reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Szybciej chyba byłoby opisać, czego nie zjadłam ;) Na śniadanie bułka z masłem, żółtym serem i pomidorem + banan. Później parę plasterków ananasa z puszki. Na drugie śniadanie/lunch marynowane śledzie z cebulką. Na obiad kotlety mielone z buraczkami, ale bez ziemniaków, bo nie chciało nam się gotować :p Parę suchych wafelków takich gofrowych bez dodatków, bo mnie lekko mdliło a wafelki pomogły. Kolejne pół banana. Na kolację sałatka z pomidora i cebulki z jogurtem + bułka z masłem, żółtym serkiem i wędliną. Znając życie to jeszcze coś wciągnę przed sne

Czy któraś z was zmaga się z katarem hormonalnym? Jestem pewna, że to nie kwestia alergii, bo dosłownie od kiedy wiem o ciąży mój nos jest tak zatkany. Za dnia jest jeszcze w miarę, ale najbardziej męczy mnie to w nocy, bo nie mogę oddychać, jedynie ustami, w związku z czym budzę się i muszę się napić, bo mam taką Saharę w ustach, że nie idzie spać dalej 😅 W internecie mało konkretów a może jest coś, co w ciąży można używać a jest naprawdę skuteczne? 🤔
Ja również odkąd wiem ze jestem w ciąży codziennie mi leci taki katar że masakra. Właśnie najgorzej mam noc i poranek.. Że pomimo wydmuchania dalej ciągnę nosem. Nie brałam pod uwagę że to może być przez ciążę tylko że może dlatego że żadnych leków nie biorę i on po prostu sam z siebie nie zniknie. Ale upierdliwe to strasznie....

reklama
A macie już jakieś imiona wybrane? ❤️ U nas trwa walka o to 😁😁😁
A jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki wiemy że na pewno będzie Lena. Natomiast dla chłopca kompletnie nie mamy pojęcia.. Aczkolwiek mąż sobie że mnie jaja robi bo on uwielbia Elona Muska i mówi że będzie Elon i koniec.. 😅 a ja na niego krzycze że nie 😀

Spróbujcie te krople, mi na noc troszkę pomagają

Załączniki

• 82fb49ae-b33b-43f1-a87a-7a99ce5f478a.jpg
    82fb49ae-b33b-43f1-a87a-7a99ce5f478a.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 66
A jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki wiemy że na pewno będzie Lena. Natomiast dla chłopca kompletnie nie mamy pojęcia.. Aczkolwiek mąż sobie że mnie jaja robi bo on uwielbia Elona Muska i mówi że będzie Elon i koniec.. 😅 a ja na niego krzycze że nie 😀
mój stary powiedział ze syn ma mieć wyjątkowe imię i uznał ze będzie oryginalnie - Edwin 😂 i tylko mnie wkurza 😂

reklama
Do góry