reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Właśnie dziewczyny, może stworzymy też "podpost" albo spam wiekowy ?
Tzn kazda z nas niech powie swój wiek i dopisze liczbę dzieci 😁

Ja 27lat
0 dzieci (jedno w brzuszku) 😁
Ja 26 rocznikowo, na pokładzie jedna córka - ale bardzo owłosiona mi się trafiła 😂 Oczywiście żartuje, pierwsze dziecko w drodze 🥰

Załączniki

• 9e1f7786-9433-4662-bf8f-61d347c8436c.jpg
    9e1f7786-9433-4662-bf8f-61d347c8436c.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 60
Nie martw się, u mnie stres tez powoduje bol głowy, my wszystkie się stresujemy tymi badaniami i każda z nas jest w stresie mimo to rodzą się zdrowe piękne dzieci ;) głowa do góry

ja mam 33 we wrześniu 😃
tu bardziej chodzi o długotrwały stres, przewlekly. Wtedy można zaszkodzić. Ale mnie też ostatni głowa pobolewa częściej, ale po kawie przechodzi
tak jak ja. Którego września ? Ja 23.
ja pierwsza ciąża w wieku 25 lat i jest podobnie jak teraz. Nawet teraz lepiej się czujesz tzn. bardziej ogarniam wszystko mimo ciąży i pracę i dom. Wtedy byłam większy flak.
33, 1 córka, 2 poronienia niestety, i kolejny żabol mały w brzuchu
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy ❤️
Ja Kawy nigdy w życiu nie piłam, nawet nie spróbowałam 🙈

reklama

Wspaniała wiadomość! Gratulacje! ❤️
Wywoływanie tematu kopytek, kiedy resztkami sił próbuje dotrwać w pracy do końca, jest nieludzkie! 🙈 Ojjj takie z sosem grzybowym… jadłabym…🤤

Przeczytałam z sosem grzybowo jabłkowym 😂😂😂😂😂
Właśnie dziewczyny, może stworzymy też "podpost" albo spam wiekowy ?
Tzn kazda z nas niech powie swój wiek i dopisze liczbę dzieci 😁

Ja 27lat
0 dzieci (jedno w brzuszku) 😁

Ja mam 25, 2 ciąża, 0 dzieci ludzkich, jedno najwspanialsze psie dziecko😂 i 1 ludzkie w brzuchu 🤞🏻

Do góry