Blondynka w sieci
Fanka BB :)
O Leon tez piękneJak dziewczynka to Pola, a jak chłopczyk to Leon albo Hubert
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Leon tez piękneJak dziewczynka to Pola, a jak chłopczyk to Leon albo Hubert
ja mam tak samo z moim mężem. Robi wszystko. Nie dość że zajmie się dzieckiem to posprząta (lepiej niż ja), pranie puści, powiesi, poskłada jak w sklepie(w szafie to ma taki porządek że hej). Rano już był z piesem u weterynarza, na targu po warzywa, w sklepie po zakupy na obiad i teraz robi nam śniadanie.Gdybym miała nie mieć pomocy ze strony chłopa to bym się nie zdecydowala na drugie dziecko. Już i tak myślę że my babki wiecej robimy przecież nosimy dzidzie przez te 9 miesięcy na szczęście trafił mi się egzemplarz, że robi wszystko i w domu sprząta lepiej ode mnie. Nikt nie ma dwóch lewych rączek i laski nie zrobi jak powiesi pranie. O matko z tymi oknami to masakra. My nie mamy firanek, a na oknach mamy poodbijane małe raczki i myślę ze to dodaje takiego uroku że aż szkoda myć
u mnie chłopiec miał być Aleksander ale ordynator który mnie operował i przez niego straciłam malucha miał tak na imię, więc odpada. Chłopiec będzie Przemek. A dziewczyna może Pola, może Martyna, może Iga. No dużo nam się podoba.A macie już jakieś imiona wybrane? U nas trwa walka o to
o Blanka też mi się podoba. I ładnie pasuje do naszego nazwiskaKacper/Oskar lub Zuzia/Wiktoria/Blanka
my tez sprzeczka zawsze o imię. Chciałam Szymon to nie bo ma kolegę i on jest straszny, chciałam Filip to nie bo będę wołać: Filip z konopi. Potem okazało się że dziewczynka i wybrałam Liliana, ale też powiedział że będą ja wołać : Lili Lili kowboje ja lubili. Ale jest LilkaU mnie od pierwszego dziecka jest wybrane imię dla dziewczynki Marysia
Ale nie było nam dane tak nazwać dziecko jeżeli będzie trzeci chłopczyk, to myślę, że problemu nie bedzie żadnego może Filip.. Najgorsze kłótnie mieliśmy o imię dla dziewczynki mąż się uparł na Marysię i koniec kropka, co my żeśmy się na sprzeczali o to, a koniec końców i tak chłopcy, teraz w trzeciej ciąży, już mu odpuściłam i powiedziałam, że już niech będzie ta Marysia o ile w ogóle się trafi dziewczynka
Laura, Loretta, Lukrecja, Lorena, Oliwia, Blanka, Ofelia. A pewnie będzie Laura bo jakoś tak od dawna to funkcjonowało w mojej głowie i już przywykłam, ale zawsze chciałam jakieś bardziej oryginalne imię stąd jeszcze trochę wymyślamKacper/Oskar lub Zuzia/Wiktoria/Blanka
Mój mąż już dawno się uparł ze będzie miał córkę Aleksandrę i później ustaliliśmy ze będzie albo Aleksandra albo Aleksander ale teraz jakoś zamiast tej Oli wolałabym Antoninę albo Zosię a dla chłopca brak innych pomysłów ale jeszcze grubszej dyskusji na ten temat nie było wiec sie zobaczyA macie już jakieś imiona wybrane? U nas trwa walka o to
Ja nie będę mieć chłopca, ale podoba mi się imię Amadeusz Amadi, jak byłam na praktykach w szkole to jedno dziecko miało tak na imię i był to piękny chłopczyk o blond włosach do ramion i brązowych, ciemnych oczach. Ciekawa uroda, oryginalne imięO Leon tez piękne
Podobne typy imion dziewczęcych do moich, Laura, Loretta, Lukrecja, Lorena, Oliwia, Blanka, OfeliaChłopiec Adaś lub Staś
Dziewczynka Laura , Lena , Blanka , Oliwia
Także opcji jest wiele , jak poznamy płeć to będziemy myśleć
Mnie też się właśnie podoba Hubert. Ale jakoś nie wiem nie mam pomysłu... A dla dziewczyny to już w ogóle nie mam pojęcia może Hania.. Ale za to na drugie imię wiem jak będzie miał i chłopak i dziewczynka. będzie Henryk po śp. Tacie mojego męża i Teresa po mojej śp. BabciJak dziewczynka to Pola, a jak chłopczyk to Leon albo Hubert
To trzymam kciuki abyś miała Franciszkaliczę na Franciszka