Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak właśnie już na prywatnej miałyśmy bo teraz wiadomo każdy może wejść, a może nie każda sobie życzy oczywiście jeżeli któraś nie chciała, to nie podawała, ale u nas akurat same były fajne dziewczyny i nawet późnej były sytuację, że się gdzieś u lekarza widziałyMyślę, że możemy zrobić też taki wątek, ale to może już jak będzie prywatna grupa?
29 lat, pierwsze dzieckoWłaśnie dziewczyny, może stworzymy też "podpost" albo spam wiekowy ?
Tzn kazda z nas niech powie swój wiek i dopisze liczbę dzieci
Ja 27lat
0 dzieci (jedno w brzuszku)
Wszystko tak jak u mnie29 lat, pierwsza ciąża, tzn. 3 biochemiczne za mną, ale nie dotrwałam wtedy nawet do USG.
29 i tez pierwsze w brzuchu po 2 poronieniachWłaśnie dziewczyny, może stworzymy też "podpost" albo spam wiekowy ?
Tzn kazda z nas niech powie swój wiek i dopisze liczbę dzieci
Ja 27lat
0 dzieci (jedno w brzuszku)