Malka_91
Fanka BB :)
@MoniaJ2424 bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję czuje się dobrze, z objawów ciążowych to na szczęście jedynie zmęczenie i ból piersi. Kolejna wizyta 2 czerwca a prenatalne 7 - czas się strasznie dłuży bo wizyty mam co miesiąc, Wy też co miesiąc? Na początku ciąży moim zdaniem optymalnie byłoby co 3 tyg
we wtorek to będzie się działo z tymi wizytami i prenatalnymiJa tez już po wizycie, dzidzia rośnie zgodnie z planem, serduszko bije dobrze. We wtorek prenatalne i już się stresuje…
Ja ze stresu czy wszystko ok, czy serduszko bije kupilam wczoraj detektor tętnaAle masz fajnie że nie masz mdłości , bo to najgorsze .
A u mnie na początku były wizyty co 2 tyg a teraz miesiąc też już nie mogę się doczekać
niektóre dziewczyny tu pisały o tym że można się wystraszyć jeśli się nie znajdzie tętna więc no ja mam mieszane uczucia co do tegoJa ze stresu czy wszystko ok, czy serduszko bije kupilam wczoraj detektor tętna
Tak biegłam, bo jakiś czas temu jeszcze biegałam i to sporo i regularnie. Ale w pandemii wpadłam w depresje i od tamtego czasu kilka razy dosłownie zdarzyło mi się biegać. Próbowałam wrócić do tego ale nie czułam się dobrze i odpuściłam. Choć połowę pandemii co najgorsze zakazy to biegałam im bardziej nie było nic wolno to ja robilam szybko....Oooo proszę w Choszcznie mieszkam od 6 lat a wcześniej mieszkałam w Szczecinie (pochodze ze Szczecina )
Biegłaś ? Super Ja ani razu a mieszkam 6 lat
Nie nie u mnie w PolicachA co do wizyty to miałaś je w Choszcznie??
Bardzo dobre wiadomościJestem już po kontroli. Krwawienie okazało się być niegroźne, z maluszkiem wszystko okay. Ma już 1,5 cm na wszelki wypadek dostałam duphaston. Ależ mi ulżyło!
Witaj w klubie ja też 2 czerwca mam wizytę a prenatalne tydzień po TobieDziękuję czuje się dobrze, z objawów ciążowych to na szczęście jedynie zmęczenie i ból piersi. Kolejna wizyta 2 czerwca a prenatalne 7 - czas się strasznie dłuży bo wizyty mam co miesiąc, Wy też co miesiąc? Na początku ciąży moim zdaniem optymalnie byłoby co 3 tyg
Będę trzymała bardzo mocno kciuki. Na pewno będzie wszystko dobrze.Ja mam jutro wizytę, u nas biło 116 i tez się strasznie stresuje