reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny, u mnie dziś zaczęty 11tc (10+0 z apki) i ja już z tymi Mdłościami nie wyrabiam 🤢🤢🤢 ile to jeszcze może potrwać? 🥺🤦🏻‍♀️
U mnie w zeszłym tyg było praktycznie super! Już byłam tak pozytywnie nastawiona, a dzisiaj ledwo żyje. Rozgrzebałam cała szafę, a teraz nie wiem gdzie mam spac bo boje się wgl ruszyć, żeby nie wymiotować. A dziś 10+6

reklama
To mnie pocieszyłaś. Ja mam już kompletnie dość tego stanu 😭😭😭
Niestety jeśli o mdłości chodzi czy nawet wymioty, to u mnie pogorszyło się właśnie ok. 10 tyg. 🙄
I z tego, co mi wiadomo, to tak właśnie może się dziać.
Jak miną dolegliwości, to pewnie większość będzie się zastanawiać, czy wszystko w porządku. 😂
Niektórym przecież mdłości towarzyszą przez całą ciążę, ale to raczej marne pocieszenie. 😉

Niestety jeśli o mdłości chodzi czy nawet wymioty, to u mnie pogorszyło się właśnie ok. 10 tyg. 🙄
I z tego, co mi wiadomo, to tak właśnie może się dziać.
Jak miną dolegliwości, to pewnie większość będzie się zastanawiać, czy wszystko w porządku. 😂
Niektórym przecież mdłości towarzyszą przez całą ciążę, ale to raczej marne pocieszenie. 😉
oj tak jak mina to będziemy się zastanawiać czy wszystko ok. Ja się tam ciesze ze mnie zemdli i bolą piersi bo jak na jednen dzień przestało to już panika. Ale u mnie zaraz 12 tydzień i jest o wiele, wiele lepiej. Więc to może tak stopniowo się uspokoi. Oby.
A co do tych kobiet co mają mdłości całą ciąże, to sa to bardzo sporadyczne przypadki. Mniej niż 2% ciężarnych. Także będzie dobrze laski, zaraz drugi trymestr i w tym trymestrze...będą napierdzielac plecy 🤣 nie no żarcik, w drugim trymestrze będzie spoko 🙂

U mnie w zeszłym tyg było praktycznie super! Już byłam tak pozytywnie nastawiona, a dzisiaj ledwo żyje. Rozgrzebałam cała szafę, a teraz nie wiem gdzie mam spac bo boje się wgl ruszyć, żeby nie wymiotować. A dziś 10+6
ja ostatnio też pierwszy raz wymiotowałam zaraz na początku 11, zdziwiłam się bo myślałam że mdlosci i wymioty wtedy przechodzą. Ja mam tylko poranne mdlosci na szczęście 🙈

oj tak jak mina to będziemy się zastanawiać czy wszystko ok. Ja się tam ciesze ze mnie zemdli i bolą piersi bo jak na jednen dzień przestało to już panika. Ale u mnie zaraz 12 tydzień i jest o wiele, wiele lepiej. Więc to może tak stopniowo się uspokoi. Oby.
A co do tych kobiet co mają mdłości całą ciąże, to sa to bardzo sporadyczne przypadki. Mniej niż 2% ciężarnych. Także będzie dobrze laski, zaraz drugi trymestr i w tym trymestrze...będą napierdzielac plecy 🤣 nie no żarcik, w drugim trymestrze będzie spoko 🙂
A to Was jeszcze plecy nie bolą? 🤔😂

reklama
Do góry