W końcu ktoś konkretny, brawo Faktycznie musimy się za to wziąć, czy któraś się zna na tym całym procesie zakładania prywatnego wątku i podejmuje napisać do moderacji? Ja już bardziej zielona w tych sprawach, niż teraz, nie mogę byćDziewczyny, krótka piłka!
Robimy listę wszystkich udzielających się dziewczyn, tych, które chcą jeszcze dołączyć i zakładamy niedługo grupę prywatną
Poniżej lista uczestniczek. Listę zrobiłam na bazie moich ostatnich powiadomień, także na pewno dużo z Was jeszcze tu brakuje. Z góry przepraszam, ale ciężko zapamiętać wszystkie nazwy Ja nie piszę się na założycielkę grupy, ale może lista nas zmotywuje do działania? Można ją kopiować! Zgłaszajcie się, jeśli nie ma Was na liście Mam nadzieję, że nie wstawiłam tu jakiejś przypadkowej użytkowniczki forum
Lista użytkowników (kolejność przypadkowa):
@MartaMarkry
@Strzyga_
@Purrfect
@Hejcia
@anulaa_89
@MałaMi 2022
@natusia.mamusia86
@marsi89
@Carmen_87
@Roksi2810
@Blanca86
@Blondynka w sieci
@ka.an92
@Karola z nadzieją
@7grudnia
@nikola1512
@Karolcia105
@Cleo92
@Mamafasolki
@Coronita
@Bibi80
@honeypie58
@Blackoliwka
@Marcowa22
@Aurora84
@Sentosa
@Diaanaa
@Agnesco
@Renjja
@AgataG21
@Magdalena_xx
@Bebet
@Malka_91
@Edka88
@Nantes
@Hol-inka
@gigian
@Takalenka
@Poplątana9
@Aniaaa_022
@pannadarianna
reklama
sorki, już jesteś!Mnie tutaj nie ma
A to druga strona medalu . Ale nie czytaj "za dużo" to też szkodzi. Znam sporo bliźniaków Zdrowych. Bez powikłań. I jeżeli tak jak piszesz jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa to właściwie poza ryzykiem porodu przedwczesnego powikłań się nie spotyka.Z jednej strony tak, ale wiesz, jest to jednak ciąża podwyższonego ryzyka przez sam fakt, że jest tych dzieci dwoje i będą mieć baaaardzo ciasno
Oczywiście każda ciąża jest wymagająca dla organizmu kobiety, ale jak czytałam o ewentualnych dodatkowych powikłaniach w bliźniaczej to słabo mi się zrobiło Zwłaszcza, że ja totalnie zielona jestem w tych tematach, sporo też od Was się dowiaduję...
Hejcia
Fanka BB :)
Mam to samo i zasypiam to też i w dzień jestem aktywna możemy pogadać na różne tematyi wogole tak cicho jakoś. Ja tutaj jak tylko otworze oczy to wchodzę i sprawdzam co u was!
Jestem po wizycie i szczerze Wam powiem, że jestem nieco zdziwiona. Tym razem wizyta na NFZ, a lekarz o wiele bardziej przejęty i zainteresowany ciążą czy moim samopoczuciem, niż ten ostatnio na wizycie prywatnej.
Zbadał mnie, zrobił usg z własnej woli, mimo iż w poniedziałek było prenatalne.
Jestem zdziwiona, ale zadowolona.
Na temat płci nic nie wiem, ale z dzieckiem wszystko ok.
No właśnie miałam już Cię wzywać na dywanik i pytać, jak tam wizyta, ale @Hol-inka mnie rozproszyła Super, że wszystko dobrze!Jestem po wizycie i szczerze Wam powiem, że jestem nieco zdziwiona. Tym razem wizyta na NFZ, a lekarz o wiele bardziej przejęty i zainteresowany ciążą czy moim samopoczuciem, niż ten ostatnio na wizycie prywatnej.
honeypie58
Zaciekawiona BB
Dzięki, obyś miała rację <3 fakt, czasami człowiek za bardzo wsiąka w internety, a potem myśli i się zamartwiaA to druga strona medalu . Ale nie czytaj "za dużo" to też szkodzi. Znam sporo bliźniaków Zdrowych. Bez powikłań. I jeżeli tak jak piszesz jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa to właściwie poza ryzykiem porodu przedwczesnego powikłań się nie spotyka.
Dziękujęsorki, już jesteś!
Trzeba myśleć pozytywnie - choć wiem z doświadczenia, że jest to bardzo często cholernie trudne ale od tego też mamy tu siebie możemy wpaść wygadać się i od razu lżej. I obrazek na rozweselenieDzięki, obyś miała rację <3 fakt, czasami człowiek za bardzo wsiąka w internety, a potem myśli i się zamartwia
reklama
Taaak, nieprzewidywalna pogoda to zdecydowany minus u nasSporo jeździłam po Polsce, na weekend czy na kilka dni ok, ale myślę o ciepłych wakacjach za granicą. No my też bardzo dużo zwiedzamy, bierzemy auto, rejsy itp., pewnie w ciąży musiałabym być bardziej ostrożna i typowo wypoczynkowo podejść