Ja chodzę do przyszpitalnej poradni. Korzystam z koordynowanej opieki nad ciężarną. Z jednej strony lipa bo na nfz nikt mnie nie przyjmie poza tymi placówkami które do tego należą. Ale prywatnie każdy. Dobrze że w razie co mam jeszcze Medicover z pracy. No i co prawda u mnie na nfz też są poślizgi i inne takie, ale mniej więcej umawiają na konkretną godzinę i nie ma tak że najdzie się 10 osób na jedną godzinę.Cześć Kobietki jutro idę na wizytę i już stresuje się tak że nie wiem co mam ze sobą zrobić też jestem ciekawa o której tak naprawdę wejdę do ginekologa bo przyjmuje od 9 i kto pierwszy będzie ten lepszy mam nadzieję że jak pójdę na 8.30 to że nie będę 10 w kolejce ajj jak ja nie lubię tutaj u Nas chodzić na NFZ
reklama
ka.an92
Fanka BB :)
Mi tez wyszły liczne, ale mój Gin powiedział, żebym się nie martwiła bo u kobiet w ciąży to normalne
No skoro wam tez się zdarzało to mnie pociesza to oddam wyniki najpierw rodzinnej niech obejrzy, a w międzyczasie ta żurawinę skoro mnie nic nie boli i najwyżej jeszcze w tym tyg co wizyta sobie powtórzę ten mocz zeby do gina mieć bieżący wynikja biorę zuravit. Brałam w każdej ciąży. Jedna kapsułka dziennie i zawsze wyniki ok. Wcześniej czesto mnie piekło po sikaniu teraz mam spokój. Pilam sok z żurawiny ale nic mi nie pomagał..
Ja właśnie też chodzę do przyszpitalnej poradni i u nas jest znacznie inaczej....nie zapisują pacjentki na daną godzinę tylko mówią od której ginekolog przyjmuje i kto przyjdzie pierwszy ten lepszy a im pozniejsza godzina tym wieksza kolejka wiec wole pójść jutro troszke wczesniej .... lekarze również co chwilę się zmieniają, każdego dnia jest ktoś inny również dużo lekarzy rezugnuje bo nie opłaca im się dojeżdżać ze Szczecina do Choszczna... I jest mega problem aby jeden lekarz prowadził do końca ciążęJa chodzę do przyszpitalnej poradni. Korzystam z koordynowanej opieki nad ciężarną. Z jednej strony lipa bo na nfz nikt mnie nie przyjmie poza tymi placówkami które do tego należą. Ale prywatnie każdy. Dobrze że w razie co mam jeszcze Medicover z pracy. No i co prawda u mnie na nfz też są poślizgi i inne takie, ale mniej więcej umawiają na konkretną godzinę i nie ma tak że najdzie się 10 osób na jedną godzinę.
MoniaJ2424
Badanie a fotelu- ciąża jest. Potem leżę i pani włożyła sondę. Pokazuje że tu chyba nic nie ma... Wyciąga tą sondę a ona cała we krwi, ciekło po tej leżance. Mam skierowanie do szpitala ale zgłoszę się jutro bo tak jak ostatnio do jutra powinno być w miarę czysto.
MoniaJ2424
Powodzenia! U mnie to nie był dobry czas, dużo stresu związanego z nowa praca. Trzymajcie się
Edka88
Trzymaj sięPowodzenia! U mnie to nie był dobry czas, dużo stresu związanego z nowa praca. Trzymajcie się
G
guest-1677526072
Gość
Dziewczyny powiedzcie mi czy jest to możliwe żeby czasem czuć ruch bąbelka obecnie 11+6 i dziś miałam takie wrażenie że to to ! Raczej nie gazy w jelitach
Bibi80
Niestety nie, dziewczyny bardziej wyczulone od 16 tygodnia. Średnia to 20 tydzieńDziewczyny powiedzcie mi czy jest to możliwe żeby czasem czuć ruch bąbelka obecnie 11+6 i dziś miałam takie wrażenie że to to ! Raczej nie gazy w jelitach
reklama
marsi89
przykro mi. Wiem co przeżywasz i współczuję, bardzo.Badanie a fotelu- ciąża jest. Potem leżę i pani włożyła sondę. Pokazuje że tu chyba nic nie ma... Wyciąga tą sondę a ona cała we krwi, ciekło po tej leżance. Mam skierowanie do szpitala ale zgłoszę się jutro bo tak jak ostatnio do jutra powinno być w miarę czysto.
ja myślę że bardziej gazy. Ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy ok. 21 tygodnia. Choć wydawało mi się że czulam je już w 15 ale wydawało mi się. W drugiej ciąży w 19 tyg. Jak trafiłam do szpitala , rozpoczynająca się akcja porodowa to też wydawało mi się że czuje ruchy ale jak mnie podpieli pod ktg i miałam naciskać jak ruch dziecka poczuje to pielęgniarka powiedziała że wydaje mi się że ruch czuje bo ktg nie rejestrowało go akurat w tym momencie.Dziewczyny powiedzcie mi czy jest to możliwe żeby czasem czuć ruch bąbelka obecnie 11+6 i dziś miałam takie wrażenie że to to ! Raczej nie gazy w jelitach