reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

przykro mi. Wiem co przeżywasz i współczuję, bardzo.
ja myślę że bardziej gazy. Ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy ok. 21 tygodnia. Choć wydawało mi się że czulam je już w 15 ale wydawało mi się. W drugiej ciąży w 19 tyg. Jak trafiłam do szpitala , rozpoczynająca się akcja porodowa to też wydawało mi się że czuje ruchy ale jak mnie podpieli pod ktg i miałam naciskać jak ruch dziecka poczuje to pielęgniarka powiedziała że wydaje mi się że ruch czuje bo ktg nie rejestrowało go akurat w tym momencie.
nie czuje non stop tego . Tylko raz na jakiś czas. W 3 ciąży czułam w 15 tc

reklama
Ja właśnie też chodzę do przyszpitalnej poradni i u nas jest znacznie inaczej....nie zapisują pacjentki na daną godzinę tylko mówią od której ginekolog przyjmuje i kto przyjdzie pierwszy ten lepszy a im pozniejsza godzina tym wieksza kolejka wiec wole pójść jutro troszke wczesniej 😅.... lekarze również co chwilę się zmieniają, każdego dnia jest ktoś inny również dużo lekarzy rezugnuje bo nie opłaca im się dojeżdżać ze Szczecina do Choszczna... I jest mega problem aby jeden lekarz prowadził do końca ciążę 🙈🤣
Ooo to jesteś "blisko" mnie bo ja mieszkam w Policach od około pół roku. Wcześniej w Szczecinie mieszkałam 😊. A ogólnie nie jestem stąd. 😅 No i powiem, że mialam dwie wizyty i obydwie z inna ginekolog.

Bylam w Choszcznie raz na biegu Choszczeńska dziesiątka 🤩😅 było mega ekstra kibice na medal. I ładnie tam macie 😊

Badanie a fotelu- ciąża jest. Potem leżę i pani włożyła sondę. Pokazuje że tu chyba nic nie ma... Wyciąga tą sondę a ona cała we krwi, ciekło po tej leżance. Mam skierowanie do szpitala ale zgłoszę się jutro bo tak jak ostatnio do jutra powinno być w miarę czysto.
Jejku bardzo mi przykro 😔😔trzymaj się!!!

Witam ! U mnie dziś 10 +1 i chilalabym się z wami przywitać i zostać . Mam 28 lat i jestem z Lublina czy są może tu jakieś dziewczyny z Lublina ?
Hej gratulacje 😊 i witaj 😃😃😃

Ja już po wizycie, jest dzidziuś z rączkami i nóżkami i serduszko bije 178, słyszałam pierwsze bicie serca 😍 No jestem szczęśliwa bo nie wierzyłam że będzie dobrze po tej poniedziałkowej wizycie gdzie serduszko bilo 96..już tą ciążę spisałam na starty aż mi głupio że tak pomyślałam przez chwilę :(

Załączniki

• IMG_20220519_181626.jpg
    IMG_20220519_181626.jpg
    410,9 KB · Wyświetleń: 69
Badanie a fotelu- ciąża jest. Potem leżę i pani włożyła sondę. Pokazuje że tu chyba nic nie ma... Wyciąga tą sondę a ona cała we krwi, ciekło po tej leżance. Mam skierowanie do szpitala ale zgłoszę się jutro bo tak jak ostatnio do jutra powinno być w miarę czysto.
Kurczę przykro mi :( Tulę mocno, trzymaj się, w lepszym momencie na pewno wszystko pójdzie już dobrze 💔

Ja już po wizycie, jest dzidziuś z rączkami i nóżkami i serduszko bije 178, słyszałam pierwsze bicie serca 😍 No jestem szczęśliwa bo nie wierzyłam że będzie dobrze po tej poniedziałkowej wizycie gdzie serduszko bilo 96..już tą ciążę spisałam na starty aż mi głupio że tak pomyślałam przez chwilę :(
Super!! Prześliczny misiek! 😍

reklama
Do góry