7grudnia
Fanka BB :)
Gdzie robisz prenatalne jeśli mogę spytać?Ja jestem z okolic Lublina, w następnym tygodniu będę prenatalne robić w Lbn![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie robisz prenatalne jeśli mogę spytać?Ja jestem z okolic Lublina, w następnym tygodniu będę prenatalne robić w Lbn![]()
Przytulam, trzymaj sięPowodzenia! U mnie to nie był dobry czas, dużo stresu związanego z nowa praca. Trzymajcie się![]()
Super wiesci, teraz będzie tylko lepiejJa już po wizycie, jest dzidziuś z rączkami i nóżkami i serduszko bije 178, słyszałam pierwsze bicie sercaNo jestem szczęśliwa bo nie wierzyłam że będzie dobrze po tej poniedziałkowej wizycie gdzie serduszko bilo 96..już tą ciążę spisałam na starty aż mi głupio że tak pomyślałam przez chwilę
![]()
No to Ci maluszekJa już po wizycie, jest dzidziuś z rączkami i nóżkami i serduszko bije 178, słyszałam pierwsze bicie sercaNo jestem szczęśliwa bo nie wierzyłam że będzie dobrze po tej poniedziałkowej wizycie gdzie serduszko bilo 96..już tą ciążę spisałam na starty aż mi głupio że tak pomyślałam przez chwilę
![]()
O A gdzie i u kogo ?Nie jestem z Lublina, ale jestem z lubelskiego i robię tam prenatalne![]()
Tak pierwsza ,czuje się dobrze tylko czasem mnie muli i jestem sennaWitamy i gratulacje![]()
To pierwsza ciąża? Jak się czujesz?
Ja robię w luxmedzie na koncertowej u dr.SwatowskiegoGdzie robisz prenatalne jeśli mogę spytać?Ja również w przyszłym tygodniu, we wtorek w Lublinie w tym samym celu
![]()
DokładnieNo to Ci maluszekśliczne zdjęcie i super wiadomości.
Maluszek stwierdził A ja Wam pokaże! I pokazał
![]()
Oooo proszęOoo to jesteś "blisko" mnie bo ja mieszkam w Policach od około pół roku. Wcześniej w Szczecinie mieszkałam. A ogólnie nie jestem stąd.
No i powiem, że mialam dwie wizyty i obydwie z inna ginekolog.
Bylam w Choszcznie raz na biegu Choszczeńska dziesiątkabyło mega ekstra kibice na medal. I ładnie tam macie
![]()