reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny, u mnie dziś zaczęty 11tc (10+0 z apki) i ja już z tymi Mdłościami nie wyrabiam 🤢🤢🤢 ile to jeszcze może potrwać? 🥺🤦🏻‍♀️
U mnie w zeszłym tyg było praktycznie super! Już byłam tak pozytywnie nastawiona, a dzisiaj ledwo żyje. Rozgrzebałam cała szafę, a teraz nie wiem gdzie mam spac bo boje się wgl ruszyć, żeby nie wymiotować. A dziś 10+6

reklama
To mnie pocieszyłaś. Ja mam już kompletnie dość tego stanu 😭😭😭
Niestety jeśli o mdłości chodzi czy nawet wymioty, to u mnie pogorszyło się właśnie ok. 10 tyg. 🙄
I z tego, co mi wiadomo, to tak właśnie może się dziać.
Jak miną dolegliwości, to pewnie większość będzie się zastanawiać, czy wszystko w porządku. 😂
Niektórym przecież mdłości towarzyszą przez całą ciążę, ale to raczej marne pocieszenie. 😉

Niestety jeśli o mdłości chodzi czy nawet wymioty, to u mnie pogorszyło się właśnie ok. 10 tyg. 🙄
I z tego, co mi wiadomo, to tak właśnie może się dziać.
Jak miną dolegliwości, to pewnie większość będzie się zastanawiać, czy wszystko w porządku. 😂
Niektórym przecież mdłości towarzyszą przez całą ciążę, ale to raczej marne pocieszenie. 😉
oj tak jak mina to będziemy się zastanawiać czy wszystko ok. Ja się tam ciesze ze mnie zemdli i bolą piersi bo jak na jednen dzień przestało to już panika. Ale u mnie zaraz 12 tydzień i jest o wiele, wiele lepiej. Więc to może tak stopniowo się uspokoi. Oby.
A co do tych kobiet co mają mdłości całą ciąże, to sa to bardzo sporadyczne przypadki. Mniej niż 2% ciężarnych. Także będzie dobrze laski, zaraz drugi trymestr i w tym trymestrze...będą napierdzielac plecy 🤣 nie no żarcik, w drugim trymestrze będzie spoko 🙂

U mnie w zeszłym tyg było praktycznie super! Już byłam tak pozytywnie nastawiona, a dzisiaj ledwo żyje. Rozgrzebałam cała szafę, a teraz nie wiem gdzie mam spac bo boje się wgl ruszyć, żeby nie wymiotować. A dziś 10+6
ja ostatnio też pierwszy raz wymiotowałam zaraz na początku 11, zdziwiłam się bo myślałam że mdlosci i wymioty wtedy przechodzą. Ja mam tylko poranne mdlosci na szczęście 🙈

oj tak jak mina to będziemy się zastanawiać czy wszystko ok. Ja się tam ciesze ze mnie zemdli i bolą piersi bo jak na jednen dzień przestało to już panika. Ale u mnie zaraz 12 tydzień i jest o wiele, wiele lepiej. Więc to może tak stopniowo się uspokoi. Oby.
A co do tych kobiet co mają mdłości całą ciąże, to sa to bardzo sporadyczne przypadki. Mniej niż 2% ciężarnych. Także będzie dobrze laski, zaraz drugi trymestr i w tym trymestrze...będą napierdzielac plecy 🤣 nie no żarcik, w drugim trymestrze będzie spoko 🙂
A to Was jeszcze plecy nie bolą? 🤔😂

reklama
Do góry