reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ja właśnie nie miałam a teraz, też rano często mnie bierze na 🤮😅 mówię że dzidzia daje popalić 😂 Ty chyba też masz podobny tc nie ? ❣️
12+3 😌 teraz daje popalić a na USG nie chciała się pokazać
Hej jakie tętno mają wasze maleństwa w okolicach 11 tygodnia?
moje małe miało ok. 170 uderzeń na minutę
A kiedy miałyście zakładaną kartę ciąży? 🤔 ja wizytę teraz będę miała w 11 tc to myślicie, że już mi gin założy czy jeszcze nie? 🤔
ja miałam właśnie w 11 TC założona i wtedy też skierowanie na prenatalne
to jeszcze nie masz 😱
ja też dopiero w 11 TC miałam. Ale mi to na rękę było bo u mojego lekarza jest tak że przed wizytą daje książeczkę ciazy w rejestracji i te babeczki wpisują badania, uzupełniają ja. I jak 2 razy poroniłam to taka przykra sytuacja była, także teraz cieszyłam się że później mi założył.

reklama
Dziewczyny, macie doświadczenia z krwiakami w ciąży? Ile trwa wchłanianie? Jak u Was się skończyło?Czy lezałyscie, bo są 2 odrębne teorie i nie wiem co robić… oszczędzać się a nie wychodzić z łóżka oprócz wc to różnica…

Dziewczyny, macie doświadczenia z krwiakami w ciąży? Ile trwa wchłanianie? Jak u Was się skończyło?Czy lezałyscie, bo są 2 odrębne teorie i nie wiem co robić… oszczędzać się a nie wychodzić z łóżka oprócz wc to różnica…
Ja miałam dużego krwiaka. Dużo leżałam, zero dźwigania, prawie nic nie chodziłam i wchłonął się po 4 tygodniach

u mnie był wielki krwiak , najpierw w "oku pęcherzyka ciążowego) później był naokoło niego a później już był coraz dalej , plamienia miałam delikatne ale lekarka mówiła żeby się oszczędzać .
To chyba zależy od tego gdzie się on znajduje . Ty lepiej się dużo szczędzaj jak miałaś duże krwawienie .
U mnie krwiak był jeszcze w 8tc od 5 TC a teraz 12 +5 już go nie ma

12+3 😌 teraz daje popalić a na USG nie chciała się pokazać
moje małe miało ok. 170 uderzeń na minutę
ja miałam właśnie w 11 TC założona i wtedy też skierowanie na prenatalne
ja też dopiero w 11 TC miałam. Ale mi to na rękę było bo u mojego lekarza jest tak że przed wizytą daje książeczkę ciazy w rejestracji i te babeczki wpisują badania, uzupełniają ja. I jak 2 razy poroniłam to taka przykra sytuacja była, także teraz cieszyłam się że później mi założył.
o, to mi obliczyli 12+2 całkiem podobnie 😊🥰

reklama
Do góry