 5 godzin mnie nie było a chyba ze 20 stron naskrobałyście 😂🙈 Wicie co ? Nie wiem co to jest bob, nigdy nie jadłam bobu. Ale czytając forum jutro idę go szukać 😂 tylko nie wiem jak gotować i z czym to się je 🙈🙈🙈
Raz zjesz i nigdy już nie zapomnisz, to taka jakby fasola zielona gotujesz do miękkości w osolonej wodzie i jesz wydłubując z miękkiej skorupki pyyyychaaa

Dobra udało się zmienić nick ,to jestem ja bajdelka35 ,chce zostać z wami

Termin mam na 19 grudnia, prenatalne 9 czerwca do tego czasu bardzo się stresuje

Czy jest tu ciężarna z większą masa? Obawiam się że na prenatalnych nie bedzie nic widac przez te moje powłoki brzuszne

Mam też problem z ciesnieniem ,biore juz leki
Oby wszystko było dobrze ze mną i dzieckiem
Będę się do was odzywac
Tez mam nadciśnienie, biorę dopegyt :) póki co wszystko Ok. :) myśle ze nie powinnaś się przejmować czasem lekarze robią je dopochwowo np jeśli maluch się źle ułożył a poza tym często kobiety które przyjmowały hormony tez walczą z kg nie ma się czym przejmować wszystkie pewnienabierzemy cialka w ciąży :)

reklama
Do góry