Kamilad
Fanka BB :)
Jezu ja też miałam ochotę odechciało mi się jak zobaczyłam cenę 26zl za pół kgZjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu ja też miałam ochotę odechciało mi się jak zobaczyłam cenę 26zl za pół kgZjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?
Ja mam od pierwszej wizyty założoną kartę ciąży czyli wg OM 7+4 a wg usg 6+4.A kiedy miałyście zakładaną kartę ciąży? ja wizytę teraz będę miała w 11 tc to myślicie, że już mi gin założy czy jeszcze nie?
To widzę że cena jeszcze nie spada bo ja widziałam już z 2 tyg temu za 28zł za pół kgJezu ja też miałam ochotę odechciało mi się jak zobaczyłam cenę 26zl za pół kg
U mnie było po 20 zł, ale i tak poszłam dalej. Zastanawiam się czy teraz po 15 zł kupować czy jednak jeszcze troszkę poczekaćJezu ja też miałam ochotę odechciało mi się jak zobaczyłam cenę 26zl za pół kg
To ja tyle, że systemową w luxmedzie mam (W sensie pakiet badań na pierwszy trymestr aktywowany), ale to nawet bez zrobionego usg i potwierdzonej ciążyJa mam od pierwszej wizyty założoną kartę ciąży czyli wg OM 7+4 a wg usg 6+4.
Ja jak wstawilas że w Dino jest w promce to się skuszę na jedno opakowanieU mnie było po 20 zł, ale i tak poszłam dalej. Zastanawiam się czy teraz po 15 zł kupować czy jednak jeszcze troszkę poczekać
halo. Już po?! I jak?!Strasznie się denerwuje ja pierd..
U nas dziś tylko kropi , ale jest pochmurno , sennie. Wzięłam się dziś za sprzątanie domu i mam błysk
chyba bym szła z pampersem ale nie słyszałam o tym.Dziewczyny, czy Wam tez na prenatalne usg każą przyjść z pełnym pęcherzem? Ja się dopiero doczytałam, że mam wypić 0.8l wody na godzinę przed wizytą. Mam nadzieję, że się w takim razie nie opóźni To chyba znaczy, że będzie przez powłoki brzuszne?